NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 kankuli sahane olmadigindan sana veriyorum oyumu zaten ki ortak yap beni oylarina. Cuceyle ninjanin oyvereni cok zaten, sallamazlar onlar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 içinden nasıl geliyorsa tatlım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 sanssizsansli said: oyumun değerleneceğini biliyordum, ihtiyacı olana basacaktım, ihtiyacım doğrultusunda basacağım şimdi. evde tekim yemek sipariş edecek param yok o derece.sipariş verme kendin yap fakir taklidi bile yapamıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 hak yerini buldu ninja-sama önde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ankette beilow başgan neden yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Diablo da canla başla mücadele ettiğimiz Aluriel kardeşime oylar feda olsun. İlk oyu ama olsun onada şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 benden bahseden oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ben adamdan sayılmamışım, vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 nedanko yok listede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 başarının yükünü çekmesin diye koymamışlar nedankoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Sequo said: Bana oy veren yada verecek olanlar ibanlarini gonderebilirler. Parayi akıtacagım Ruhunu satan 4 kişinin isimlerini alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Aaa bende varim , kim atti bana oy. Gizli bir hayranim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 sanssizsansli said: oyumun değerleneceğini biliyordum, ihtiyacı olana basacaktım, ihtiyacım doğrultusunda basacağım şimdi. evde tekim yemek sipariş edecek param yok o derece. Kuru ekmek soğan ye ama oyunu satma . Biz böyle mi öğrendik!!! http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/77705/sanzelize-alaattin-helal-ekmek-ruh-sagligini-bozabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Oyum SPARKCASTER'a. Sipeys ve spark arasında kaldım, sipeys banlı diye sparka verdim. Hadi akgençlik sparkcaster ı birinci yapıp bu oyunu kıralım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 one yi harcamışlar anketörler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Ninja açık ara tokatlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 O ne be haha demekki elle oy eklenmiş! YÖNETİMİSTİFA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Bujinkan said: Tesekkur ederim herkese. Ama birseyi aciklamak isterim beni sahane yapan paticik memberi olmamdir. Yani burada member olabildigim surece ve sizlerle etkilesimde oldugum surece sizler kadar sahaneyim. Tekrar tesekkurler. Şu adam bu yüzden 1. olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Harir said: Benim oyum babacumaydı, bana kim vermiş sdf o kadar guardbotluk yaptın eskigünlerin hatrına seni sectim pikachu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 hahaha One sıfırlanmış asdasdadsasasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 0ne nin durumu ne ya. 15 e %0 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar