Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 bence gizlemeyelim arkadaşlar noyandan, dostum hepimizin o konuda tecrübesi var klübe hoş geldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ziyade olsun bana müsade http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/07/Abandon.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 spoylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Noyzura said: GERGE said: Senin yaptigini yapan insanlara gicik oluyorum ben gercekten sadece Facebook'da gorup eklediysen. 2-3 gunde bir arkadaslik seyi geliyor, ya hic tanimadigim ya da ayni bolumde, okulda filan olup da hic konusmadigim insanlardan. Pati'lerden filan da geliyor. Kabul etmiyorum hic birini ama niye tanimadigim insan beni eklemeye calisir? Madem sen de yapiyorsun aynisini cevap istiyorum bu soruma. ekliyorum mesela birisini böyle mesela hiç konusmasam bile zaman içinde tuhaf bir samimiyet olusuyor konusmADAN tanımaya baslıyorsun birini paylasımlarından ya da başkalarına verdiğin tepkiden. mesela bir sürü güzel kız eklerim sonra yolda görüp yıllardır tanıyormuş gibi hemen bir birimize sarılırız . oh be deriz , sonunda deriz =) http://3.bp.blogspot.com/-je6dxDM8q1I/Tltkpb0lsWI/AAAAAAAAAGc/SLWHMHxRCEk/s1600/sevimli.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 niye kimse dememiş? TRAP MRAP!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 facebookun amacı zaten insanların kendini pazarlaması.bakın ben şöyle kralım,ben şöyle entelim,ben şöyle sosyalim,ayh çok yakışıklıyım/güzelim den öteye gidemiyor gidemez de.aldığı the song of ice and fire kitaplarını üst üste dizip fotoğrafını facebooka koyan bir adamın amacını anlayamıyorum şahsen.çok derin bir mesaj mı içeriyor yoksa içerdiği hiçbir mesaj mı yok? facebookun diğer amacı,kurulma amacı ise insan ırkının pokedexini yaratmak.tanımadığınız bir adam gelip adın,soyadın,siyasi görüşün ve dini inancın,sevdiğin ve sevmediğin şeyler,arkadaşların,nerede yaşadığın hakkında sorular sorsa ya bsg der koşarak uzaklaşırsın ama facebookta birinin size bunu sorması bile gerekmiyor her şeyi kendiniz yazıyorsunuz zaten. fotoğraf koyma olayı ayrı salaklık.madem fotoğrafı sadece benim arkadaşlarım görecek neden beni tanımaları için beni açıklayan bir profil resmi kullanayım?arkadaşlarım zaten beni tanıyan,neye benzediğimi bilen kişiler tl;dr facebookun amacı bunlardır arkadaşlar.size ters geliyorlarsa facebook kullanmayı bırakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 axedice said: Kunil kelimesine arsızca güldüm. Cümle içinde kullanacağım ilerde. Noyan enerji muhabbetine yanıt gelmemiş, cidden enerjisinden belli olmuyor mu? Auraların rengi falan yok mu böyle? pardon kaçırmışım. enerji hoş geldi işte. öyle bir hoş olur gibi oldum enerjiden ama binlerce kişinin arasında kalabalıktaydım bide benim görsel sensörlerim renkli değil default modumdayken. ama renkli olsa bile renklerinden kadın ve erkek ayırt edebileceğimi sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 anladığım kadarıyla skill cooldowndaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 invis ward al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 daha çok büyü için gerekli reg yokmuş gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 adamınbiri said: AHAHAHAHAHAh abi bu hikaye gerçekse yemin ederim efsane. ahahahahaha herkese anlatıcam ahahahHAHAHahahahahaUEHUEHF gerçek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Noyzura said: GERGE said: Senin yaptigini yapan insanlara gicik oluyorum ben gercekten sadece Facebook'da gorup eklediysen. 2-3 gunde bir arkadaslik seyi geliyor, ya hic tanimadigim ya da ayni bolumde, okulda filan olup da hic konusmadigim insanlardan. Pati'lerden filan da geliyor. Kabul etmiyorum hic birini ama niye tanimadigim insan beni eklemeye calisir? Madem sen de yapiyorsun aynisini cevap istiyorum bu soruma. ekliyorum mesela birisini böyle mesela hiç konusmasam bile zaman içinde tuhaf bir samimiyet olusuyor konusmADAN tanımaya baslıyorsun birini paylasımlarından ya da başkalarına verdiğin tepkiden. mesela bir sürü güzel kız eklerim sonra yolda görüp yıllardır tanıyormuş gibi hemen bir birimize sarılırız . oh be deriz , sonunda deriz =) http://4.bp.blogspot.com/-JdBwFt6B4Mo/T3YweaLuH2I/AAAAAAAACew/ghoPaZfDmnY/s1600/Ben_seni_daha_cok_arkadas_olarak_goruyorum_karikatur.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 bingildak said: noyan, en soldaki mi beğendiğin anlamdım ben. onun yanındaki mi yoksa? ayrıca sen bu kadar sabit görüşlü bir adam mıydın yahu? en soldaki de öyle full straightim ben her zaman sabit görüş değiş sabit duruş meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 abi gayet 'feyste garıyı gördüm aboo didim! ekledim direk belki götürürüm diye. sonra sokakta denk gelince gittim konuşmaya erkek çıktı asdfasd' diye anlatılsa da olur. kasma hala yani enerji, aura, renk menk. bizbizeyiz şurada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 e peki enerjileri filtreleyemio musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 imamizer said: abi gayet 'feyste garıyı gördüm aboo didim! ekledim direk belki götürürüm diye. sonra sokakta denk gelince gittim konuşmaya erkek çıktı asdfasd' diye anlatılsa da olur. kasma hala yani enerji, aura, renk menk. bizbizeyiz şurada. sen gel bi.. gel.. öpüjem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Gizli said: facebookun amacı zaten insanların kendini pazarlaması.bakın ben şöyle kralım,ben şöyle entelim,ben şöyle sosyalim,ayh çok yakışıklıyım/güzelim den öteye gidemiyor gidemez de.aldığı the song of ice and fire kitaplarını üst üste dizip fotoğrafını facebooka koyan bir adamın amacını anlayamıyorum şahsen.çok derin bir mesaj mı içeriyor yoksa içerdiği hiçbir mesaj mı yok? facebookun diğer amacı,kurulma amacı ise insan ırkının pokedexini yaratmak.tanımadığınız bir adam gelip adın,soyadın,siyasi görüşün ve dini inancın,sevdiğin ve sevmediğin şeyler,arkadaşların,nerede yaşadığın hakkında sorular sorsa ya bsg der koşarak uzaklaşırsın ama facebookta birinin size bunu sorması bile gerekmiyor her şeyi kendiniz yazıyorsunuz zaten. fotoğraf koyma olayı ayrı salaklık.madem fotoğrafı sadece benim arkadaşlarım görecek neden beni tanımaları için beni açıklayan bir profil resmi kullanayım?arkadaşlarım zaten beni tanıyan,neye benzediğimi bilen kişiler tl;dr facebookun amacı bunlardır arkadaşlar.size ters geliyorlarsa facebook kullanmayı bırakın ya facebooku hiç bu amaçla kullanmadım. facebook cool birşey . 98798798 tane tanıdığın sevdiğin insan varsa ve arkadaş edinmeyide seven biriysen güzel akıyor. her türlü etkinlik ya da organizasyon için de süper akıyor. facebook güzel cidden. seviyorum facebooku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 vallahi noyan bu sefer sert tahtaya basmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Suark said: e peki enerjileri filtreleyemio musun? cıx. belirli bir rangde ve belirli sınırda sürekli enerjileri absorbe edip belirli derece katlayarak daha fazlasını etrafa yayıyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Bu akşam eve gidince hem GERGE yi hem de noyan ı facebookuma ekliyorum. Aralarında bir bağ kuracağım. NIHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 benim bildiğim noyan için kız erkek farketmez kobrayı salar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Adamın yaşadığı hayal kırıklığını düşünemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 imamizer said: abi gayet 'feyste garıyı gördüm aboo didim! ekledim direk belki götürürüm diye. sonra sokakta denk gelince gittim konuşmaya erkek çıktı asdfasd' diye anlatılsa da olur. kasma hala yani enerji, aura, renk menk. bizbizeyiz şurada. hala bu verdiğin örnekler beni hiç anlatmıyor imam. hala sanırım insanları getirme götürme işleriyle uğraşma derdinde değilim ama kendin anlayabileceğin şekilde anlamaya çalışırken olay biraz kaysada evet hoşuma giden kadının erkek olması ilgincime gitti ve hala acaba görüşşem mi diye düşünüyorum ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 sevdiysen konuş tabi. sevginin cinsiyeti olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 samaella said: benim bildiğim noyan için kız erkek farketmez kobrayı salar. beni hiç tanıyamamamışşın. evelsi gün köpeğim ısrarla gidip bir grup gayin ortasına oturdu. bende onu çekiştirmeye çalışırken "köpeğin çok güzel" , "oha sen de çok güzelsin" diyip iltifatlara boğdular. sonra "lgbt yürüyüşü için mi geldin gay misin ? " diye sordular. yürüyüş için geldim ama full straightim . sadece kadınlarla sevgili olurken başıma bu kadar bela açarken hemde erkeklerle birlikte olsam hayat tam bir cehennem olurdu dedim güldüm ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar