Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Abd adresi ile direk alabiliyor muyuz paypal ve kredi kartı Tr olmasına rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 amazon'da indirimdeki steam oyunlarının listesini nasıl bulabilirim? sitesi çok kullanışsız ya da ben bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Selam çok acil sorular soracağım.Borderlands 2 season pass buldum 15 dolara amazonda ama amerikaya var sadece diyor.Adresi amerika yazıp baya tr den alsam sıkıntı olur mu ? Bir de steam e ekleniyor mu bl2 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 vidyo iyimiş ama bi umut abandım steame summersale başladı mı diyede başlamamış. karttada para yok zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Amazondan Amerikan adresiyle hesap açarak oyun alabiliyorsunuz. Şu ana kadar sorun çıkarmadılar kimseye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 nordlydian said: amazon'da indirimdeki steam oyunlarının listesini nasıl bulabilirim? sitesi çok kullanışsız ya da ben bulamadım şu o kadar doğru ki, sırf bu yüzden allah bilir ne alacağım oyunları almıyorum adamlardan. baya gerizekalı bir dizayn yani. ki amazon belki de en iyi interface'e sahip sitelerden biri normalde ama dijital oyun indirim sayfası baya baya rezalet bu arada steam'in son 2 senedir %90, %85, %80'ler yerine sadece %75 indirim yapmasına baya kılım. adamlar ufak paranın peşindeler resmen ya. az biraz amazon, gmg gibi olun lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 su ayri ayri sitelerdeki indirimleri toplayip adam gibi gosteren bisey yapsak tutar mi la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 var zati steamgamesales.com diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 gaddemit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 http://gaben.tv/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 aquila said: su ayri ayri sitelerdeki indirimleri toplayip adam gibi gosteren bisey yapsak tutar mi la. ben şunu kullanıyorum. direk steam'de browse ederken lowest sale price'ı gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 aquila said: su ayri ayri sitelerdeki indirimleri toplayip adam gibi gosteren bisey yapsak tutar mi la. ben cheapshark'ı kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Öyle çok site, feysbuk grubu vs. var ya. Listeden başka yeni bir şey koymazsan tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Xenus said: aquila said: su ayri ayri sitelerdeki indirimleri toplayip adam gibi gosteren bisey yapsak tutar mi la. ben şunu kullanıyorum. direk steam'de browse ederken lowest sale price'ı gösteriyor https://chrome.google.com/webstore/detail/enhanced-steam/okadibdjfemgnhjiembecghcbfknbfhg http://www.enhancedsteam.com/ link çıkmamış nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar