Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evimizin yanındaki park ve böcekler

Litminov

Öne çıkan mesajlar

Apartmanın önüne yeni park yapıldı türlü türlü uçan böcek istilasına yakalandık. Tüm odalara 1 şişe ilaç boşalttım ertesi gün yine doluştular. Sanırım parktan geliyorlar. Şikayet etsek parkı ilaçlatmaları gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Elektrikli böcek ilaçları da kullanamıyoruz evde köpek var hemen zehirleniyor ve panik atak gibi kasılma geliyor. Kapı pencere açamaz oldu çok sinir bozucu bir durum
Sosyal ağlarda paylaş

custom sineklik yaptır işte, onların boyları standart olmak zorunda değilde. nalburlarda bile yapıyorlar artık. sineklik en güzeli. pimapenciye gitsen onlar da yapar. yeterki ölçülerini ver. hakikaten geri kalan her şey yalan.

ya da gerge nin dediği gibi kendi ekosistemini kendin yaratıcaksın hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Litminov said:

Sineklik düşündüm ama mutfak dışındaki diğer pencerelerin boyu 175'e 74 ve bilmem ne ağacından olduğu için sineklik takılmaya müsait değil gibi gözüküyor.

Sinek arabası da kalmadı artık herhalde :)

Öyle pencere mi olur, kapıymış o. Yine de sineklik takabilirsin yapıştırma satılıyor o ölçüde var. Önce border gibi cırt cırtımsı bi malzeme yapıştıyosun sonra sinekliği ona takıyorsun bitti gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Terasta çatıya yaban arıları koloni petek vs kurmuşlar. Tarım ilacı sıkacam ama 100lercesinin tecavüzünden korkuyorum. Naapılır bunlara terası kullandırmıyor ibneler?

Bizim koyde yüklük olarak kullandığımız bodruma yapmışlardı yuva. Aksamlari oturamaz olmustuk. Tarım ilacı ile silahlanmis bir adam girdi içeri ilacı verip kaçtı. Arı falan kalmadı geriye. Üzüldüm ama insanlarla vahşi hayvanların iliskisi hep karışık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...