cantug Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ... bence en yakın hastaneye git masraflarını ben karşılayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Sebep ? Ayrca sende gelirsen giderim ama benim sende açıcağım masrafları karşılamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ben askerden sonra nepale gıttımdıde gercekten ıyı ınsanlar tanımıstım orda ninjada onlardan olsa gerek. türkiye bildiğin hardcore pvp yapılan balçık yuvası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Ninja şu "üzüldüm gidiyorum" lar ve sonraki dönüşler itici geliyor artık. Hani iyi adamsın gerçekten bence, ama nazlı nazlı "gittim valla gittim" ardından "ehe tamam gitmedim" yapmayıver yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ninja reyiz seni seveni sen de sev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/148644_453154841246_2743433_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 heryer konoha heryer direniş abi nereye gidiyon. o deilde kim neden ninjaya küfrettiki. bana kimse küfretmedi ömden falan hiç mesela. ninjadan daha cok kızdırmısımdır birilerini diye düşünüyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ben yillardir burdayim bi kisi ozelden kufretmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Adam gitti geldi. Başlık eski başlık Kilit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Killer said: ninja reyiz seni seveni sen de sev peki ^-^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Fistan said: ben yillardir burdayim bi kisi ozelden kufretmedi ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ettim,ağzının payını aldın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Fistan'ı yedirmeyiz =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Fin said: ettim,ağzının payını aldın mı ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Fistan said: ben yillardir burdayim bi kisi ozelden kufretmedi Bu bir davet mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Fistan said: ben yillardir burdayim bi kisi ozelden kufretmedi Iste siz yolunuzu tamamlamissiniz herkes sizi seviyor ve saygi duyuyor birgun umarim bende sizin kadar sevilen ve saygi duyulan birisi olabilirim. ^-^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Fistan said: ben yillardir burdayim bi kisi ozelden kufretmedi bende tam bunu yazıcaktım sonra hatırladım kı bir moderatör özelden beni bitirmekle mi ne tehdit etmişti bir sefer, tam hatırlamıyorum abuk sabuk bişiler yazmıştı gaza gelip. Unutmuşsundur belki sende sallamadığın için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Ninja said: Fistan said: ben yillardir burdayim bi kisi ozelden kufretmedi Iste siz yolunuzu tamamlamissiniz herkes sizi seviyor ve saygi duyuyor birgun umarim bende sizin kadar sevilen ve saygi duyulan birisi olabilirim. ^-^ baya bildiğin ego bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 dostluk kazanmak ego mu ? eger bu sekilde yorulayabiliyorsaniz benim diyecek birseyim kalmadi bu ego konusunda ^-^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Yok panpa değil sen devam et takıl sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 @GEd, aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 bu video tenku oyunu nan ps1 de ne oynardık sdsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Bu basliga kilit gelmesi olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 abi banada bi gondarsama diyinde öyle kapatın şu başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Peki Gondar sama ^-^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar