Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 youkoso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 aquila said: o o değilde, bunun 23423 tane hesabı daha var senin banladıklarının üstüne, hiçbiride yörüngede değil dolayısı ile aktif hesaplar hep, kendi dediği gibi deaktif falan değil hiçbiri, dalga geçer gibi ayda 1 yenisi geliyor. HattoriHanzou kiri Ninja Me yada Ma ile başlayan başka bi hesap Bujinkan kesin vardır 4-5 tane daha, ip check yapın hatta, bi ilgilenin artık pls lordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Başka accountu olmayan adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 norak, norrak gibi adammışsın be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Norak said: aquila said: o o değilde, bunun 23423 tane hesabı daha var senin banladıklarının üstüne, hiçbiride yörüngede değil dolayısı ile aktif hesaplar hep, kendi dediği gibi deaktif falan değil hiçbiri, dalga geçer gibi ayda 1 yenisi geliyor. HattoriHanzou kiri Ninja Me yada Ma ile başlayan başka bi hesap Bujinkan kesin vardır 4-5 tane daha, ip check yapın hatta, bi ilgilenin artık pls lordum guldum^=o=^ HattoriHanzou--- cok msg oldugu icin acmistim Saeros sama rica etti biraktim.Ninja istegimle vazgectim Dynamick sama ve Xaenin sama biliyor uzaklastirildigim donemde Noyzura sama ile baglanti icin kiri ve ninja daisuke acmistim. buradan olmadi hem tek basinizza olmuyor team ile saldirin daha cok guleyim ^-o-^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Örümcek hislerim bu başlıkta norak ın tek kaldığını söyledi. Ninja tek bi hesabın olsun kim olduğunu bilelim, 40 tane feyk forum kurallarına aykırı, üstüne bide gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 tek bunu kullaniyorum adminler biliyor ^-^ Bu şarkı benden sevgili Ninjamız Daisuke'ye gelsin tesekkur ederim Noyzura sama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 şöyle güzel bir adamı da kaçırdınız ya abv hepinizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 yine mi gitti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 gittiği falan yok ya nazlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Aluriel sama seni akil olmaya davet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 aynı topiğe gelip gelip okumadan 'kaçırdınız yeaa' yazmayın lan artık bi gidişata göz gezdirin bari lan. gerçekten bırakıyodu bu arada. yapma etme biz seni seviyoruz dedik. baya gidiyodu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 atarım kendimi ninja sama daha japonca konuşucaz bırakma bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Deno sama buradayim ilk questim Aluriel sama nin dostlugunu kazanmak^-^ Durma! Çabuk gel. Gelmem deme! Ne evet demek yaraşır sana, ne hayır. Dostum, senin şanına sadece gelmek yaraşır. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 bujinkan sama da yeni gandhi olucak irade ve güç var. Eminim bir gün gandhi kemal gidecek ve yerine bujinkan sama gelicek. Türkiye'yi düştüğü bataktan merkez solu bir araya getirerek kurtaracaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Bujinkan said: Deno sama buradayim ilk questim Aluriel sama nin dostlugunu kazanmak^-^ Durma! Çabuk gel. Gelmem deme! Ne evet demek yaraşır sana, ne hayır. Dostum, senin şanına sadece gelmek yaraşır. Mevlana sen gidersen tüm yetkilerimi, silahımı, rozetimi atar ve seninle gelirim ninja sama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 ninja minja demem döverim ! http://www.youtube.com/watch?v=wHkk9vCFI3o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 -Deno- said: Bujinkan said: Deno sama buradayim ilk questim Aluriel sama nin dostlugunu kazanmak^-^ Durma! Çabuk gel. Gelmem deme! Ne evet demek yaraşır sana, ne hayır. Dostum, senin şanına sadece gelmek yaraşır. Mevlana sen gidersen tüm yetkilerimi, silahımı, rozetimi atar ve seninle gelirim ninja sama. Tekrar tesekkur ederim Deno sama ^-^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 gereksiz troll gereksiz distortion gibi. anlayan anladi. gunluk giderimi de yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Ninja yokmu şöyle eli yüzü düzgün bi japon kısmet ilk uçakla geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ninja kun bana da bi japon pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Bi japon çeeek Ablama !!! Çıtır olsun ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 çıtır olmasın 30+ olur np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Sequo said: Jim_E_Rustler said: Şöyle naif adamı kaçırdınız ya püü size. Islemci alimmi sana Asdfadsjsbfuejebdbgsucjxjeveyusjxnscwuskdjsgudjgewusj hatta seujdsngwusidjegagfadfagashcxdyshshhs Ne kadar naif, kibarca bir soru ahahahahahhaha konuyu baştan okurken şuna rastlayıp 4 saatir falan gülüyorum xD xunna titelını verin ama artk cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar