Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ninja gider ;)

Bujinkan

Öne çıkan mesajlar

aquila said:

o

o değilde,

bunun 23423 tane hesabı daha var senin banladıklarının üstüne, hiçbiride yörüngede değil dolayısı ile aktif hesaplar hep, kendi dediği gibi deaktif falan değil hiçbiri, dalga geçer gibi ayda 1 yenisi geliyor.

HattoriHanzou
kiri
Ninja
Me yada Ma ile başlayan başka bi hesap
Bujinkan

kesin vardır 4-5 tane daha, ip check yapın hatta, bi ilgilenin artık pls lordum
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

aquila said:

o

o değilde,

bunun 23423 tane hesabı daha var senin banladıklarının üstüne, hiçbiride yörüngede değil dolayısı ile aktif hesaplar hep, kendi dediği gibi deaktif falan değil hiçbiri, dalga geçer gibi ayda 1 yenisi geliyor.

HattoriHanzou
kiri
Ninja
Me yada Ma ile başlayan başka bi hesap
Bujinkan

kesin vardır 4-5 tane daha, ip check yapın hatta, bi ilgilenin artık pls lordum

guldum^=o=^

HattoriHanzou--- cok msg oldugu icin acmistim Saeros sama rica etti biraktim.Ninja istegimle vazgectim Dynamick sama ve Xaenin sama biliyor
uzaklastirildigim donemde Noyzura sama ile baglanti icin kiri ve ninja daisuke acmistim.
buradan olmadi hem tek basinizza olmuyor team ile saldirin daha cok guleyim ^-o-^
Sosyal ağlarda paylaş

Bujinkan said:

Deno sama buradayim ilk questim Aluriel sama nin dostlugunu kazanmak^-^

Durma! Çabuk gel. Gelmem deme! Ne evet demek yaraşır sana, ne hayır. Dostum, senin şanına sadece gelmek yaraşır.

Mevlana

sen gidersen tüm yetkilerimi, silahımı, rozetimi atar ve seninle gelirim ninja sama.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

Bujinkan said:

Deno sama buradayim ilk questim Aluriel sama nin dostlugunu kazanmak^-^

Durma! Çabuk gel. Gelmem deme! Ne evet demek yaraşır sana, ne hayır. Dostum, senin şanına sadece gelmek yaraşır.

Mevlana

sen gidersen tüm yetkilerimi, silahımı, rozetimi atar ve seninle gelirim ninja sama.

Tekrar tesekkur ederim Deno sama ^-^
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

Jim_E_Rustler said:

Şöyle naif adamı kaçırdınız ya püü size.

Islemci alimmi sana

Asdfadsjsbfuejebdbgsucjxjeveyusjxnscwuskdjsgudjgewusj hatta seujdsngwusidjegagfadfagashcxdyshshhs

Ne kadar naif, kibarca bir soru ahahahahahhaha konuyu baştan okurken şuna rastlayıp 4 saatir falan gülüyorum xD xunna titelını verin ama artk cidden
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...