ajmet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Temmuz ayı itibarı ile uydunet de yeni kampanyalar başlıyormu en dikkatimi çeken aşağıdaki oldu guzel kampanya olmuş. HD ve Sınırsız 49 TL KAMPANYASI -Taahhüt 24 AY -TELEDÜNYA TEMEL PAKET -UYDUNET HİZMETİ (20 Mbps 50 AKN Ekosınırsız tarifesi) - HD KUTU KABLOSUZ MODEM ÜCRETSİZ -KTV KURULUM TELEDÜNYA AKTİVASYON UYDUNET AKTİVASYON ÜCRETSİZ - TAAHHÜT SÜRESİ BOYUNCA TELEDÜNYA TEMEL PAKET VE 20 MBPS 50 AKN EKOSINIRSIZ TARİFESİ 49 TL TELEDÜNYA ÜST PAKET KANALLARI İLK AY ABONELERE AÇIK TELEDÜNYA ALTIN SİNEMA KANALLARI İLK 3 AY ABONELERE AÇIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 AKN nedir? adil kullanım NEYİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 tam bilmiyorum onu bende ama 50 gb dolunca 3 mbps ye dusecekmis hız uydu net dede sanırım eski aboneler icin de kampanyalar varmış tam detaylarrını bilmiyorum onların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sitesinde goremedim ben ama 39TL'ye tam sinirsiz 3 mbps kullaniyorum Uydunet'ten, mutluyum. Su anda Netflix'den HD Doctor Who stream ediyorum bu baglantiyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Xenocide said: AKN nedir? adil kullanım NEYİ? Adil Kullanim Noktasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bende de 49 tlye 5 mbit var işte ama fiber fiber bağırıyor millet bi göremedik fiber nimeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StormUO Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 49 tl ye neler yapılır biliyor musunuz? Tabii ki bilmiyorsunuz hiç 49 tl niz oldumu ki. hadi bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ben buna geçim ya arayayım da. 60 lira veriyorum 3mbs + teledünya hd falana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Link var mi? 50 gb cok az yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 AKN berbat bişi yane sinir hastası eder adamı ozellikle dl yapan yada youtubeda hd izleyen insansan mumkunse limitsiz uye olun 3 kurus fazla verirsiniz ama huzur olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 ben de 3mbit uydunet kullanıyordum. Sırf ssh bağlantılarım düşüyor diye sinir olup bozdum taahhütü ve 20mbit hipernet e geçtim. 3mbit i ceza diye veriyor ttnet. Gerçi 110GB civarı download var bu ay ve hız halen 20mbit. Düşürmediler. Gayet te memnunum durumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Aynen ondan gecmiyorum ben de. 30TL'mi veriyorum, sinirsiz 3 mbps'mi aliyorum. Bana da yetiyor soyledigim gibi. Ustunun stream isinde bir faydasi olmayaack zaten 720p monitorumde, ama sonra TV'ye baglayip 1080p izlemeye alistiracagim kendimi, 4-5 film sonra bitecek, sinirim bozulacak. Bu arada Uydunet'in 3 mbps ile TTNet'in 3 mbps ayni degil. TTNet'in 8 mbps ile bazen Hulu'dan HD stream alamiyorum. Uydunet'in 3 mbps'si ile kesintisiz aliyorum. Stream 2,5 mbps. TTNet boktan yani, dusuk olmasina ragmen indirme yapilmadigi surece yetecek hizlari hic yetmez gibi gosterip daha pahali almaya itiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 adslde hız garantisi veremiyolar kıl mevzu o 8 mbite kadar diye alıyosun beyfendi 6 mbitten fazlasını kaldırmıyo sizin ora diyo telefondaki adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Ornek: ben :P Ama kablonun artik yukek hiz bermesi lazim ya. Altyapi da var her bi bok var bas 10 15m ne olur ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 var zaten http://www.kablonet.com.tr/int-uydunet-tarifeleri 15 Mbps'e kadar : 149 TL / AY 20 Mbps'e kadar : 199 TL / AY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Veriyor ki? 20 mbps'ye kadar tam sinirsiz veriyor: http://cl.ly/image/1J0u020j2P05/Screen%20Shot%202013-06-29%20at%2009.19.25.png Indirimler oluyor hep. Duz fiyatlat bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Abi ben 5 mbit fiyatina 15 vermesinden bahsediyorum (: O 20 yi ilk geldigi ay deneyen bendim. Docsis 3 modemim vardi 3 sene once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 bu konuda cahilim , bu 3 mb 49 TL ve Docsis 3 modem dediğiniz.. bizim 8mb tt netten daha çok iş görüyorsa 1dk durmim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 durma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 adik kullanim yok mu simdi bunlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Yok. 3 mbps Uydunet 39TL su anda kampanyasiyla ama sana yetip yetmeyecegi sana bagli. Indirme yapmak icin iyi degil, normal web kullanimi ve 720p stream icin iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 docsis 3 veridkleri modem çok sikko ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Seninki sikko cikti abi. Aslinda oyle degil. Benim motorola 3.0 da altyapi tarafindan desteklenmiyo mesela. Oyle sacma sapan bi olay var. surekli fw attirmak gerekiyo . Attim bi kenara, docsis 2 motorola aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mumkunse onlarin modemini alma zaten. Docsis 3.0 sadece 15-20 mbps hizlari icin gerekli. Burada uygun fiyatlisi: http://www.e-vizyon.net/SB6120E-DOCSIS-30-Wireless-Uydunet-Ilkyardim-Paketi,PR-353.html Daha alt hizlar icin 2.0 gerekli, o da burada: http://www.e-vizyon.net/SB5101i-DOCSIS-20-Wireless-Uydunet-Ilkyardim-Paketi,PR-355.html (Ben bunu kullaniyorum, modem tamamen sorunsuz, router da epey iyi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 eskiden internet ucuzlardı hızlanırdı ya. son senelerde hep yerinde sayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar