Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uydu net yeni Kampanya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Temmuz ayı itibarı ile uydunet de yeni kampanyalar başlıyormu en dikkatimi çeken aşağıdaki oldu guzel kampanya olmuş.

HD ve Sınırsız 49 TL KAMPANYASI

-Taahhüt 24 AY
-TELEDÜNYA TEMEL PAKET
-UYDUNET HİZMETİ (20 Mbps 50 AKN Ekosınırsız tarifesi)
- HD KUTU KABLOSUZ MODEM ÜCRETSİZ
-KTV KURULUM TELEDÜNYA AKTİVASYON UYDUNET AKTİVASYON ÜCRETSİZ
-
TAAHHÜT SÜRESİ BOYUNCA TELEDÜNYA TEMEL PAKET VE 20 MBPS 50 AKN EKOSINIRSIZ TARİFESİ 49 TL
TELEDÜNYA ÜST PAKET KANALLARI İLK AY ABONELERE AÇIK
TELEDÜNYA ALTIN SİNEMA KANALLARI İLK 3 AY ABONELERE AÇIK
Mesaj tarihi:
tam bilmiyorum onu bende ama 50 gb dolunca 3 mbps ye dusecekmis hız uydu net dede
sanırım eski aboneler icin de kampanyalar varmış tam detaylarrını bilmiyorum onların
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Sitesinde goremedim ben ama 39TL'ye tam sinirsiz 3 mbps kullaniyorum Uydunet'ten, mutluyum. Su anda Netflix'den HD Doctor Who stream ediyorum bu baglantiyla.
Mesaj tarihi:
ben de 3mbit uydunet kullanıyordum. Sırf ssh bağlantılarım düşüyor diye sinir olup bozdum taahhütü ve 20mbit hipernet e geçtim. 3mbit i ceza diye veriyor ttnet. Gerçi 110GB civarı download var bu ay ve hız halen 20mbit. Düşürmediler. Gayet te memnunum durumdan.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Aynen ondan gecmiyorum ben de. 30TL'mi veriyorum, sinirsiz 3 mbps'mi aliyorum. Bana da yetiyor soyledigim gibi. Ustunun stream isinde bir faydasi olmayaack zaten 720p monitorumde, ama sonra TV'ye baglayip 1080p izlemeye alistiracagim kendimi, 4-5 film sonra bitecek, sinirim bozulacak.

Bu arada Uydunet'in 3 mbps ile TTNet'in 3 mbps ayni degil. TTNet'in 8 mbps ile bazen Hulu'dan HD stream alamiyorum. Uydunet'in 3 mbps'si ile kesintisiz aliyorum. Stream 2,5 mbps. TTNet boktan yani, dusuk olmasina ragmen indirme yapilmadigi surece yetecek hizlari hic yetmez gibi gosterip daha pahali almaya itiyor.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Veriyor ki?

20 mbps'ye kadar tam sinirsiz veriyor:

http://cl.ly/image/1J0u020j2P05/Screen%20Shot%202013-06-29%20at%2009.19.25.png

Indirimler oluyor hep. Duz fiyatlat bunlar.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yok. 3 mbps Uydunet 39TL su anda kampanyasiyla ama sana yetip yetmeyecegi sana bagli. Indirme yapmak icin iyi degil, normal web kullanimi ve 720p stream icin iyi.
Mesaj tarihi:
Seninki sikko cikti abi. Aslinda oyle degil.

Benim motorola 3.0 da altyapi tarafindan desteklenmiyo mesela. Oyle sacma sapan bi olay var. surekli fw attirmak gerekiyo .

Attim bi kenara, docsis 2 motorola aldim.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Mumkunse onlarin modemini alma zaten.

Docsis 3.0 sadece 15-20 mbps hizlari icin gerekli. Burada uygun fiyatlisi: http://www.e-vizyon.net/SB6120E-DOCSIS-30-Wireless-Uydunet-Ilkyardim-Paketi,PR-353.html

Daha alt hizlar icin 2.0 gerekli, o da burada: http://www.e-vizyon.net/SB5101i-DOCSIS-20-Wireless-Uydunet-Ilkyardim-Paketi,PR-355.html (Ben bunu kullaniyorum, modem tamamen sorunsuz, router da epey iyi)
  • Yeni Oluştur...