DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Holy said: xaty said: pide/adana için alternatif sonsuz ama kalite bulmak zor oluyor kadıköy'de belfast'ın karşısında bi samsun pidecisi vardı. üniversitedeyken yerdik, güzel yapardı mantı için de rexx'in karşı arasında (arayıcıbaşı sk.) sini mantı var, orayı beğeniyorum baya. çiböreğinde iş yok ama. bi de siparişin gelmesi biraz uzun sürebiliyor.Pidesun o belfast'ın karşısı, hünkar beğendili pideyi yatağıma alasım geliyor. suşi için de sushi express en iyisi gibi. sushico tırt. taksimde bir ara sokakta japon restoranında yemiştim bok gibiydi. ha belki gerçek suşi odur da benim damak tadıma uymamıştır bilemem. hangi ara sokak acaba bu tramvar deposunun az ilersindeki yeri mi diyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mantı, kadıköy: Süreyya Operasının karşı sokağı gibi bir yerde (Otantik'in yanı) Sayla Mantı var. Kızarmış mantı için Casita kesinlikle ama klasik arıyorsanız Sayla iyidir baya. BAYA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 DoGMeaT said: Holy said: xaty said: pide/adana için alternatif sonsuz ama kalite bulmak zor oluyor kadıköy'de belfast'ın karşısında bi samsun pidecisi vardı. üniversitedeyken yerdik, güzel yapardı mantı için de rexx'in karşı arasında (arayıcıbaşı sk.) sini mantı var, orayı beğeniyorum baya. çiböreğinde iş yok ama. bi de siparişin gelmesi biraz uzun sürebiliyor.Pidesun o belfast'ın karşısı, hünkar beğendili pideyi yatağıma alasım geliyor. suşi için de sushi express en iyisi gibi. sushico tırt. taksimde bir ara sokakta japon restoranında yemiştim bok gibiydi. ha belki gerçek suşi odur da benim damak tadıma uymamıştır bilemem. hangi ara sokak acaba bu tramvar deposunun az ilersindeki yeri mi diyorsun ?Heh tam olarak orası evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 mantı konusunda sözde yazı yazacaktım uzunda baktım öneriler yağmış bitane yapip kaçayım bende beşiktaş,sinop manticısı üüüf üf üüüüüf üf cevizli mantı olaylıyla orda tanıstım,o günden beri casitalar fln lügatımdan silindi istanbulda yediğim en lezziz mantı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Bir de sinoptaki babaanne de yemen lazim o zamann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 kısıklı meydanındaki hıngal mantı iyi. hıngal tipi mantı sevenler, denemek isteyenler gitsin. bence kayseri tipi mantıdan çok daha lezzetli yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Taksim meyhane lazim . Soyle guzel fiyatlari abartmamis bir yer neresi var ? Safi dedi arkadas ama orayi pek sevmiyorum. sanki meyhane de degilsinde franchise bir restaurant'tasin havasi var iceride... Yiyecek icecek fiyat ta eh iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 balat'a geç, orada var çok güzel bir yer. http://video.ntvmsnbc.com/#tadi-damagimda-31-ocak-2014.html vedat milor gitti 2 hafta önce, hype yapmıştır ama denemeye değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Çukur meyhane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 başlığı görünce aklıma geldi frango da pati döner günü olayını yapalım cidden ya. haftada en az 1 gün bazen 2gun frangoda yiyorum çok kaliteli cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Dendi mi bilmiyorum ama İstanbul'daki en iyi hamburgerci Tophanenin orda Baltazar diye bir yer. Gerçekten muazzam ötesi açık ara çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 İstanbulda baltazar diye hamburgerci? Haftaya geliyorum buluşma yapalım burda asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 baltazar iyi hakkaten. komşu burgere benziyor ama komşu burger'in eti daha iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 xaty said: en iyi fiyat/performanslı sushi nerde? nigiri ve tempura özellikle gidip zuma'da yemek lazım da çok pahalı dfsfsd, o yüzden http://www.ioki.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 applev0dka said: başlığı görünce aklıma geldi frango da pati döner günü olayını yapalım cidden ya. haftada en az 1 gün bazen 2gun frangoda yiyorum çok kaliteli cidden Ben mecidiyeköy'de çalışıyorum zaten, ne zaman isterseniz gidek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Zuma pahalı derken.. sushi yapan ve ucuz olan bir yer yok zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar