Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 orası bi de bahçe içinde böyle sakin bi tane var orası iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Wyand said: DoGMeaT said: iyi bir iskenderin sosu ve tereyağı,asla döner tadının önüne geçmez,bursaya yolun düşerse ben size bi yer tarif ederim,o zaman daha iyi anlarsınız.o yüzdendirki iskender konusunda elitistim,iskender dediğimde bulamaç gibi birşey geliyorsa,mutsuz oluyorum,iskender junkfood değildir,dönerin ulaştığı en yüksek mertebelerden biridir,o yüzden bulamacımsı iskenderlere karşıyım. (tu) iyi döner = bursa eski garajdaki cemil&cemal ustanın uludağ kebapçısı. 2 dükkanları var aynı yerde. eski olana gidin, ara sokakta ufak bir dükkan. geçen hafta ordaydım. inanılmaz bişey gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Memedof kötü balıkçı mı yani şimdi, tee allam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 adamınbiri said: Malzeme ücreti + 75 lira gibi bir fiyata evde özel yemek yapılır. hemde bu dogmeat'den güzel yaparım herşeyi. malzeme + 50 ye hallederim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Esh said: Ben de doner bulusmasi yapilmasi taraftariyim. Ama pustluk yapip ekimden once yaparsaniz bayramoglunu arar sizi iceri aldirtmam. Sorry. challenge? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 DoGMeaT said: miss pizza gerçekten istanbuldaki en iyi pizzacı bencede AMA şişhane değil cihangirdeki, arada dünya kadar fark var şunu denemek istedim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 kaburgacı lazım bana yaa. bildiğiniz denediğiniz önerebileceğiniz neresi var ? (istanbul anadolu yakası olursa şahane olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 http://www.kaburgaciselimamca.com/iletisim/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Recep'te de var kaburga dolma suadiyede amma velakin arkadaşta demiş gerçi, daha iyisi mutlak vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 selim amca yakınmış da bi bakim ona hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 stimpak said: DoGMeaT said: Frango ahah burayı açanlar benim arkadaşlar :) daha gidip yemek nasip olmadı , ama işlerini iyi yapıyorlar demek ki beğenmişsiniz. sevindim bak :) her öğlen yiyoruz bir ay oldu bıkmadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 En iyi hamburger? Egg&Burger, Nişantaşı. Nişantaşı Camii'nin hemen arkasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 En iyi Pizza; Beppe, Moda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 en iyi değil ama hem çok çeşitli pizzaları var, hem de gerçekten italyan pizzası tadı veriyor. gerçi sadece 4 peynirli yiyorum her defasında, diğerlerine gözüm kaysa da vazgeçilmez tat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 trathias said: kaburgacı lazım bana yaa. bildiğiniz denediğiniz önerebileceğiniz neresi var ? (istanbul anadolu yakası olursa şahane olur) Bir kere gittim, pek beğenmedim ama yanımdakiler sevdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Fin said: en iyi mantı,kuymak,kuru fasulye,pide nerede en iyi pide - pide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Döner tutosu güzel olmuş baya. Ben de döner seven biri olarak frangoya gittim bu akşam. Bir sarimsakli bir de antakya yedim. Sonuç: döner sossuz olur. Beğenmedim ben. Neden derseniz soslar nedeniyle etin tadını alamadım bile. benim için genel lezzetdense tavuğun lezzeti daha ön planda. başka zaman diğerlerini de denerim artık .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 favori restoranım karaköydeki lokanta maya. özellikle balıkları ve sebze yemekleri müthiş. modernist ve ekoloji dostu bir anlayışla hizmet verdikleri için de tercih ediyorum. http://www.lokantamaya.com/ türk mutfağı için kadıköy'deki çiya iyi. zincir olarak da hacıbaşar'ı beğeniyorum, özellikle beytileri iyi. steakhouse olarak levent komşu burger yazmış biri, çok iyi hakkaten. hem fiyat olarak burger house, nusret burger gibi beğendiğim yerlere göre daha uygun. (burger house'u eski gibi beğenmiyorum artık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 maya'da fiyatlar KOL gibi afedersin sadece aksam acik bir de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 yoo öğlen de açık. ama akşam için rezervasyon yaptırmak lazım. evet biraz pahalıdır. ben eskiden çok fazla dışarıdan yemek yerdim, o yüzden ucuz yerleri tercih ederdim işte fast-food'du dönerciydi... artık haftada 1-2 kere yiyorum ve güzel, hijyenik ve doğal ürünler kullanan yerlerde yemeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Beyti Guler, Florya. Dagilabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Yemeğe eşek yüküyle para verince, çayın ikram olmaması sinirlendiriyor insanı beytide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 aynen abi çay yani maliyeti ne kadar oluyorki bi de ondan para alıyosun. net olarak gitmiyorum çaydan para alan mekanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Apis said: En iyi hamburger? Egg&Burger, Nişantaşı. Nişantaşı Camii'nin hemen arkasında. kuş kadar patates koymuşlar cimriler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 istanbulda yediğim en iyi adana dürüm. Dürümzade. Beyoğlu emniyetin karşısındaki sokaktan çıkıp ingiliz konsolosluğuna gelmeden hemen solda. dürümler 5 tl, fiyat/performans çok iyi. http://harbiyiyorum.com/wp-content/uploads/Durumzade_Dukkan.jpg Bu da Anthony Bourdain istanbula geldiğindeki (04.55) http://www.youtube.com/watch?v=WGBBq3jKjO8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar