Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Ağacın 5 numaralı pozisyonda oynadığını ve bu sayede level ihtiyacı olmadan o opluğu gösterebildiğini unutmuşsun hacı. Bu değişiklik pubdan ziyade kompetetiv için yapılmış. Artık ağacın iş yapabilmesi için exp bulması şart ve bu gereken expi kasması için bir şeyler yapması gerekli.
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 agacın skillinin ilk 2 leveli op degil 3. leveli op suan da da 5 level olmadan attıklarının bi anlamı yok zaten o yuzden competitive de puller olarak kasıyo ve ayrıca direk ormanda yapabiliyo level2 olduktan sonra leech seed i kullarak oyle level problemli bi karakter degil yani.
kami Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 invo aldım 20-0 bitirdim kimse noob değildi bir dahaki oyun sistem 1-2 winli adamı verdi 0-20 bitirdi ezdiler mükemmel mm sistemi ya hani normalde mmr'ın yükseldikçe seni mmr'i yüksek adamlarla eşleştirir bunda iyi mi oynadın? hemen ver yanına bir kaç dangalak sistemi öyle dengele şaka mı arkadaş bu? blizzard'ın götünün kılı olasım geldi. anlamıyorum arkadaş, blizzard niye çökmedi ki dotaya? bir sc kadar kitle edinirdi halbuki. hem kendi oyunlarının mapi olarak çıkan bir şey, potansiyeli çöpe attılar resmen, akıl sır erdiremiyorum. milyon tane gerizekalı şirket moba pastasından pay elde etmeye çalışıyor şimdi.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 gülmek için yaratılmış, gözlerde yaşlar niye?
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 muhtemelen dotacıların ne kadar bağnaz olduğunu anlayamadılar zira blizzard bile devam oyunu yaptığında yeterince öğeyi değiştiriyor, geliştiriyor.
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 screwy said: agacın skillinin ilk 2 leveli op degil 3. leveli op suan da da 5 level olmadan attıklarının bi anlamı yok zaten o yuzden competitive de puller olarak kasıyo ve ayrıca direk ormanda yapabiliyo level2 olduktan sonra leech seed i kullarak oyle level problemli bi karakter degil yani. ağacın skili ilk levellarda bile mid'e üstünlük sağlıyordu. Adam lane'den mid'i coşturuyordu resmen. Belki ona yöneliktir.
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 solo mm girdiysen orası yalan. Tek başınada oynuyorsan normal sıra al. Solo da herhangi bir mm olmayabilir (solo mu girdin bilmiyorum ama ufak bir not düşmek istedim) kami said: invo aldım 20-0 bitirdim kimse noob değildi bir dahaki oyun sistem 1-2 winli adamı verdi 0-20 bitirdi ezdiler mükemmel mm sistemi ya hani normalde mmr'ın yükseldikçe seni mmr'i yüksek adamlarla eşleştirir bunda iyi mi oynadın? hemen ver yanına bir kaç dangalak sistemi öyle dengele şaka mı arkadaş bu? blizzard'ın götünün kılı olasım geldi. anlamıyorum arkadaş, blizzard niye çökmedi ki dotaya? bir sc kadar kitle edinirdi halbuki. hem kendi oyunlarının mapi olarak çıkan bir şey, potansiyeli çöpe attılar resmen, akıl sır erdiremiyorum. milyon tane gerizekalı şirket moba pastasından pay elde etmeye çalışıyor şimdi.
kami Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Densiz said: solo mm girdiysen orası yalan. Tek başınada oynuyorsan normal sıra al. Solo da herhangi bir mm olmayabilir (solo mu girdin bilmiyorum ama ufak bir not düşmek istedim) kami said: invo aldım 20-0 bitirdim kimse noob değildi bir dahaki oyun sistem 1-2 winli adamı verdi 0-20 bitirdi ezdiler mükemmel mm sistemi ya hani normalde mmr'ın yükseldikçe seni mmr'i yüksek adamlarla eşleştirir bunda iyi mi oynadın? hemen ver yanına bir kaç dangalak sistemi öyle dengele şaka mı arkadaş bu? blizzard'ın götünün kılı olasım geldi. anlamıyorum arkadaş, blizzard niye çökmedi ki dotaya? bir sc kadar kitle edinirdi halbuki. hem kendi oyunlarının mapi olarak çıkan bir şey, potansiyeli çöpe attılar resmen, akıl sır erdiremiyorum. milyon tane gerizekalı şirket moba pastasından pay elde etmeye çalışıyor şimdi. Yok ya solo değil, solo oynamıyorum zaten. Takımlı olarak gelenlerin mallık yapma ihtimalleri daha düşük çünkü. En az mal sadece AR oyunlarda eşleşiyor, ne zaman AP aratsam sinir krizi geçiriyorum. (bir de sadece amerikan serverlerde aratacaksın, avrupa serverleri de mal dolu) Ama AR'da da heroların çok dengesiz gelme durumu var, bir oyun attım 5 sup geldi, tekrar arattım bu sefer 5 hard carry geldi. Hatta sniper'i repickledim çok carry var diye, drow verdi bu seferde. Gel de sinir olma. Hani limitation koyulamaz mı AR olsa bile, 5 tane hard carry vermesin mesela. 1 str 2 agi 2 int versin gibi. Veya aynı cins hero tipinden 3den fazla olamasın random dağıtırken. Kafa yok ki bu Valve'de. Eskiden ne güzel priv takılırdık sağlam community olurdu bazı serverlerde.
kami Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 4 temmuz da technies gelecek diyorlar ne derece doğru bu?
okibye Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 4th of july. amerika nasyonel bayramı. bi de işte havai fişek falan atıyolar devamlı ordan bağladılar sanırım da hiç zannetmiyorum ya. valve'ın öyle dangalaklıkları yoktur :D milliyetçi kafa
Aelfric Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Yayındayım tekrar Dota 2 High Bracket Oyunları http://www.twitch.tv/aelfricsc2
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 abi time lapse ver lutfen. ilgilenirsin ilgilenmezsin ben gorduklerimi yazayım. pt strde kalsın karsı takımda seni burstleyecek guc var sadece back trackler koruyo seni 2 kez olebilirdin sanslı backtrackler korudu. bf geldikten sonra diger itemi direk farmla tp bulunsun ama kule itilmedikce ya da sana 2 3 kill cıkarcak durum yoksa farma devam. ultini cok sakladın 3 4 kisilik ultiler atabilcek cok durumun oldu. time lapse e ilk ver benim gordugum earlyde net 2 kill daha vardı time lapse olsa. bf mom iyidir ama dakka 26 da bf mom biraz yavas adamlar senin mom sırasında burstlerler cok etrafta dolastın item dependant carry laneinde otur kas biraz. last hit fena degil
Aelfric Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 screwy said: abi time lapse ver lutfen. ilgilenirsin ilgilenmezsin ben gorduklerimi yazayım. pt strde kalsın karsı takımda seni burstleyecek guc var sadece back trackler koruyo seni 2 kez olebilirdin sanslı backtrackler korudu. bf geldikten sonra diger itemi direk farmla tp bulunsun ama kule itilmedikce ya da sana 2 3 kill cıkarcak durum yoksa farma devam. ultini cok sakladın 3 4 kisilik ultiler atabilcek cok durumun oldu. time lapse e ilk ver benim gordugum earlyde net 2 kill daha vardı time lapse olsa. bf mom iyidir ama dakka 26 da bf mom biraz yavas adamlar senin mom sırasında burstlerler cok etrafta dolastın item dependant carry laneinde otur kas biraz. last hit fena degil Momu genelde koordinasyon oluştursun diye kasıyorum mid gamede bf hızlı farm için aslında bu oyun biraz yavaş oldu yinede de takım olarak yenildik o oyunu 2 ve 3 rolleri teamfight özellikle bir şey çıkartamıyor pek o kadar stun olunca bkb yi de bitirmeye aralık olmadı.
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 cok dolasma iste laneinde kas dakka 25-30 bandında en azından 1 buyuk item(daedalus ya da fly) cıkmaya bak. geri kalmanın sebebi saga sola cok yurudun.
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 tek raxdan oyun çevirdik emenike ne güzel oldu ya, solo match makingde ilke kez böle zevkli bir oyun oynadım 70dk sonunda easy yazdım kudurdular sdlfj
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ben faceless'a bfury kasmıyorum heronun agi yükselişi çok alçak,attack speed hep az kalıyor,buda daha az bash demek magina gibi blinkliye blinkleye orman kasmak gibi bir opsyonu yok void'un,bfury'nin en çok işe yaradığı olay o,yahut PA olursun büyük crit lazımdır ayrıca baş tutturduğunda +70 bonus damage geliyor(chrono içinde 140) %25 ile oyundaki en yüksek baş yüzdesi,+damage yerine + attackspeed kasarsan daha fazla baş=daha fazla damage oluyor zaten. oyüzden bfury yerine daha ucuz olan maelstrom alıyorum,yine flashfarm işini görüyor,ayrıca +AS çok yararlı pt maelstorm mom crit dakka 30-35'a kasılabilirsen mid game'de kombatlara akabiliyorsun,ultiye aldıgım gençleri cok rahat tokatlıyabiliyorsun
kami Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 bişi sorcam bu turnuvalardan herhangi birine ticket alırsak, o turnuvadaki oynanmış olan ve oynanacak tüm oyunları izliyebiliyor muyuz yoksa sadece canlı yakaladıklarımızı mı?
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Benim nickin yanında star cıkıyor,yalnız hala mal mal heriflerle pub oyun atıyorum.Var mı onun bir olayı?
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 oyuna başlarken herkesin nickinin yanında yıldız çıkmıyor mu zaten?
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 kami said: bişi sorcam bu turnuvalardan herhangi birine ticket alırsak, o turnuvadaki oynanmış olan ve oynanacak tüm oyunları izliyebiliyor muyuz yoksa sadece canlı yakaladıklarımızı mı?, eskileride izliyebilion ama macları canlı izlersen çeşitli durumlar,cok kücük sans olsada turnuva itemı kazanma sansın var
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Dark_Soul said: Benim nickin yanında star cıkıyor,yalnız hala mal mal heriflerle pub oyun atıyorum.Var mı onun bir olayı? yok, bu sensin manasinda olmali o yildiz yeni gelmis olabilir ben de ilk gecen haftalarda farkettim
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 yoo benim cıkmıyordu bugune kadar?
kami Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 DoGMeaT said: kami said: bişi sorcam bu turnuvalardan herhangi birine ticket alırsak, o turnuvadaki oynanmış olan ve oynanacak tüm oyunları izliyebiliyor muyuz yoksa sadece canlı yakaladıklarımızı mı?, eskileride izliyebilion ama macları canlı izlersen çeşitli durumlar,cok kücük sans olsada turnuva itemı kazanma sansın var tavsiye edebileceğin bir turnuva var mı maçları saracak türden
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Yıldız onun sen olduğunu belirtiyor takım arkadaşlarında da msn adamı gibi bir silüet çıkıyor herkes kendi oyununda kendisini yıldız görüyor zaten. Düne kadar değil yaklaşık 4-5 gündür böyle zaten. MVP benim gibi düşünmeye gerek yok yani.
Öne çıkan mesajlar