Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Alienware Turnuvasından sonra acaba batı takımlarının(Navi ve A hariç) herhangi bir umudu kaldı mı top 8 için TI3'de lol. Dün akşam ki LGD.cn vs Navi maçını izleyen bir TI'a katılan arkadaşın yorumu: "is this the shit we are gona have to compete against? #fucked"
Mesaj tarihi:
D@rkwish said:

Alienware Turnuvasından sonra acaba batı takımlarının(Navi ve A hariç) herhangi bir umudu kaldı mı top 8 için TI3'de lol. Dün akşam ki LGD.cn vs Navi maçını izleyen bir TI'a katılan arkadaşın yorumu: "is this the shit we are gona have to compete against? #fucked"

yalnız na'vi nin yarı final ve final maçlarını izledim. kaybettiği oyunların biri haricinde skor olarak arada fark olmasına rağmen her an oyunu çevirip alacaklarmış havası vardı. kazandıklarını da baya ezerek kazandılar.
Mesaj tarihi:
4 tane yıllardır en üst seviyede competitive oynayan adamın yanına raw talent eklenince, zayıf halka kalmayınca ve 3 safety net olunca maçlar muazzam ve dediğin gibi çok çekişmeli oluyor :D

Kuroky mouzla beraber oynarken çok relax takılıyordu ciddiye almıyordu dota 2'yi NAVI'ye geçince dedim sıçtı NAVI ama adam PPY ile tekrar bir araya gelince %200 e çıktı performans :D
Mesaj tarihi:
D@rkwish said:

son 1 aydır fena turnuvalar izledik ya maşallah

ama naviyi fln bırak LGD ler var , virtus pro çok sağlam , orange tehlikeli , rattlesnake yada quantic hangisi wildcardı alırsa ikiside çok çok tehlikeli

bu saydıgım takımların hepsi çok organize çok yetenek dolu dota oynuyor , naviye gelene kadar bunlarla kapışabiliyorsa arkadasının takımı helal olsun yani,öyle bi organizasoyunun içinde olup şu takımlardan birini ikisini yense şanı yeter

alliance a daha gelmedim bak
Mesaj tarihi:
ultrAslan said:

Will Dota 2 be available for Mac or Linux?
The Mac and Linux builds are currently in testing and will be available soon.

ins "soon" derken 3-5 seneden söz etmiyorlardir

Mac e ciksa macbook alirim ki?
Mesaj tarihi:
kami said:

o kadar da büyük fark yok pub için yanlız, koyduğun resimlere bakarsak. :D

aga benim oynadıgım seviyedeki pub oyunlarında 20k experience , 15 k gold fark , büyük fark

H/VH takılıyoruz yanlış olmasın.
Mesaj tarihi:
http://www.cyborgmatt.com/2013/07/dota-2-shagbark-competition-winners/#dota-2-8211-shagbark-competition-winners

pazarlma taktiği resmen ama çok iyi ya , kuryeden alasım geldi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...