Khiran Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Suark abi releasede de herkes senin gibi heyecan yapmıştı. pati guildi pvp serverındaydı ama çoğu kişiyi oyundan soğutan etken camperlar olmuştu. cidden zevksiz yani. eğer pvp istiyorsan 60'a kadar sabret conquest modu var. üç tane faction var bir haritada kapışıyorlar. genelde zerg modunda oluyor ama bir faction diğerini conquest noktasında basınca çetin savaşlar yaşanıyor. premade girince zevkli olur o mod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Suark; Bende PVP ciydim hatta 9 ay PVP serverında oynadım, sonra guild olarak PVE'e geçtik ve birden oyunun aslında ne kadar farklı ve eğlenceli olduğunu farkettim. Raid Rift kapatmalar, Invasionlar, strongholdlar kovalamalar. Oyundan ciddi anlamda zevk almaya başladım. Ha PVP yapmak istersem de Warzonelar hazır bekliyor köşede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 hm warzone lara lvl kaçta girebiliorz? 60 ı gorebileceğimi sanmıorm ya =) çok casual adamım ben o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 10 leveldan sonra açılıyor warfrontlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ohoo süper bg gibi bişi mi? geliorm la sizin servera o zaman kalabalık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 gel boncuk var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 pve anlatılan kadar iyiyse oynamaya devam ederim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Yokmu yüksek lvl. Yenilere, 2 şer çanta, bi binek parası felan yollasa? Yada işte nasıl bir yardım yapılıyorsa. Kanalda 1 tane 20 lvl adam var. Binek için uğraşıyorum diyor. Binekte 10 lvl da alınıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 16 lvlim daha 1 plat anca oldu. ki binek 10 lvlde alınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 diğer başlığa yazdığıma bak clairbourne. dimension'dan gelen vazoyu 2 plata okutuyosun vendor'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 o görevi aldım. vazo inventorydeydi. sonra görevi abandonladım -____- kayboldu item Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 tekrar alırsın git al görevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 server arası trade yok da party kurma var. boostlayabilirim birkaç tur, yemekten sonra :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 peki bidakka guardianla defiant mekanları aynı mı? beraber quest falan yapalım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Khiran said: server arası trade yok da party kurma var. boostlayabilirim birkaç tur, yemekten sonra :p ne kadar vakit kazandırabiliyorsunki? hani gereksiz yorulma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 @suark sadece başlangıç haritaları farklı sonrasında aynı. @Densiz hiç denemedim ama normali kadar vermez sanırım. denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 başlangıç o ilk başlar mı? lvl kaçtan sonra ortak harita? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ilk başlar ve freemarch(6-20 haritası) kısmından sonra ortak haritaya geçiyorsun. tabii istersen guardianların da 6-20 haritasına geçebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 seru sen def misin guardian mı? dusuk levellı panpaların levelları kac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Seru said: tekrar alırsın git al görevi. alıcam da taa sanctumdan oraya yürümeye çok üşendim. bi teleport koysalardı iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 hiç girmedim. dungeonlar gibi warfront'larda crossrealm mı? bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 arkadaş oyunda 15 tane currency var ya ayar oluyorum böyle şeylere. bir yerlerden birşeyler gelip duruyor, nerede kullancaz ne zaman 100 tane fakrlı vendor var ya ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Her biri farklı level aralıkları yada factionlar için var. Bencede hoş değil ama çoğu oyunda böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 abi defiants mac kazanamiyor bg'de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar