Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sequo

Sequo

Öne çıkan mesajlar

suBzer0 said:

locada olucağın kesinde , ağır abi gibi takılmıyosundur gibime geliyor , komiklikler şakalar yapan garip danslar yapan tiplerdensin diye düşünüyorum

Aynen öyleyim. Mekana gidip öküz gibi oturmak ne demek. Eğlenirim etrafımdakinide eğlenmeye zorlarım:D
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şu yazına bi sie demek istiyorum.
Yaz yaz yaz sonra RP yaptım de. Bilen biliyor de.
Ben de açık konuşayım mı?

Ben de senin, seni gerçekte görenlere RP yaptığını düşünüyorum. Hatta bunun ile ilgili çok sağlam hislerim var. Bağış yapman, direnişte yardım yapman, onu yapman bunu yapman beni çok da irdelemiyor. Benim için asıl olan şu:

"Bir elin verdiğini, diğer elin görmesin..."

Zaten mütevazi olan adam bu şekilde yapar.
Hater, lover ismini ne koyuyorsan koy. Bu başından beri düşüncem oldu, böyle de kalacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Rotweiler said:

Ya şu yazına bi sie demek istiyorum.
Yaz yaz yaz sonra RP yaptım de. Bilen biliyor de.
Ben de açık konuşayım mı?

Ben de senin, seni gerçekte görenlere RP yaptığını düşünüyorum. Hatta bunun ile ilgili çok sağlam hislerim var. Bağış yapman, direnişte yardım yapman, onu yapman bunu yapman beni çok da irdelemiyor. Benim için asıl olan şu:

"Bir elin verdiğini, diğer elin görmesin..."

Zaten mütevazi olan adam bu şekilde yapar.
Hater, lover ismini ne koyuyorsan koy. Bu başından beri düşüncem oldu, böyle de kalacak.

100 tl atimda sus ya. ağzının kokusu geçer.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Trasty nerde ya? Dinsizin hakkından imansız gelir.

Yorumda yapmaya korkuyor insan adam iyi yorum yapana beni destekleyenler kötü yorum yapana beni kıskananlar diyor direk. Bodrum da falan hayvan kadar gemiler yanaşıp tatil yapan kodomanlar nasıl ilgimizi çekmiyorsa bu biladerde aynı şekilde ilgimizi çekmiyor. Arabalarının resimlerini attığı sırada diğer birisi balıklarının resimlerini atsa benim için aynı ilgiyle karşılanırdı. Hatta şu an yumurcağın resimlerini koysam sayfalarca konuşulur çünkü face de beğeniler yorumlar havada uçuşuyor... herkes bana bakıyor ediyor olayı biraz garip.

dedem, kayın pederim zengin ( normal sayılacak kadar) ve herkes te bana bakar ne şanslısın falan filan diye kurtulamayacağım zenginlerden. Eskiden burası ne güzel dürüm ısmarlanan, falanca makineyi daha ucuza nasıl kapatırım gibi biryerdi, geldi bi zengin burda da buldu bizi.

Bu yüzden Trasty neredesin!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

toggie said:

Trasty nerde ya? Dinsizin hakkından imansız gelir.

Yorumda yapmaya korkuyor insan adam iyi yorum yapana beni destekleyenler kötü yorum yapana beni kıskananlar diyor direk. Bodrum da falan hayvan kadar gemiler yanaşıp tatil yapan kodomanlar nasıl ilgimizi çekmiyorsa bu biladerde aynı şekilde ilgimizi çekmiyor. Arabalarının resimlerini attığı sırada diğer birisi balıklarının resimlerini atsa benim için aynı ilgiyle karşılanırdı. Hatta şu an yumurcağın resimlerini koysam sayfalarca konuşulur çünkü face de beğeniler yorumlar havada uçuşuyor... herkes bana bakıyor ediyor olayı biraz garip.

dedem, kayın pederim zengin ( normal sayılacak kadar) ve herkes te bana bakar ne şanslısın falan filan diye kurtulamayacağım zenginlerden. Eskiden burası ne güzel dürüm ısmarlanan, falanca makineyi daha ucuza nasıl kapatırım gibi biryerdi, geldi bi zengin burda da buldu bizi.

Bu yüzden Trasty neredesin!!!!!

Reis ilgini çekmişki geminin ne kadar kodoman olduğu yanaştığı sıra falan aklından hiç çıkmıyor:)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...