Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 benimde yemiyo daha ehliyetim falan yok. aldım bi motor tanıdıktan skindirik yamaha dragstar 1100 diye motor. bakıma ihtiyacı vardı bütün bakım paramı direnişe yatırdığım için patladım sdjfhjsd anca 2-3 eğitim sonra artık yaptırıp ehliyet alıp bineceğim. ilk fırsatta harley'e geçicem çocuk öldürürüm harley için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Catze said: @sequo sığmıyor demiyon da yemiyor diyorsun Olm götüm çok küçük lan benim 33 beden pantolon giyiyorum o götten düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 büyütürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 hayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ooooooooooooooooooooooowwwwwwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 abbbbooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 moriarty said: büyütürüz Yalayarak büyümüyor kardeşim çok kişi denedi lol asjdhakjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 SDFGASDFGHSDFHG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 next quest 100 liraya götümü büyütün olabilir. #direnpaticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 33 beden pantolonu çekecek yardımıyla mı giyiyorsun? senin rahat bi 37 bedenin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ben 30 beden giyiyorum benim kadar olduğunusanmıyorum hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Sequo seni sonun kadar destekliyorum şu dakkadan sonra müstahaksın yani bu communtye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 BabacumMostors said: 33 beden pantolonu çekecek yardımıyla mı giyiyorsun? senin rahat bi 37 bedenin var Oha lan. Lacoste 4 beden t-shirt 33 beden pantolon giyiyorum. 37 ne a.k şakamısın 91.5 kiloyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 kthxbye said: Sequo seni sonun kadar destekliyorum şu dakkadan sonra müstahaksın yani bu communtye Anladığına sevindim kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 BabacumMostors said: 33 beden pantolonu çekecek yardımıyla mı giyiyorsun? senin rahat bi 37 bedenin var TEZGAHTARING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 kthxbye said: Sequo seni sonun kadar destekliyorum şu dakkadan sonra müstahaksın yani bu communtye abi iban yada adres yazmayı unutmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 biz zamanında iban yazdık da ne oldu, 5k ancak gönderdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 paranın satın alabileceği herşey için sequo, alamayacağı herşey için ninja sama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Sequo said: BabacumMostors said: 33 beden pantolonu çekecek yardımıyla mı giyiyorsun? senin rahat bi 37 bedenin var Oha lan. Lacoste 4 beden t-shirt 33 beden pantolon giyiyorum. 37 ne a.k şakamısın 91.5 kiloyum. ben 62 kiloyum 30 beden giyiyorum.. dockers bedeni.. da fak is this? boyunun 2 metre fln olması lazım o zaman hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 DoGMeaT said: kthxbye said: Sequo seni sonun kadar destekliyorum şu dakkadan sonra müstahaksın yani bu communtye abi iban yada adres yazmayı unutmuşsun bunu diyceğiniz aklıma geldi de editlemedim şunuda ekliyim ozaman, adam aşırı itici ve ne olursa olsun yaptıkları nedeniyle kişiliği bana ters. Onu övmedim ya da yaptıklarını yöntemlerinden dolayı tasvip etmiyorum aksine pati communtysini yeriyorum. Buna müstahaksınız çünkü halen feedliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 yada lacoste bedenleri ufak gösteriyor o zaman ben rahat 26 bedene fln girerim lacoste ölçüsünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 BabacumMostors said: Sequo said: BabacumMostors said: 33 beden pantolonu çekecek yardımıyla mı giyiyorsun? senin rahat bi 37 bedenin var Oha lan. Lacoste 4 beden t-shirt 33 beden pantolon giyiyorum. 37 ne a.k şakamısın 91.5 kiloyum. ben 62 kiloyum 30 beden giyiyorum.. dockers bedeni.. da fak is this? boyunun 2 metre fln olması lazım o zaman hanigöt genişliği farklı lan ben 1.76 80 kiloyum 30-31 falan giyiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 BabacumMostors said: Sequo said: BabacumMostors said: 33 beden pantolonu çekecek yardımıyla mı giyiyorsun? senin rahat bi 37 bedenin var Oha lan. Lacoste 4 beden t-shirt 33 beden pantolon giyiyorum. 37 ne a.k şakamısın 91.5 kiloyum. ben 62 kiloyum 30 beden giyiyorum.. dockers bedeni.. da fak is this? boyunun 2 metre fln olması lazım o zaman haniboyun kaç babacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 BabacumMostors said: yada lacoste bedenleri ufak gösteriyor o zaman ben rahat 26 bedene fln girerim lacoste ölçüsünde tabi lan normalde 70-80 liraya alabilcegin bişeye 10 kati fiyat ödeyip bide ben 36 giyiyom dersen ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar