kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Esh said: Kabzimal, kabziman deil allah razı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 aga senin canin sikilmis belli ki... işi gücü elemanlara çok devretmişin, dikkat et arkandan iş çevirmesinler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Belini açıp küçük kızlara falan sulanabilir mi demek oluyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 dasaaa said: Belini açıp küçük kızlara falan sulanabilir mi demek oluyor bu? Double kill! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Sequo said: Eziklik piskolojisi hakkında ne biliyorsun öncelikle onu anlat, dinleyelim. Akabinde bu konu hakkındaki eğitimin ve lisansından bahset onuda dinleyelim. O zaman bana görede dünyanın en faşist adamı sensin gezi parkındaki yorumlarını anımsarsam. Faşist mi oldun sen şimdi? Yada ben bunu nitelendirebilecek lisansa ve eğitime sahip birimiyim? ben sosyolojik veya psikolojik bir tanı koymuyorum zaten, herhangi bir lisansa gerek yok bu yüzden. ben dışardan bakınca bir insanın seni nasıl gördüğünü söylüyorum. gidip oyundaki en kötü itemlara sahip olsan ama yine farm rotası önersen bu ezik psikolojisi değildir çünkü herkesin kendince bir fikri olabilir bunu ortaya koymak için bir kanıta ihtiyacı yok. Ancak sen kendini kanıtlamak için hakkın olmayan bir şeyi kullanmaya alışıyorsun, kendi kazanmadıgın bir varlığı becerinmiş gibi ortaya atıyorsun mesele bu. sana göre faşist olabilirim, bunu düzgün argümanlarla ortaya koyarsan ve mantıklı olursa ben de oturur düşünürüm, diğer insanlar da aynı şeyleri söylerse yine oturur düşünürüm. bu forumda biri benle ilgili ciddi bir eleştiri yaptığında dikkate alıyorum zaten bu kim olursa olsun. Kilimcinin kör oğlu bile olsa biri samimi olarak seni eleştiriyorsa ortada bir problem var demektir çünkü bir insan evladı kalkıp düşüncelerini sunuyor. buna kalkıp senin lisansın var mıki bana bu lafı ediyorsun demek tamamen saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Sequo direniş zamanı bir halk kahramanıydı şimdi para çuvalıyla gezen bir troll hem de yahudi troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Kimseye de para vermeden yapıyoruz bir de double kill leri Kartondan Evim var bir de Feyz Al sequo Feyz Al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Sequo said: Myshkin said: problemin oldugunu söylemek için yine lisansa gerek yok. ego problemleri yaşıyorsun ve forumda kendini kanıtlamak için yine parayı kullanıyorsun. bir çok kişi dalga geçiyor ama yine bunu görmezden geliyorsun. Ego problemi yaşasam bunu şirkette gideririm burada değil. hala bunu neden anlamak istemiyorsun. Senin bana saygı göstermen yada göstermemen benim hayatımda neyi değiştirecek mesela. Önce bunu bir açıklarmısın sonrasında ego olayına gelelim. Gerçek hayatta paranla her şeyi yapabilirsin ama internette bir forumda o nickin arkasında kimin ve neyin olduğunu bilmediği için insanlar umursamayacak. para meselesini sanala taşımanın sebebi burda da o statuyu elde etmeye alışman. o statuyu kişiliğinle ve yorumlarınla değil de maddiyatla kazanmaya çalıştığın için yanlışsın, mesele budur. benim sana saygı duyup duymaman sana bir şey kazandırmayacak ancak yine de duymamı istiyorsun. benim olmasa bile başka insanların duymasını istiyorsun, çünkü herkes bunu ister. herkes saygı ister. sen de farklı değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Myshkin said: Sequo said: Eziklik piskolojisi hakkında ne biliyorsun öncelikle onu anlat, dinleyelim. Akabinde bu konu hakkındaki eğitimin ve lisansından bahset onuda dinleyelim. O zaman bana görede dünyanın en faşist adamı sensin gezi parkındaki yorumlarını anımsarsam. Faşist mi oldun sen şimdi? Yada ben bunu nitelendirebilecek lisansa ve eğitime sahip birimiyim? ben sosyolojik veya psikolojik bir tanı koymuyorum zaten, herhangi bir lisansa gerek yok bu yüzden. ben dışardan bakınca bir insanın seni nasıl gördüğünü söylüyorum. gidip oyundaki en kötü itemlara sahip olsan ama yine farm rotası önersen bu ezik psikolojisi değildir çünkü herkesin kendince bir fikri olabilir bunu ortaya koymak için bir kanıta ihtiyacı yok. Ancak sen kendini kanıtlamak için hakkın olmayan bir şeyi kullanmaya alışıyorsun, kendi kazanmadıgın bir varlığı becerinmiş gibi ortaya atıyorsun mesele bu. sana göre faşist olabilirim, bunu düzgün argümanlarla ortaya koyarsan ve mantıklı olursa ben de oturur düşünürüm, diğer insanlar da aynı şeyleri söylerse yine oturur düşünürüm. bu forumda biri benle ilgili ciddi bir eleştiri yaptığında dikkate alıyorum zaten bu kim olursa olsun. Kilimcinin kör oğlu bile olsa biri samimi olarak seni eleştiriyorsa ortada bir problem var demektir çünkü bir insan evladı kalkıp düşüncelerini sunuyor. buna kalkıp senin lisansın var mıki bana bu lafı ediyorsun demek tamamen saçma. Hala oyun diyorsun. Arkadaşım sen oyunda bir item almak için 6 saat oyun oynuyorsun örneğin. Ben ise o 6 saati işyerimde geçiriyorum ve para kazanıyorum. Sen item düşürüyorsun bende gelip satın alıyorum. Şimdi oyun bu hakkı bana tanımış bende kullanmışım herşey yasal mı? Yasal. İstediğim konuya istediğim şeyi yazarım. O zaman sen benim şirketimde çalışıyorsun ben sana maaş veriyorum. 10 saat çalışıyorsun günde ayda 3000 tl para veriyorum sana. Ama senin yaptığın işten ben para kazanıp birde üstüne başarılı işadamları listesine girip insanlara konferans veriyorum. O zaman bu konferansı vermeyede hakkım yok benim senin düşüncene göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 dasaaa said: Kimseye de para vermeden yapıyoruz bir de double kill leri Kartondan Evim var bir de Feyz Al sequo Feyz Al Helal sana adamsın her zaman demişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 cidden anlamıyorsun hâlâ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 yaw bu yanlıssın, şöylesin böylesin diye adama yuklenenler onun daha cok reklamını yapıyor. Esas ilgi zaten yanlışssıncılardan geliyor. Adamın sonsuz parası yok ya. 1 gun yapar 2 gun yapar sonra yanlış anlaşılmasın, no offense sktir olur gider o tip konular.. tehlikenin farkında mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Sequo tatile gitmiyormuydun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ya mesele adamın ilgi görüp görmemesi değil şuan başka bir şeyi tartışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Yahu sana kimse yapamazsın mı diyor ? Davranışların etik ve hoş değil diyoruz her konuda, diablo küçük bir örneği. He bu tabiki devlet meselesi değil sanane ye getiriyorsun olayıda, davranışlarının etik olmadığını kabullenmemen tartışma konusu oluyor. Yoksa ne yaptığından hakkaten bize ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Myshkin said: cidden anlamıyorsun hâlâ Ben senin demek istediğini çok iyi anlıyorum. Sen sıkılmayan bir insansındır 24 saat oyun oynayıp karakter dizersin. Ben sıkılan bir insanımdır kredi kartımı çıkarıp 1 dk de karakter dizerim. Bu oyun senide düşünmüş benide düşünmüş anlatabiliyor muyum. Hah şöyleolsa oyunda yasal olarak item satışı yasak olsa ben belli etmeden bir char satın alıp onla gelip ahkam kessem haklısın. Ama blizzard denen firma beni senden daha çok savunuyor çünkü benden para kazanıyor. Adam bu hakkı bana vermiş bunun egolukla bir alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 tl dr o tartışmaları okumuyom :) neyse takılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 dasaaa said: Kimseye de para vermeden yapıyoruz bir de double kill leri Kartondan Evim var bir de Feyz Al sequo Feyz Al bir lokma, bir hirka panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 kthxbye said: Yahu sana kimse yapamazsın mı diyor ? Davranışların etik ve hoş değil diyoruz her konuda, diablo küçük bir örneği. He bu tabiki devlet meselesi değil sanane ye getiriyorsun olayıda, davranışlarının etik olmadığını kabullenmemen tartışma konusu oluyor. Yoksa ne yaptığından hakkaten bize ne. Abi siz şakamısınız? Konun ilk başında ne dedim ben ilk mesajda. Sequo sizin istediğiniz benim yarattığım sanal bir karakterdir. Ama gerçek olan Olgardır be olgarı reelde tanıyanlarda çok memnundur dedim. Neden hala sanal bir karakter üzerinden bana yüklenmeye calışıyorsunuz. Sequo paticiğin yarattığı bir insandı. Xunn olayı ile başladı. Herkes Sequoya laf sokarken, sequo cüzdanın fermuarını açtı bir ekran kartı aldı. Xunn bitch oldu herkes bu olayı efsaneleştirdi bir anda sequo savunucusu oldu. Sequoyu siz yarattınız dediğimdede bana tepki gösteriyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Şu gifide koyup yatayım sequo için ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Sequo said: Myshkin said: cidden anlamıyorsun hâlâ Ben senin demek istediğini çok iyi anlıyorum. Sen sıkılmayan bir insansındır 24 saat oyun oynayıp karakter dizersin. Ben sıkılan bir insanımdır kredi kartımı çıkarıp 1 dk de karakter dizerim. Bu oyun senide düşünmüş benide düşünmüş anlatabiliyor muyum. Hah şöyleolsa oyunda yasal olarak item satışı yasak olsa ben belli etmeden bir char satın alıp onla gelip ahkam kessem haklısın. Ama blizzard denen firma beni senden daha çok savunuyor çünkü benden para kazanıyor. Adam bu hakkı bana vermiş bunun egolukla bir alakası yok. Yahu al kardeşim al al, istersen git server al ben sana niye alıyorsun demiyorum. Ben diyorum ki şurdan iyi item çıkıyor, şurda iyi kasılıyor diyorsun ben sana itiraz edince kalkıp karakter profilini linkliyorsun ancak linklediğin itemların çoğunluğu parayla alınmış. sana diyorum ki niye parayla aldıgın itemları tartışmada kendini haklı çıkarmak için kullanıyorsun, bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ne gereksiz feedlediniz ya adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 parayla item alıp millete farm tavsiyesi vermek efsaneymiş lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Şunu bir daha yazıyorum. said: Sequo paticiğin yarattığı bir insandı. Xunn olayı ile başladı. Herkes Sequoya laf sokarken, sequo cüzdanın fermuarını açtı bir ekran kartı aldı. Xunn bitch oldu herkes bu olayı efsaneleştirdi bir anda sequo savunucusu oldu. Sequoyu siz yarattınız dediğimdede bana tepki gösteriyorsunuz. Gelin bunun üstünden konuşalım hatta o konuyu isterseniz açıp baştan tekrar okuyalım. Buna cevap istiyorum yalansa yalan diyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar