barbu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 güzele benziyor ya. gidicem sanırım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 güzeldi gayet zaman geçirmelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 3. sınıf hollywood filmiymiş ya, burdan görüp izledim şimdi kapattım. Dedelerin catchphaseleri, ailesine birşey olunca süper-über-kanundışı-ajan olan adamlar falan hala. Sene olmuş 2014. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 gtfo tori bilek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 µh said: güzeldi gayet zaman geçirmelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 film iyiydi izleyin dalganın az oldugu bi bölgedeler + gemi asırı büyük hem bunlar bir yana o kadar para harcadıktan sonra bi hapishaneye hidrolik felan kurmuslardır hissetmesinler diye sallantıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 devasa dengeleyiciler var falan diye söylüyordu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 iyi film izleyin meme var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Film cok iyi. Arnold ve stallone de var üstüne. Kaçırmayın derim. Baya başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 meme yok lan yemeyin milleti ibneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 filmde plot twist var ahaha.beklentimin cok ustunde cikti(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 güzeldi ya twistli mwistli azcık akisyon falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Süperdi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 yeni geldim, gayet güzeldi. Hani çok şey vaat etmez bu adamlarla çekilecek filmler ama ona rağmen Escape Plan, bir çok yönünden iddialı olmayı başarmış. Zaman geçirmelik, çok güzel film olmuş. 6.5/10, hatta 7 falan çalışır rahatlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Alan yetkilisi de bu filme 7 puan verirse artık. püüüüüüüüüüü, şaka şaka hahahaha. Giriş iyiydi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Türüne göre fazla iyiydi. Yani aslında aldığın zevk ve keyifte filmden ne beklediğine bağlı olarak değişir. Benim beklentilerimi fazlasıyla aştı. O yüzden 7/10 rahat çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Bildiginiz ShowTv filmi uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 aynen bende pek bişi beklemiodum gayet iyi çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Az önce izledim, beğendim aslında ama çok kafa karıştırıcı. Yani bazı noktaları anlamak zor oluyor. Zaten altyazı da hızlı geçiyordu. Sarışın hatun neden çerçevedeki küçük bi çocuğun yaptığı resime baktı? Fötr şapkalı adamın ihaneti tam olarak nasıl oldu? Anlamadım orayı Sarışın kadının herşeyden haberi varmış gibi davranması? Neyse ya gerçekten kafam karıştı benim eksik noktalar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Bir denizci dokunuşu: major spoiler sextant kullanarak polarisin açısal yüksekliği ile enlem tespiti çok zekiceydi ama sextant parçasında bir tür su terazisine veya ufku görmeye ihtiyaç var. Saçma olan 30. enlem civarı tespitinden sonra hangi yarıküre sorusu ve tuvaletteki suyun yönü sohpetiydi. Çok saçma, 30S enlemde polaris ufkun üstüne çıkmaz - görünmez görünse bile ölçülen açı 30 değil 90+30=120 olur. Bence danışmanların verdiği plandan sonra cahil senarist eklemiş o saçma diyaloğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar