BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 applev0dka said: ya sen elinde sutyen cık dışarı, bunu giy 100 lira vericem diye gez, bak önce o 100 lirayı sonra sutyeni takıyorlar mi takmıyorlar mi, dısarda yapamayacagn seyleri forum üstünden yaptır, ama forumda hakarete dısarda yapamiyorsunz diye qq yap, ilginç marabaları vardır
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Ya saçma sapan konuşmayın seri katil şöyle böyle. Aha diyorum, dilediğiniz zaman buluşma yapalım. Kalabalık gelin. Sanayip toplarıyla falan gelin. Geleyim oraya yüzüme söyleyin. Deneyelim görelim. Var mısınız? Ha söyleyen sonuçlarınada katlanır bu kadar.
axedice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 O zaman sequo benim de istanbulda olduğum bi pati buluşmasında karşı karşıya gelmeye özen gösterelim. Böyle söylersin söyleyemezsin bi noktaya varmaz tartışma. hamsilipilav said: o dielde axedice civ v çevirek bi ara yeni expansionlu falan şu summer saleden sonra Çıktığının haftasında kaştayım =/ Kakadelerle oyun atarsınız artık, ben öbür hafta katılırım.
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Burda birinizin basina birsey gelirse karsisinda ilk beni bulur. O da bes saniye surer sonra yerden bakmaya devam eder.
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 BabacumMostors said: Noyzura said: Marty said: wasabi gorevi yapildi mi bu arada? yoksa ELALEMIN PARASIYLA OROYIN ICIYOLAR diye diye kaynadi mi o Yaptım hatta şu an klozetteyim ve önümde bir kova var. Birşeyler olmak üzere ama alttan mi yoksa üstten mi emin olamıyorum. talcid veya yoğurt yada direk parmak at kus onun daha çıkışı var bağırsakları tuvalette bırakma bir de parmak atıp kusmayı nasıl başarıyorsunuz benim kakam geliyor öyle.
Marty Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Noyzura said: Marty said: wasabi gorevi yapildi mi bu arada? yoksa ELALEMIN PARASIYLA OROYIN ICIYOLAR diye diye kaynadi mi o Yaptım hatta şu an klozetteyim ve önümde bir kova var. Birşeyler olmak üzere ama alttan mi yoksa üstten mi emin olamıyorum. ashdhasdh gecmis olsun
Marty Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 imam sen de parmagi yanlis yere atiyosun heralde
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 imamizer said: BabacumMostors said: Noyzura said: Marty said: wasabi gorevi yapildi mi bu arada? yoksa ELALEMIN PARASIYLA OROYIN ICIYOLAR diye diye kaynadi mi o Yaptım hatta şu an klozetteyim ve önümde bir kova var. Birşeyler olmak üzere ama alttan mi yoksa üstten mi emin olamıyorum. talcid veya yoğurt yada direk parmak at kus onun daha çıkışı var bağırsakları tuvalette bırakma bir de parmak atıp kusmayı nasıl başarıyorsunuz benim kakam geliyor öyle. olm parmagı bogazına atıcan obur tarafa deil
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Ninja said: Burda birinizin basina birsey gelirse karsisinda ilk beni bulur. O da bes saniye surer sonra yerden bakmaya devam eder. gg
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 imamizer said: BabacumMostors said: Noyzura said: Marty said: wasabi gorevi yapildi mi bu arada? yoksa ELALEMIN PARASIYLA OROYIN ICIYOLAR diye diye kaynadi mi o Yaptım hatta şu an klozetteyim ve önümde bir kova var. Birşeyler olmak üzere ama alttan mi yoksa üstten mi emin olamıyorum. talcid veya yoğurt yada direk parmak at kus onun daha çıkışı var bağırsakları tuvalette bırakma bir de parmak atıp kusmayı nasıl başarıyorsunuz benim kakam geliyor öyle. ne parmağı ya iğrençmisiniz. tuzlu su direk gg
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 imamizer said: parmak atıp kusmayı nasıl başarıyorsunuz benim kakam geliyor öyle. hahahahaha
downwhereiam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Sequo said: Ya saçma sapan konuşmayın seri katil şöyle böyle. Aha diyorum, dilediğiniz zaman buluşma yapalım. Kalabalık gelin. Sanayip toplarıyla falan gelin. Geleyim oraya yüzüme söyleyin. Deneyelim görelim. Var mısınız? Ha söyleyen sonuçlarınada katlanır bu kadar. Ninja gelse döver bence
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 xunn: ekran kartıyla satın aldınz noyzura: sütyen giydirdiniz babacum: yedirmeyiz
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Ninja said: Burda birinizin basina birsey gelirse karsisinda ilk beni bulur. O da bes saniye surer sonra yerden bakmaya devam eder. ahaha adamsın ninja samaaaaa
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 hamsilipilav said: xunn: ekran kartıyla satın aldınz noyzura: sütyen giydirdiniz babacum: yedirmeyiz şunu yapsın biri ya lütfen asdfasda
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ninja senin samuraylık buralarda işlemez. 3 kişi dalıp takarlar bıçağı. olmadı çıkarıp vururlar topuklardan
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Ninja said: Burda birinizin basina birsey gelirse karsisinda ilk beni bulur. O da bes saniye surer sonra yerden bakmaya devam eder. ninja-samayı bile kızdırdınız sonunda :/
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Ben dovmem kimseyi ama haksizlik oldugu takdirde de yollari surdururuz.
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 hamsilipilav said: xunn: ekran kartıyla satın aldınz noyzura: sütyen giydirdiniz babacum: yedirmeyiz haha bunu istiyoruz, hatta rıdvan tshirt yapsn lan haha
Seru Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 kıyafetini beğenirler, döverler alırlar üzerinden ninja
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 axedice said: O zaman sequo benim de istanbulda olduğum bi pati buluşmasında karşı karşıya gelmeye özen gösterelim. Böyle söylersin söyleyemezsin bi noktaya varmaz tartışma. hamsilipilav said: o dielde axedice civ v çevirek bi ara yeni expansionlu falan şu summer saleden sonra Çıktığının haftasında kaştayım =/ Kakadelerle oyun atarsınız artık, ben öbür hafta katılırım. Kardeşim sen türkiyedemiydin? Türkiyedeysen ben geleyim neresindesin. Cuma günü yola çıkıyorum bodrum tarafına ankarada dahil olsan gelirim. Çok ciddiyim hemen dener görürüz.
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Aluriel said: imam göreve resimleri yok bende. mesai bitiyor hem.
Öne çıkan mesajlar