Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sequo - Görevler (100 TL içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Noyzura said:

kadıköy tek büfe civarı koştum evden mama koyup poeşede götürdüm. whatsappdan çeker çekmez fotoyu gönderdim.

Evet whatsupdan fotolar geldi :) Tebrikler:)
Mesaj tarihi:
Sequo said:

Noyzura said:

kadıköy tek büfe civarı koştum evden mama koyup poeşede götürdüm. whatsappdan çeker çekmez fotoyu gönderdim.

Evet whatsupdan fotolar geldi :) Tebrikler:)

i
köpek bulmakta zorlandım biraz. hızla koştum patiden idddalı rakiplerim olabilir diye ama anladığım kadarıyla yarışmanın zevkini ciddiye almamış arkadaşlar ;D
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

10 liraya sipiritüelliği iç ettin bakıyorum. Metafizik öğeler de morluğu görünce gg.
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

cidden koç gibiymiş

http://www.veteriner.cc/images/koyunca/koc_katimi.jpg
Mesaj tarihi:
sayılmaz çünkü köpek yardıma muhtaç değil. gayet koyduğun mamayı iplememiş bile hatta "basgitlanburalardan" dercesine bi duruş sergilemiş.

o değil de, bikaç saattir bi işle uğraşıyorum alacağım para 50 lira. bunu düşününce harcadığım zamana acıdım bi an :(
Mesaj tarihi:
yok fotoğraf çekerken korktu hayvan ondan bi kaçar gibi oldu. o esnada yolda kızlar falan da durdu bana ters ters bakıyorlardı çünkü köpeğin yanına koşarak geldim ondan bir dumur oldular. foto falan çekince iyice kıllandılar ;D

köpek bu esnada topallıyor ;(
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...