Crawler Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Nam-ı diğer Windows 8 Blue Bununla ilgili konu açılmamış ilginç. Bugün TT olmuş twitter'da. Başlat menüsünün geri geldiği söyleniyor ve baya bir güncelleme de geliyormuş. Konusu hazır olsun önümüzdeki ay çıkacak galiba. şurada detaylı bilgiler var. http://blogs.windows.com/windows/b/bloggingwindows/archive/2013/06/26/the-windows-8-1-preview-is-here.aspx http://www.youtube.com/watch?v=7BN0W7CONpw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 win 8 icin sp1 gibi bir sey mi simdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Evet microsoft'un çakallığı işte. Service pack'e blue diyor. http://blogs.windows.com/cfs-file.ashx/__key/communityserver-blogs-components-weblogfiles/00-00-00-59-23-metablogapi/DSC05558_5F00_115D923E.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 bu nasıl windows ya xbox arabirim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Başlat menüsünün geri gelmesi dışında dişe dokunur bi özelliği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 deneyen var mı bunu nasıl olmuş? windows 7'deyim, 8.1 preview'ı denesem mi emin değilim. başlat menüsü geri gelmemiş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 start dügmesi geri gelmiş de, açtığı menü gene süper kullanışsız tablet şeysi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 nasıl var mı ss? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 shit http://tctechcrunch2011.files.wordpress.com/2013/06/windows8-1.jpg?w=640 bu mu start menü. beyinsiz lan bu herifler ohna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 o değil, yine normal tablet menusu cıkıyor işte tüm ekranı kaplamıyoru sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 http://www.infoworld.com/d/microsoft-windows/windows-81-blue-preview-it-beats-windows-8-221688?page=0,0 ^ şurda detaylı bi preview var start menu 8 kullanmaya devam lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Win+X'e basinca cikan menu bu. Bu kadar usengeclik olamaz. Start8'e devam. Guzel yenilikler var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Önce e3 sonra win 8.1 dalga geçiyorlar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 yok geçmiyorlar aslında :) cidden büyük firmaların çoğu bi haber böle kullanıcıların gerçekten neyi istediğinden falan. mesela xyz oyun firmasından birinin konsol versiyonu ile oyunu tanıtıp oyun çıktığında pc vesiyonunun kontrollerinin saçmasapan olması gibi, çünkü 1 kere bile pc versiyonu açıp bakmamıştır o adam oyunu yaptığı 5 sene içinde, bihaberdir durumdan. kendi çarpık vizyonları var genelde dümdüz giden, bitirip kullanıcıya sunduklarında böle yeni xboxda olduğu gibi tepkiyi yiyip hisseleri değer kaybedip geri basıyorlar o yüzden hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 dün çıktı, kurdum demin. sıfırdan win8 kurması daha kısa sürüyor neredeyse aletin. bir olay yok, gönül almak için sol alta yalancı win ikonu koymuşlar gereksizlik abidesi. indexing veritabanı resetlendi, o yüzden yeni search'ü deneyemedim henüz. ama win 8.1 ilk açılırken soruyor bing'i de arayayım mı diye, ona hayır demeyi ihmal etmeyin ki bilgisayarınızda bir dosya bulacam diye saçmasapan web sonuçları arasında kaybolmayın. adamların call center'ı arayıp ilk çıkan kişiye küfredesim var cidden. indexing'de external drive gitmiş, 100000+ DOSYAMI ARATAMIYORUM. ALLAH BELANI VERSİN BALLMER, GABEN BATIRIR SİZİ İNŞALLAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Yıl olmuş 2013 hala microsofttan bir şey bekleyenler var . Not: Senide hiç sevmezdim süt oğlan paladin paladin diye az karıştırmazdın ortalığı Sam said: adamların call center'ı arayıp ilk çıkan kişiye küfredesim var cidden ALLAH BELANI VERSİN BALLMER, GABEN BATIRIR SİZİ İNŞALLAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Sam said: dün çıktı, kurdum demin. sıfırdan win8 kurması daha kısa sürüyor neredeyse aletin. bir olay yok, gönül almak için sol alta yalancı win ikonu koymuşlar gereksizlik abidesi. indexing veritabanı resetlendi, o yüzden yeni search'ü deneyemedim henüz. ama win 8.1 ilk açılırken soruyor bing'i de arayayım mı diye, ona hayır demeyi ihmal etmeyin ki bilgisayarınızda bir dosya bulacam diye saçmasapan web sonuçları arasında kaybolmayın. adamların call center'ı arayıp ilk çıkan kişiye küfredesim var cidden. indexing'de external drive gitmiş, 100000+ DOSYAMI ARATAMIYORUM. ALLAH BELANI VERSİN BALLMER, GABEN BATIRIR SİZİ İNŞALLAH Ayarlaniyor o yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Nereden? Indexing options altında yokoldu external drive volume. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 ms support chat'e bağlandım, adam bug mı değil mi onu bile söyleyemedi. cidden bu şirket nereden nereye geldi ya, 10 yıl önce ne kadar saygı duyarken şimdi yarın batsa sevinicem neredeyse. resmen kör oldum bilgisayar içinde, hiçbir dosyamı bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 balmeri kovdular abi, biraz daha sabret adfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Sam said: ms support chat'e bağlandım, adam bug mı değil mi onu bile söyleyemedi. cidden bu şirket nereden nereye geldi ya, 10 yıl önce ne kadar saygı duyarken şimdi yarın batsa sevinicem neredeyse. resmen kör oldum bilgisayar içinde, hiçbir dosyamı bulamıyorum. OS X değil dosya pdf içinde ki yazıları bile anında aratırsın, takvim, mesajlar, fotoğraf etiket ve yüzleri, aklına ne gelirse. hatta sadece rakımı 100 metreden yüksek yerde çekilmişleri göster bile var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Onların da oyun oynatabilme gibi bir kaygısı yok. Steamos umudumuz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 evette şans mı tesadüf mü bilmem oynadığım tüm oyunlar native olarak var os x. sadece bir kere wine kullandım onda da performans çok iyidi (poe) native lerde klasik blizzard oyunları steam valve oyunları dota 2, lol civ 5 gerisi için zaten konsol harici dokunmam bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar