Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 8.1

Crawler

Öne çıkan mesajlar

Nam-ı diğer Windows 8 Blue
Bununla ilgili konu açılmamış ilginç. Bugün TT olmuş twitter'da.

Başlat menüsünün geri geldiği söyleniyor ve baya bir güncelleme de geliyormuş. Konusu hazır olsun önümüzdeki ay çıkacak galiba.

şurada detaylı bilgiler var.
http://blogs.windows.com/windows/b/bloggingwindows/archive/2013/06/26/the-windows-8-1-preview-is-here.aspx

http://www.youtube.com/watch?v=7BN0W7CONpw
Sosyal ağlarda paylaş

yok geçmiyorlar aslında :) cidden büyük firmaların çoğu bi haber böle kullanıcıların gerçekten neyi istediğinden falan.

mesela xyz oyun firmasından birinin konsol versiyonu ile oyunu tanıtıp oyun çıktığında pc vesiyonunun kontrollerinin saçmasapan olması gibi, çünkü 1 kere bile pc versiyonu açıp bakmamıştır o adam oyunu yaptığı 5 sene içinde, bihaberdir durumdan.

kendi çarpık vizyonları var genelde dümdüz giden, bitirip kullanıcıya sunduklarında böle yeni xboxda olduğu gibi tepkiyi yiyip hisseleri değer kaybedip geri basıyorlar o yüzden hep.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
dün çıktı, kurdum demin. sıfırdan win8 kurması daha kısa sürüyor neredeyse aletin.

bir olay yok, gönül almak için sol alta yalancı win ikonu koymuşlar gereksizlik abidesi. indexing veritabanı resetlendi, o yüzden yeni search'ü deneyemedim henüz. ama win 8.1 ilk açılırken soruyor bing'i de arayayım mı diye, ona hayır demeyi ihmal etmeyin ki bilgisayarınızda bir dosya bulacam diye saçmasapan web sonuçları arasında kaybolmayın.

adamların call center'ı arayıp ilk çıkan kişiye küfredesim var cidden. indexing'de external drive gitmiş, 100000+ DOSYAMI ARATAMIYORUM.

ALLAH BELANI VERSİN BALLMER, GABEN BATIRIR SİZİ İNŞALLAH
Sosyal ağlarda paylaş

Yıl olmuş 2013 hala microsofttan bir şey bekleyenler var .

Not: Senide hiç sevmezdim süt oğlan paladin paladin diye az karıştırmazdın ortalığı

Sam said:

adamların call center'ı arayıp ilk çıkan kişiye küfredesim var cidden
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

dün çıktı, kurdum demin. sıfırdan win8 kurması daha kısa sürüyor neredeyse aletin.

bir olay yok, gönül almak için sol alta yalancı win ikonu koymuşlar gereksizlik abidesi. indexing veritabanı resetlendi, o yüzden yeni search'ü deneyemedim henüz. ama win 8.1 ilk açılırken soruyor bing'i de arayayım mı diye, ona hayır demeyi ihmal etmeyin ki bilgisayarınızda bir dosya bulacam diye saçmasapan web sonuçları arasında kaybolmayın.

adamların call center'ı arayıp ilk çıkan kişiye küfredesim var cidden. indexing'de external drive gitmiş, 100000+ DOSYAMI ARATAMIYORUM.

Ayarlaniyor o yahu
Sosyal ağlarda paylaş

ms support chat'e bağlandım, adam bug mı değil mi onu bile söyleyemedi. cidden bu şirket nereden nereye geldi ya, 10 yıl önce ne kadar saygı duyarken şimdi yarın batsa sevinicem neredeyse.

resmen kör oldum bilgisayar içinde, hiçbir dosyamı bulamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

ms support chat'e bağlandım, adam bug mı değil mi onu bile söyleyemedi. cidden bu şirket nereden nereye geldi ya, 10 yıl önce ne kadar saygı duyarken şimdi yarın batsa sevinicem neredeyse.

resmen kör oldum bilgisayar içinde, hiçbir dosyamı bulamıyorum.

OS X
değil dosya pdf içinde ki yazıları bile anında aratırsın, takvim, mesajlar, fotoğraf etiket ve yüzleri, aklına ne gelirse. hatta sadece rakımı 100 metreden yüksek yerde çekilmişleri göster bile var..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...