Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev Arıyorum (İstanbul)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Göztepe'de bulabilirsin eğer evden çalışacaksan bence de Anadolu yakası daha huzurludur. Ben o tarafta oturuyordum, şimdi Nişantaşı'ndayım. Hala arada özlüyorum Göztepe'yi ama Nişantaşı da iyidir.

Ama aradığın fiyata Göztepe'de bulursun, Nişantaşı biraz zor olabilir.
Mesaj tarihi:
şöyle bir ev ilanı gördüm Boğaziçi exchange öğrencileri grubunda; belki ilgilenirsin.

said:
A friend of mine is looking for a flatmate:

Hello Guys,
The flat is very central!! location: is in Ortaköy (10mins walking to Besiktaş and 20 mins to Taksim)
2 mins to main road (where all the shops and bars and seaside places are) and 5 mins by walking to Galatasaray University! 10 mins walking to Bahçeşehir University! And 15mins to Boğaziçi University as well!
For markets it takes max. 5 mins to find one, both markets and vegetable sale places are around. Also fast food places, like kokoreç-midye-kumpir etc. And there are plenty of Tekel (where you can buy alcohol) shops around.
The buses which are passing through are; 22RE, 22(reşitpaşa), 25E(sarıyer), U1(ulus), DT1- DT2 (mecidiyeköy), 40, 40T (koç university).. and some more I dont remember now!
The flat is fully furnished, dishwasher- washing machine- fridge. And the which is rented has a double bed, a wardrobe, an armchair and a table!

And Im 22 years old, fine art student in MimarSinan University. Also working at the same time.. So im not at home during the day. I think Im easy going and nice. well.. check it yourself!
And 2 cats are living in the house, which are lovely, harmless and fluffy!

total price is 700TL (around 300€ish) all including with bills (limitless internet, water-electricity and gas) And one moth deposit is also required.

If anyone is intrested let me know please! Soon I will have the photos, so I can send you if you want. You can also write to [email protected]

Hope to see you!
ilke
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Göztepe'de bulabilirsin eğer evden çalışacaksan bence de Anadolu yakası daha huzurludur. Ben o tarafta oturuyordum, şimdi Nişantaşı'ndayım. Hala arada özlüyorum Göztepe'yi ama Nişantaşı da iyidir.

Ama aradığın fiyata Göztepe'de bulursun, Nişantaşı biraz zor olabilir.

nisantasina mi tasindiydiniz la siz.
Mesaj tarihi:
abi kafayı yicem bendeev arıyorum bulursam çıkıcam bu evden , sana gelirmi bilmiyorumda 1.5+1 kadıköyde bahariyede yoğurtçu parkının biraz üstü. Düşünürsen sahibiyle paslaştırım. 750 alıyo benden 800 ister en fazla.
Mesaj tarihi:
feriköy nasıldır arkadaşlar, bir iki tane düzgün ev buldum ucuz değil ama içleri tertemiz lokasyonda kötü görünmüyor uzaktan?

feriloft tam istediğim gibiymiş. ufak daireler, içleri modern tertemiz. 1300-1500 arası diyolar fakat 300 lira aidat var, havuz, spor salonu, güvenlik vs. 1100'e fln bulsam aslında sosyal tesisleriyle 1400'e gelse olabilirdi. 1+0'larda var o da şaka gibi yni.
Mesaj tarihi:
abi 3.7km'lik yolu kim 5-6 dk'da yürüyor? eğer o hızla yürüyebiliyorsanız araçlara ihtiyaç yok zaten asdasdasd.

göztepe metrosu 3.7km yoldan. çok ters taraftan gitmek gerekiyor. neyse yarın kız arkadaşımı gönderiyorum baksın bakalım bir.

500-600'a şehrin göbeğinde yeni bina gerçek dışı şeyler.
Mesaj tarihi:
zaidral said:

3+1 1150tl veriyoruz biz, sisli etfal ve kalp vakfi arasinda kaliyor ev. bi de netten ev bakilir ama gezmeden bulunmaz.

bu civarlara bakın, kalmışlığım var, merkezi ve ucuz. 1k'ya 2.5+1'de kalıyorduk, caddeye bakıyordu ev. epic fulya yokuşları dışında sıkıntısı yok muhitin.
  • Yeni Oluştur...