Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokémon X-Y

Fin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eheh charizardım oldu sonunda buna seviniyorum anca, charizarditede var :P

ha bu arada friend code: 5258-0039-7294

da tek taraflı ekleme olmuyormuş sanırım siz şeyaptıkça eklerim artık :D
Mesaj tarihi:
Sam said:

hype şimdiden azaldı, flist'te 10-15 online vardı bayram boyunca, şimdi akşamları max 3-4. gündüz 0. :p

geç kaldınız ehu.
http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/628/549/0f0.png
espurr yeni meme olmuş bu arada heh

ben offline oyniyorum genellikle sarj daha cok gitsin diye, misafirin filan gonlu oluyor yanlarinda oturuyorum diye
Mesaj tarihi:
Of pokemiles ile aldığım tonla şey uçtu oyuna reset atıp mystery giftten alacağım sanmıştım. Meğer game sync ile gelmiş, reset atınca gittiler. Meh.
Mesaj tarihi:
hearthscale in daily eventi var biliyorsun dimi hergün birtane alabiliyorsun

http://www.serebii.net/xy/dailyevent.shtml Courmarine City de gerçi ön şartı var da.
Mesaj tarihi:
birde bişey sorayım advanced bilgisi olan arkadaşlara bende şimdi bir doubleblade var şu kılıç şeklinde pokemonun ikinci hali işte yeni pokemonları hatırlamazsanız. base stat olarak speedi çok düşük o yüzden direk speed ignore edilebilir zaten ev iv nature falan olarak. Nature -%10 speed +%10 attack geldi ev olarak ta attack gerisini hp+defance+sd kastım baya güzel olduda bu low speedi avantaja çevirebilecek itemlar vardı önceden ne kullanmalı acaba.

Skill olarak trick room var low speed olan 5 turn boyunca her zaman ilk vurur gibi de item olarak ne olabilir.
Mesaj tarihi:
Y'yi bitirdim, poketransfer icin black'de legendary topluyorum simdi sfsdf

onceki oyunlardan transfer olmadigi icin su an x-y kapali sistem, asil cumbus poketransfer gelince baslayacak
Mesaj tarihi:
dün wonder trade yapayım dedim siz yazdıktan sonra.lvl1 pichu evee ve psyduck geldi çok mutlu oldum.az önce de profesorle kapıştır, süper trioyu çıkardı, ondna charmander aldım.

asıl konumuza gelelim, squirtle ve balbasaur var mı ağbi?
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Odtü'de öğrenciler direniyor, siz Pokemon oynuyorsunuz, utanın la!

sen utan esas, pokemon pokemon dedin 3 gündür offline'sın, 2 badge alıp bıraktın oyunu has nintendocu. :p
reampage said:

evet bildiğimiz pokemon oyunu ve yeni pokemonlar eskilerde var, 3dsi için meh ama genelde kapalı herkezde.

3d devamlı açık, o olmadan birşeye benzemiyor oyun ne yalan söliyim. Psp kalitesi filan.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
35 saat oldu, üçüncüyü de aldım.

Dedimya bitmeden multi yapmam diye. Girsem bir anlamı yok şu anda zaten, trade gerekince açıyorum sadece.
  • Yeni Oluştur...