L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 eheh charizardım oldu sonunda buna seviniyorum anca, charizarditede var :P ha bu arada friend code: 5258-0039-7294 da tek taraflı ekleme olmuyormuş sanırım siz şeyaptıkça eklerim artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 gördüklerimi ekliyorum friend code konusunada bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Sam said: hype şimdiden azaldı, flist'te 10-15 online vardı bayram boyunca, şimdi akşamları max 3-4. gündüz 0. :p geç kaldınız ehu. http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/628/549/0f0.png espurr yeni meme olmuş bu arada heh ben offline oyniyorum genellikle sarj daha cok gitsin diye, misafirin filan gonlu oluyor yanlarinda oturuyorum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Of pokemiles ile aldığım tonla şey uçtu oyuna reset atıp mystery giftten alacağım sanmıştım. Meğer game sync ile gelmiş, reset atınca gittiler. Meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Pokemilesla alınabilecek mantıklı ne var pp up dışında bişi göremedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Heart scale, move reminder için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 hearthscale in daily eventi var biliyorsun dimi hergün birtane alabiliyorsun http://www.serebii.net/xy/dailyevent.shtml Courmarine City de gerçi ön şartı var da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 birde bişey sorayım advanced bilgisi olan arkadaşlara bende şimdi bir doubleblade var şu kılıç şeklinde pokemonun ikinci hali işte yeni pokemonları hatırlamazsanız. base stat olarak speedi çok düşük o yüzden direk speed ignore edilebilir zaten ev iv nature falan olarak. Nature -%10 speed +%10 attack geldi ev olarak ta attack gerisini hp+defance+sd kastım baya güzel olduda bu low speedi avantaja çevirebilecek itemlar vardı önceden ne kullanmalı acaba. Skill olarak trick room var low speed olan 5 turn boyunca her zaman ilk vurur gibi de item olarak ne olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 hoş geldin şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Tm74 gyro ball var aradığın gibi, steel. Postgame şehir vendoru sattı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 yok işte tm olarak değil taşıdığı item olarak low speedi bufflıyan birşeyler vardı da hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Y'yi bitirdim, poketransfer icin black'de legendary topluyorum simdi sfsdf onceki oyunlardan transfer olmadigi icin su an x-y kapali sistem, asil cumbus poketransfer gelince baslayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 dün wonder trade yapayım dedim siz yazdıktan sonra.lvl1 pichu evee ve psyduck geldi çok mutlu oldum.az önce de profesorle kapıştır, süper trioyu çıkardı, ondna charmander aldım. asıl konumuza gelelim, squirtle ve balbasaur var mı ağbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 var var ama en güzeli pikacu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 pikachu pichudan evircem.var mı dediğim, gönderin bananın kibarcası :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 bu oyun bildiğimiz pokemon oyununun yeni pokemonlarla ve 3d olanı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 evet bildiğimiz pokemon oyunu ve yeni pokemonlar eskilerde var, 3dsi için meh ama genelde kapalı herkezde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 e niye bu kadar tuttu bu oyun o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Odtü'de öğrenciler direniyor, siz Pokemon oynuyorsunuz, utanın la! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Ee geçen sen ilgili topicte o yol gerekliydi boşuna yaygara yapıyorsunuz orman gitti diye demiyormuydun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 GERGE said: Odtü'de öğrenciler direniyor, siz Pokemon oynuyorsunuz, utanın la! sen utan esas, pokemon pokemon dedin 3 gündür offline'sın, 2 badge alıp bıraktın oyunu has nintendocu. :p reampage said: evet bildiğimiz pokemon oyunu ve yeni pokemonlar eskilerde var, 3dsi için meh ama genelde kapalı herkezde. 3d devamlı açık, o olmadan birşeye benzemiyor oyun ne yalan söliyim. Psp kalitesi filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 35 saat oldu, üçüncüyü de aldım. Dedimya bitmeden multi yapmam diye. Girsem bir anlamı yok şu anda zaten, trade gerekince açıyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 abi grafikler 3d olunca kötü bence ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Katılıyorum, normal hali epey iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar