Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 işte 7-8 maç yaptım, sonuncusu pil biterken adam yenilecek gibiyken çıktı sanırım da o win yazdı ancak heh. neyse zaten ciddi multi yapma beklentim yoktu da meh yani, kuvvetli ezber lazım ama onu da şu oyun için kasmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 abi pokumonların max statları belli değil mi ? speed 400 nası lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 abi rakamları salladım hani 400 değilde işte 4x katı falan stat var adamlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 pokedex yükledim ben nafile ya. baya bi maç yapmak lazım adamlar deli gibi oynuyor cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 min maxla kasılan öyle oluyor işte, maksimum EV-IV vardır speedte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 reampage said: abi pokumonların max statları belli değil mi ? speed 400 nası lan her pokemonun (aynı tip olanlarında yani) farklı olabiliyor statları aynı levelda. Venusaur mesala max 284 speed (lvl 100) çıkıyor bunun için +62 EV den +31 IV den +%10 da Natures dan alıyor. Minimumda 148 buda +0 EV +0 IV ve -%10 Natures tan geliyor. http://pokemondb.net/pokedex/venusaur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Şu destiny bond olayı iyi olmuş yalnız, max iv'li breedlemek bayaa kolaylaşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 anlatsana o olayı henüz post game oynamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Friend safaride 2 stat max ivli geliyor bildiğim kadarıyla, ditto yardımıyla işte beneficial nature buluyorsun, aktara aktara gidiyorsun. IV aktarmak için destiny bond, nature aktarmak için everstone işte. Değişen bir şey yok pek, sırf işte destiny bond 5 iv'yi birden aktarabiliyor. Şurda detaylı anlatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Edriel said: anlatsana o olayı henüz post game oynamadım. linklemiştim ben önceden güzel rehberler var bu konuda http://www.reddit.com/r/pokemon/comments/1oke6r/guide_breeding_pok%C3%A9mon_with_three_31_ivs/ http://www.gamefaqs.com/boards/696959-pokemon-x/67535721 Ben bi tane torchic breedledim hp atak defans speed: 31 sp. defans da 25+ geldi. Sp atak düşük ama kullanmayacak hiç zaten. Şimdi de gligar breedlemeye çalışıyorum. Hidden ability girince işin içine daha da zorlaşıyor ihtimaller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Eahah bu arada super training bayaa eğlenceli önceki EV kasma metodlarına kıyasla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 lan bu nature bu kadar hayatimiydi ya meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Bu oyunu 8 yaşında japonların mükkemmel oynaması gayet doğal ben işime bu kadar ilgi göstersem bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Online battle kasıyorsan evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 teşekkür ettim açıklamalar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 patron pazartesiyi tam gün tatil yaparsa 4 günlük tatilde kasıp o japonları ağlatacam hüngür hüngür az kaldı boş vakitlerimde perfect team breedlerken bi yandan da smogondan online battle teorileri okuyorum. Buyrun siz de okuyun http://www.smogon.com/forums/forums/uncharted-territory.249/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 rakibim yenilirken wifi kapayıp kaçınca bana win yazmamış, rated battle tam yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Şimdi ben internetten öylesine birinin friend codunu eklesem friend safaride o kişiyi görebiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Oda seni eklemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ilk şehirden çıktım, pidgey, caterpie, weedle...oh oh çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 şu cöp kutularından bir şey cıktıgını goren oldu mu hiç, blackdede hepsine baktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 item çıktı iki kere pokeon village'da. dahası: said: Trash Master A Medal for curiosity seekers who checked trash cans even though they knew they were empty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bu wonder trade çok saçma değil mi ya iki kere 2 lvl pokemon koydum, bir tanesinde 18 lvl butterfly, diğerinde de 21 lvl sürekli somurtan mavi lavuk bir pokemon geldi. İsmi Japonca bilmiyorum asdfsda paso 2 lvl pokemon koyup DEX'i tamamlarım lan öyleyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 wonder trade i kirleten kanser forumumuza tesrif etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 wondertrade bir süre sonra oturucak bence, millet hala çakallık peşinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar