_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 snorlax breedledim küçük snorlax çıkmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 _ILuVaTaR_ said: snorlax breedledim küçük snorlax çıkmadı :(3 incense mi ne o tarz itemler var onlardan biri gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 meh vakit kaybettim o kadar, neyse isteyen var mı level 1 snorlax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Viktor said: herkes 400k paris butiklerinde yemiyor bizim gibi heuehu, 4-5 kombin yaptim o derece hosuma gitti giydirmek bu arada abttle instute kasin ahaha, sanirim downloadable missionlar filanda gelicek baya hardcore encounterlar var, metagame kasanlara selam yollamis nintendo ben rahat 1,5-2 milyon gömdüm giysiye. 1 milyondan sıfırladım, sonra yarım milyondan iki kere filan. Daha da her rengi alamadım ama az kaldı. GOTTA CATCH EM ALL GOTTA CATCH EM ALL PARIMODA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Animal Crossingi sattıgıma bi ince pişman olmuştum, o bakımdan güzel oldu bu kadar kişiselleştirme olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 nintentocu ilk turnıvasına başlıyor kasımda 22sinde, bizden sadece inyorumind ve ben varız 1 ay vakti var elde adam gibi pokemon yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 SenariouS said: takim kurmaya calisiyorum su an aklimdakiler garchomp - charizard - y ile baslayan legendary - voltreon - Hydreigon bi tek su kaldi iyi bir su pokemonu onerisi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 http://i426.photobucket.com/albums/pp342/wdearth/giant%20eevee%20and%20eeveelutions/100footVaporeoncopy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 aslı hikaye postgamede başlıyormuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 daha önce de söylenmişte tam yeri söylenmemişti. Taralı bölgede save edip oyundan çıkmayın http://pokemondb.net/news/124/major-glitch-discovered-in-pokemon-x-y-don-t-save-outside-in-lumi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Oyun için internet bağlantısı gerekiyormu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Olsa cok daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Net bağlantısı olmadan oyunun esprisi bayağı azalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 100 lira sıfır pokuman x satıldı az önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 80 TL ye alabiliyorum eShoptan lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Sam said: aslı hikaye postgamede başlıyormuş ya. eee sam final verdict ne simdi? eheuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Iluvatar, reampage, aquila, viktor, hamsilipilav ekleyin eklemediyseniz plx 4313-1072-5630. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Eklemeyen beni de eklesin. Imzada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Viktor said: eee sam final verdict ne simdi? eheuehue hard-boiled arcı şimdi bitirdim, main storyden iyiydi ehue oyuna genel olarak bakarsak keyif aldım gayet de postgame ötesi breeding, min-max ayarlama, pokedexe bakılı ya da akagi hafızasıyla multi şekli filan pek benim keyfime göre değil. Jankenpon tarzını genel olarak çok sevmem hani zaten ama anlıyorum oyun neden seviliyor bu kadar, yersiz değil. Derinliği var cidden combat sisteminin. Bakalım daha oynarım herhalde ama min-max zorlar mıyım, şüpheli ama np. US fiyatlarıyla çalışsa keşke eshop ama neyse artık napalım. Oyunun gezme tozma, sosyal kısımları keyifli ama, eğlendim bayağı. Hikaye daha iyi olabilirmiş çocuk hedefi bozulmadan, mlp'de gördük bunu ama beklentim yoktu zaten. 8/10 veririm ama otaku olmasam kırardım 1 puan. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 hardboiled arc dedigin ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 post-game'de rouge plaza'ya git, north blvd'ye çıkan ara sokakta suşi restoranının karşısındaki binaya gir. yeni bir story arc başlıyor. sonra neden o videoyu koyduğumu anlayacaksın ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 250 ye 3ds 550 ye xl buldum ya, alınır mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 DS'de sanırım 4 çift ara oyunlar hariç pokemon oyunu var 3dsin ilk pokemon oyunu bu, en az 2 tane daha gelir herhale bence XL almanda fayda var bir kere alıp senelerce kullanıcagını düşünürsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 500k istedi susici,cspoilera yazsana neymis cideen elim cebime gitmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 suşici değil, karşısındaki kapı. oraya yönlendirdiler beni post-game'de ama size gelmediyse kendiniz gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar