Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokémon X-Y

Fin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
AcesHigh said:

ya biri bana dövüş teklif etti ama üzerimde eevee ledyba falan level atlatmaya çalıştığım dandik pokemonlar vardı baktım değişmiyor dövüş ekranında geri çıktım kusra bakmasın

Bendm o
Mesaj tarihi:
AcesHigh said:

GTS'de gligar arıyordum. Baktım hiç yok bi tane ben koydum xearneas istedim karşılığında.... Dün biri tradelemiş ahaha süper ya.

sen diyince gittim hemen 5. sweet scent'te çıktı route 19'da bi horde
Mesaj tarihi:
Lazım mı hala barg power?
Fin said:

starterların son formu leş ötesi male fennekin etekli etekli geziyor sdf

ben resetleyip female çıkarmıştım, süper oldu. Başka hiçbişi kullanmadım bütün oyun o kadar hoşuma gitti ki. Squirtle boxun bir yerinde çürüyor. :p
Mesaj tarihi:
Çok anlamıyorum Nintedon. Bu oyunu çalıştırmak için hangi cihazı almak lazım şimdi ? Nintedonun zilyon tane aleti var.

Bir de bu x ve y ayrı oyunlar tercih ediyorsun heralde bir tanesini ? Biraz noob adama bilgilendirme yaparsanız sevinirim.
Mesaj tarihi:
3ds oyunları için 3ds/3ds xl alman lazım.
x ve y pratikte aynı oyunlar farklılıklar var aralarında route pokemon çeşitleri falan işte.
Mesaj tarihi:
3ds haziran gibi nintendo tr battı 200liradan sattılar gittigidiyorda şu an nerede bulabilirsin bi fikrim yok.

nintendocu.com
donanımhaber konsola bakabilirsin
gittigidiyor sahibinden falan olabilir oralardada tabi.

xl'la ekran boyutu farkı var sadece işte başka bi farkı yok.
Mesaj tarihi:
amerikada turkiyeden pahalı olması cok ilginc ama. amazonda en ucuz 188 dolar suan. ha 3dsxl alırsan cok karlı o ayrı mesele. onlar da 210 dolar falan.
Mesaj tarihi:
türkiye'de battı nintendo o yüzden ucuz bu kadar yoksa benim 210liraya aldıgım kutunun üstüne 719TL etiketi vardı lel.

ntsc cihaz bulursan shopto falan uğraşmazsın currency farkından ucuz oyunlar işte.
Mesaj tarihi:
Staryu x de varmış. Birde aklıma geldi breeding egg falan kasan varsa bir passive ability vardı heatlı fln gibi birşeydi fire pokemonlarda var magmadar da vardı sanırım, egg bu passive abilityli pokemonla çantanızda duruyorsa çatlaması için gereken adım miktarı yarı yarıya azalıyor.
  • Yeni Oluştur...