Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Teyzeler selamlar ebay dan telefon icin kamera aldim guzel bir alet, Çin'den free shipping le geliyor tahminim bi ay surmesi yönünde fakat onceden deneyimi olan varsa bi iki paylassinlar sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 2-5 hafta. Hic belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Gelmeyedebilir diyosun :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Kod varsa bulursun, yoksa gelmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 dealextreme'den bişey aldım 2 ay sora geldi valla sdfg gerçi ben yoğun zamanda almışım o yüzden de özür dilediler bi ton. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Ya gelmezsede dert dril paypal kullandigim icin gelmedi abi derim 45gune kadar para iadesi mevcutta. Gonderen dayi bi kargo numarasi falan vermedi fakat herifin reputation %99 heralde gelir diye umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 2 hafta ile 2 ay arası değişiyo ortalama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Fedex tracksiz valve storedan alınan portal tabancasını kaybetti, ama adamlar tabi valve hemen DHL'le yenisi gönderdiler 3 günde geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 benim kargolardan 2-3 haftadan önce gelen olmadı hiç. 8 haftayı bulduğu da oldu. satın alıp unutacaksın en güzeli. kargo gelince bulmuş gibi seviniyorsun hem. ben de geçen hafta küçük bir kamera aldım 1 aydan önce beklemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Genelde 5 haftada ulaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Eyw emmimin ogullari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 20-30 gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 benim dealextreme tecrübemle 3 hafta ortalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 hong kong'dan 2,5 hafta filan sürdü ama yılbaşı girmişti araya. herhalde 3 hafta sürebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar