Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 opuyom ikisini de elf cocuklari olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 feyste gördüydüm önce inanmadım şimdi baktım düğün fotoları fln abooo mutlu oldum lan negüzel bir yastıkta kocayın çokta şirin bi çift olmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Fistan said: arkadasimla eski sevgilim evlenmis lan Abi burada dram yasaniyo siz kutlama yapiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mithat said: Patiye 2010 civarı gelen biri olmamın etkisi olduğunu düşünüyorum , tunca kim ezel kim evlenmeleri niye şaşırtıcı biri izah edebilir mi? Fistan said: arkadasimla eski sevgilim evlenmis lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 5 senede 3-5 mesaj atmışımdır, bu topic için uçarak geldim. Benim de tepkim, HAHAHAHAHAHAHAHASSKTR ONE LAN şeklinde oldu. hala devam ediyor. LAN HAHAHAHAHAHA herşeyi gördüm ama buna hazır değildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 tebrikler mutluluklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 İyice merak ettim heh =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Bi bilene danışaydınız ya önce :/ Neyse mutluluklar :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 elf gözlerin nelerle evleniyor ne ara evleniyor tunca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Can sen nerden geldin lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 oha can gelmiş yuh. OLAY BÖYLE BÜYÜK ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 toplanın antalyaya gidiyoruz.. TOPLANTOPLANTOPLAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 uo oynardık lan. pehey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 antalya'da değillerdir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Sly-One said: Bi bilene danışaydınız ya önce :/ Neyse mutluluklar :)-D Olm ayıp, yapmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Fistan said: arkadasimla eski sevgilim evlenmis lan o zamanlar buralara küsüp gitmiştin demi hey gidi heyyy değer miydi kalp kırdın o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Sly-One said: Bi bilene danışaydınız ya önce :/ Neyse mutluluklar :)-D şu deşilsel neler çıkar da. yapmayalım neyse. mutluluklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Tunca ve ezel kimmm.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 beyler ayıp oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Aynen, ayıp. Evlenmişler, yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 tunca kız arkadaşıma densizlik yaptığından beri listemdeydi gördüğüm yerde dövecektim. düğün hediyesi olarak dövmeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Ahahah tebrikler :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 altin maltin bisiler takaydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 fistan. nasıl bir his abi. böyle gariptir de tam olarak nedir yani. sormam da ne derece doğru bilmiyorum da ilginç lan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 abi ben geldiğim gibi gidiyorum topicten. çok fazla geldi bana, ayıp mayıp dendi. lolwut diyebiliyorum anca. kimse kusura bakmasın, hadi hayırlı traşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar