tomkat Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 cok mu zor yoksa bana mi oyle geliyo en son ps1 zamaninda elime gamepad almistim, simdi street fighter oynamak icin usb gamepad aldim ama araba yarisi, spor ve dovus oyunlari disinda hic bi oyuna yetemedim abi cok ama cok zor ya nisan almak mesela resident evil 6 baya zorladi, basim dondu tomb raider'da nisan almakta cok zorlandim far cry 3 oynayayim dedim paso daglara taslara siktim bunun bi puf noktasi falan mi var yoksa pc icin portlanan oyunlarda aim almak daha mi zor? (gamepad ile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Araba yarisi ve platform oyunlari oynuyorum ben sadece gamepad ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 evet ama 3rd person ve fps deniyim dedim bakiim nasil olcak diye ama yetemedim abi ne yalan soyliyim portlanirken degisime mi ugruyo acaba bu oyunlar? cunku youtube'da bazi konsol oyunlarini izliyorum mesela tomb raider gibi normal nisan alabiliyo orda beceremedim ben yoksa optionsda falan auto aim mi acicam bilemedim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 pc'de gamepad ile nişan almak http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/06/Bruce-Lee.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 ahahahahaha. pc'de fps'yi gamepad ile denemen de bence süper saçma olmuş kusura bakma :D mouse varken niye ki? mazoşist misin? gamepad ile heralde ki nişan almak çok zor. o yüzden zaten nişan aldığın oyunlar oynanmaz konsolda diye bas bas bağırıyoruz. ha oynanmaz derken "fiziksel olarak mümkün değil" anlamında değil ama mouse ile 10 zevk alıyorsan, gamepad ile 5 zevk alırsın. gereksiz. evet ayrıca konsollarda daha kolay nişan almak için hem karakterlerin hitbox'ları daha büyük oluyor, hem aim yardımı oluyor vs... son olarak da ben de sadece platform oyunlarını gamepad ile oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 ha oynayan nasil oynuyo diye merak ediyodum ben de demek ki version sorunu varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 http://i39.tinypic.com/vs2yx4.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 ahahah gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 şöyle gif'ler koymayın ya sonra gelip gerçekten fps, tps falan oynanabildiğini iddia ediyorlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 oynanıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 abi konsol fps'lerine aim asist var hep o yüzden kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 aim assist yok sen açmadığın sürece. hitboxlarda büyük değil sadece crosshairler biraz daha büyük oluyor. düşmanın vücüdu belli ne hitbox'u gnome musun wow mu oynuyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 mousela oynanacak oyun var, gamepadla oynanacak oyun var şimdi. kasmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 bazı oyunlar oynanır, prince of persia, darksiders tarzı mesela ama 3-5 oyun için gamepad almak ekstra lüks. ben ps3'te kullanabildiğim için logitech f710 aldım arada bazı oyunlarda pc'de kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 FPS oyunlarında gamepadle oynanır demek, araba sürekli frene basılı tutarak kullanılır demek gibi. İkisini de tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 o örnek olmadı silebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 madem konsollarda aim assist yok, konsolcuları pc de gamepad ile oynamaya çağırsak? aynı başarıyı alıyor ve kapışabiliyor olmaları gerekir sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 var mi hem konsolcuyu hem pc ciyi ayni servera koyan bir fps? aim assist kapatin gelin diyecegim de kendilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 aklı başında olan hiçbir konsolcu zaten aim'in ön planda olduğu bir oyunda mouse ile kapışabileceğini iddia edemez ya. çok üstlerine gitmeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 kafanın yanına sıkıyorm vurulmuş gibi yap panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 ben de sorun bende diye dusunuyodum kil oldum ya kimseyi vuramadim adam gibi niye gamepad destegi koyuyolar ki o zaman pc fps'i icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 benim bildigim aim assist kapali olsa bile belirli bir seviyeye kadar pasif acik olduguydu? yanlis mi hatirliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Controller asla ama asla klavye mouse kadar iyi degil zaten. Ben hem pc hem ps3 te fps-tps(cod, uncharted) oynadim(dim diyorum cunku ps3um gg oldu 4 arifesinde yeni almak istemiyorum). Ve keyboard degil ama(analog movement fena bir sistem degil) mouse net ezer analogla aim alma isinde. Bazi oyunlari oynarken controlleri baglayip oynuyorum(saints row 3 sleeping dogs). Tamamen oyuna yaklasim tarzina bakar ekran basinda dimdik durup mousela oynamani gerektiricek kadar ciddi-zor-ilgi cekici vs. bir oyun mu yoksa arkana yaslanip iskaladigin mermileri sallamasan da olur mu? Controllerla nisan almaya calisanlarda gordugum en buyuk hatayi da soyluyim bari: her seferinde stickten parmagini kaldirip tekrar tutmak. Mouse u her harekette kaldirip tekrar yere koyarak kullanmadigin gibi analogu da birakip tutmak isini cok daha zorlastirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Aim assist olayi oyuna bakar ps3 codda var ama kapatilabiliyor, bf3 de yok ve acilamiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 namessar noktayı koymuş diyecek bir şey yok. sanki adam gamepad ile oynuyor sana karşı da aim assist kullanıyor. konsolda oynuyosan gamepadden başka çaren yok. kendi fikrimi söyleyeyim. pcde FPS hiçbir oyun gamepad ile oynanmaz, mouse'un rahatlığı varken gamepad ile oynamak işi zora sokmaktır, ne kadar iyi kullanırsan kullan. TPS gibi oyunlar gamepad ile oynamaya daha müsaittir özellikle konsola da çıkan oyunlar. fakat konsolda fps de oynanmıyor demek bir o kadar zayıf bir arguman, hiçbir oyunda aim assist sana verilmiyor, kendin açarsan açarsın. tabii ki mouse kadar çevik bir kontroller değil ama oynanıyor. gamepad ile aim yapamayanlar sürekli gelip buraya ağlamasın. kimsenin karşılaştırdığı yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar