Killer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 http://www.webmastersitesi.com/elektronik-hesaplar/385204-paypal-odeme-kesintisi-kesilir.htm BesimCatalkaya said: hocam konuyu editlemeden önce komisyon aldığınızı yazdınız hocam benim tersime gelende bu bukaadar basit ve resmi sitesindede herkesin bildiği birşeyi ücretle satmanız hocam bana garip geldi hocam ozaman bende geleyim facebbok hesapı açmayı parayla isteyim hocam hocam bence baya bir yanlış karar verdiniz abi şu konuyu anlayan varsa açıklasın bana lütfen dafuq oldum akşamdan kalmayım zaten
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 HAHA IT'S FUNNY BECAUSE HE IS FAT
Killer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 forum bgün topiclerime yetemedi ya hayal kırklığı resmen
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 paypal islemleriniz yapilir diyor hoca cocukta komisyon almasina kizmis iste
Killer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 besimin kafalar ne peki hocam hocam
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 BesimCatalkaya said: hocam Konuyu editlemeden önce komisyon aldığınızı yazdınız. hocam Benim tersime gelende bu. Bu kadar basit ve resmi sitesinde de herkesin bildiği birşeyi ücretle satmanız hocam bana garip geldi. hocam O zaman bende geleyim facebook hesabı açmayı parayla isteyeyim. hocam hocam Bence baya yanlis bir karar verdiniz.
Killer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 aa ne kadar güzel oldu lan adamın yazısı. elit gibi
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paypal bozurma diye bir kavram ogrendim. 20TL'lik Paypal hesabi 21TL'ye satilir filan diyip satiyorlar. Ne is bu?
Esh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Orada da bir kedi var abi sdf, paticik yan sitesi m io?
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Ayfon said: BesimCatalkaya said: hocam Konuyu editlemeden önce komisyon aldığınızı yazdınız. hocam Benim tersime gelende bu. Bu kadar basit ve resmi sitesinde de herkesin bildiği birşeyi ücretle satmanız hocam bana garip geldi. hocam O zaman bende geleyim facebook hesabı açmayı parayla isteyeyim. hocam hocam Bence baya yanlis bir karar verdiniz. (tu)
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Ahaha şaka gibi "ürün veya hizmetler için" kutucuğunu seçersek komisyon alıyor ama "aileme veya arkadaşa" seçeneğini seçersek bedava gönderiyor. Sanırım konuyu açan şahıs, parayı alıp "aileme veya arkadaşa" seçeneğini seçip parayı gönderip komisyonu da kendine alacak. Bilmeyenler var diyor birde asdsdfasd
Öne çıkan mesajlar