Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 dex hala biraz düşük ama epey bi agility yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 bilgisayar öğreniyoruz http://img825.imageshack.us/img825/9006/94vj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 salvager yapip ver gemiyi altlarina, dolaşsın dursunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 pilot al bize, pvp yapcaz diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 hamur'a talip çıktı bugün. 1 ay daha benle kalıcak sonra yeni evine gidicek. çamur hala bizimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Ben de sanıyodum ki sufi kedilerle uğraşmaktan diabloya girmiyor. halbuki olay eve de imiş. vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 ne evesi? bunlar nası büyüdü sanıyorsun? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 abi iyi büyüttün bunları hLL olsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Sufi said: ne evesi? bunlar nası büyüdü sanıyorsun? :P valla ben anlamam , CM wizard petimi özledim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 tunch gel seni eveye saralım :) @black, sağol abi. doğrusunu istersen ilk günlerde çok ümitsizdim. şu hallere gelebilceklerini hiç beklemiyordum. şimdi ortalıkta yaramazlık yaparken seyrederken içim içime sığmıyor. işin kötüsü elimizde büyüdükleri için çok zor ayrılıcaz. hamur'u alanlar ziyarete geldiler kedimizi görmeye geldik diye, içim tuhaf oldu. bi de çamur hala çok narin. hamur kuru mama yemeye başladı. çamur bırak kuru mamayı, yaş mamayı; sadece sade suya haşlanmış tavuğu bile bazen yiyor bazen yemiyor. ama hasta da değil, neşesi yerinde. yaş mama yemese de iştahı yerinde, biberonu köklüyor her seferinde. bakalım nereye varıcak. ölmesin de razıyım nanemolla olmasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 aslan sufi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 hamur'u alan aile çamur'u da istedi. ikisinin beraber gitmesine çok sevindim. şimdi tek mesele bendeki kalan 1 aylarında sağ salim paçayı yırtmış yavru kedi haline gelmeleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 çok güzel bi haber bu, kardeşler ayrılmayacak negzel ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 güvenilir bir yerdir umarım ya kedileri alanlar, o kadar emek verdin uğraştın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Sufi said: hamur'u alan aile çamur'u da istedi. ikisinin beraber gitmesine çok sevindim. şimdi tek mesele bendeki kalan 1 aylarında sağ salim paçayı yırtmış yavru kedi haline gelmeleri :) ya tam şunu yazmak için açtım pati peti, ikisini birden alsınlar diyecektim. çok sevindim görünce. umarım çok süper bir hayatları olur, ama ikisinin bir arada olması çok ama çok iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 şu kadar ilgilendikten sonra nasıl verebildin o kedileri?zor olmuştur bayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 valla daha en az 3 hafta benimle kalıcaklar. henüz o zor kısmı yaşamadık. ama çok zor olacak. geceleri yatağıma tırmanmaya başladılar. bana yaslanıp, çenemin altına falan sokulup uyuyorlar. arada uyanıp 15-20 dk üstümde birbirlerini kovalıyorlar. heryerimi çizdiler. sabaha kadar uykusuz bırakıyorlar. 3 hafta sonunda şimdikinden çok daha zor olacak o kesin. ama en azından arada bir görme imkanımız olacak. idilik'in de dediği gibi ikisinin beraber gitmesi çok iyi oldu. zaten eğer ilk günlerde ikisinden biri ölseydi diğeri de bu kadar rahat büyümezdi sanırım. birbirlerinden güç aldılar serseriler :) alan ailenin kedi bakma tecrübesi yok ama akrabaları olan komşumuzun 2 kedisi var. sürekli onlara sulanıyorlarmış. kedileri çok seviyorlar. bir süredir sağda solda kedi bakınıyorlarmış. işin güzeli öyle cins kedi falan peşinde değiller. "biz hamur ve çamur dedik, siz ne koyarsanız artık..." dedim. "yok, öyle kalır" dediler. buna da sevindik. isimleri çok yakıştı çünkü. bu sabah mirruk ilk kez seslerini duydu kapalı kapının arkasından. sinerek kapıya doğru gelirken yakaladık. hemen alıp haşlanmış tavuk verdim. şimdilik konuyu kapattı ama mirruk benim tanıdığım mirruk'sa yazmıştır kafasının bi yerine bu ses gelen odayı. uygun bi zamanda kontrol edecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 5 haftada buradan buraya: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 aga büyük sevap kazandin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 bi çok kişinin görmezden gelecegi iki yaşamı kurtarmışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 abi ahshgasd.o biberonun ucundaki şeyi yedi mi seninkiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 abi biberonu ilk aldım, paketten; 1 şişe 1 şişe kapağı 3 meme ucu çıktı. anlam veremedik neyse taktık birini. bi süre sonra hamur ilk ucu parçalayınca anladık sebebini, yedeklerden birini taktık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Ahaha abi alakasiz olacak ama ben de su bizim sipalarin video'sunu koyayim. Baya benziyorlar tip olarak da; Simdi hali hazir sut icip atarlanan Pitir, alttan gelip durten Itir. Hikaye soyle; bir bu iki maymunu bulduk ama iki biberon bulamadik. Haliyle Itir super sirret oldugundan hep once o icti, Pitir sirasini bekledi. Itir ilk biberondan sonra Pitir'a musallat oldu haftalarca. Yeri geldi dayak yedi biberon kavgasina. Sonra bir gun Pitir patladi, icindeki seytan cikti ortaya. Sonuc bu. Biz durtuyoruz ama alttan durterinin Itir oldugunu zannediyor. Nasil delirdiyse atarlandikca atarlaniyor. sdf http://www.zpnd.com/pitir.avi Taa 2006-2007 video'su bu arada, haliyle anca bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 ahahah süperler. napıyor şimdi bunlar? yalnız bunların ikisi de çamur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Hic bi fikrim yok esasen. Ev arkadasimda biraktim kedileri ben universiteyi birakip Istanbul'a tasinirken, sonra da gorusmez olduk sacma sebeplerden. Bi kaza bela atlatmadilarsa yasiyorlardir ama. Tek zaiyatimiz bu hatunlarin erkek kardesi Garu olmustu ben ayrildiktan kisa sure sonra. O da kendisini sahiplenen gereklerin aptalligi yuzunden. Asilarini yaptirmamislar, ustune bir de evden kacmis, enfeksiyon kapip geri donmus, haliyle bir iki gun sonra da olmus. Garu da soyle yakisikliligi dillere destan bi kediydi; http://img147.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-21298/loc834/28286_Garu_122_834lo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar