Llama Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 40 liraya bagaj satıyorlar abi alıp taktırsana arkaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 40 lira yok çantayı çadırı zor aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Endomondo programinda Routes sekmesi var. Orada istediginiz bolgedeki route'lara bakabiliyorsunuz. En iyi sure falan da var. Bisiklete nerde bineyim sorusuna cevap olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Ayni is icin strava kullaniyorum tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 myridemap kullanıyorum bende güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Runkeeper. Biliyorum en iyisi değil ama en kullanışlısı bu geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 jacabo said: Ayni is icin strava kullaniyorum tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Mal said: ekipman hazır. nereye gidiyim? http://i.hizliresim.com/6YRrz9.jpg ayvalıktaydım dikiliye geçtim. 4 saat felan sürdü. 2 gece kaldım. bu sabah 6 da çıktım yola. aliağaya 10 km kala çatallıdere diye bi yerde mola verdim. hızım saatte 10 km. 47 km kaldı foçaya rahat giderim akşam 5-6 gibi foçadayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 helal olsun süper ya tam hayalim ama tek basına yapılmaz gibi geliyor. sıcaklarla nasıl baş ediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 oha abi nasıl yapıyorsun şunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 benzinliklerde kafamı yıkıyorum. tişörtüde yıkayıp ıslakken giyiyorum. biraz başım döner gibi oldu ondan kahve gibi bi yerde mola verdim yemek yedim. normalde gideceğim rotada hep 40 km de bir durup kamp yapacak 2-3 gece kalacak yer var. yani sabah 6 da çıksam öğle sıcağına kalmadan varırım. bi tek işte dikili foça arası düzgün bi yer yok bi seferde yaptığım en uzun yol bu olacak galiba 90 km. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 teker meker patlasa pislete bişi olsa ağır sıç şekli. açtım şom ağzımı da sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 bana 0-600 tl arası bisiklet önerir misiniz, caddebostan bostancı sahil şeridinde gidip gelecem spor olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Susuz bırakma kendini. Vücudun uyarı vermeden bayılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 benim bisiklet http://www.mossobisiklet.com/bisiklet-detay.asp?biID=21 590 tl, 110 kiloyum gık demiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Liebe said: teker meker patlasa pislete bişi olsa ağır sıç şekli. açtım şom ağzımı da sdsfds el pompası aldım. yolda patlarsa şişirip gittiği yere kadar sonra tekrar şişirmece. zaten asfaltta patlama ihtimali çok düşük anca cam batcak. oda küçük delik olduğundan şişirince 20 dakka felan götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 BalisticGel said: Susuz bırakma kendini. Vücudun uyarı vermeden bayılırsın. su içmekten 10 dk da bir işiyorum nerdeyse. bide kuru incir aldım 2 tane atıyorum enerji veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 yama yapmayı bilmiyor musun yada yedek lastik taşına 5 liraya yedek lastik var patladımı çıkar at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 alcaktım yama setide leğen meğen nerde bulurum uzun iş dedim.şişire şişire idare ederim dedim gitceğim yere kadar. olmadı yedek şamrel alıyım doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 suyu nerden bulcaksın ki hiç gerek yok önce dışarıdan bakıcaksın ne girmiş diye dışardan gireni tespit ettin mi iç lastiği hemen çıkartıp şişirip deliği elinle yada çok zor da kaldın mı tükürükle kontrol eliceksin kolay iş ama tecrübe gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 başına gelecekki öğreneceksin. foçada alıyım bi yama seti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 izmirden geçersen haberim olsun bir yerden bir yere eşlik ederim bakarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 mecbur geçcem ama içine girmem heralde. abim var bornovada ama gitmiycem yanına ev konforuna alıştırmıyım kendimi. burdan haber veririm gelişmeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 tshirt ü ıslak giyme bence, yangın müdehalelerinde ıslak battaniye kullanmayın derler :) thermal tshirt kullanmanı tavsiye ederim. haşlanırsın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Oyle yol kenarinda mi sabahliyorsun? Kedi kopek issirmiyor mu? Diger ihtimalleri dusunmek istemiyorum. Uyuyacagin yeri nasil seciyorsun? Ben olsam disarda sabahlamamak icin asilirdim pedala. Geberiri giderdim bi yerlerde herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar