Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bisiklet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Endomondo programinda Routes sekmesi var. Orada istediginiz bolgedeki route'lara bakabiliyorsunuz. En iyi sure falan da var. Bisiklete nerde bineyim sorusuna cevap olabilir.
Mesaj tarihi:
Mal said:

ekipman hazır. nereye gidiyim?

http://i.hizliresim.com/6YRrz9.jpg

ayvalıktaydım dikiliye geçtim. 4 saat felan sürdü. 2 gece kaldım. bu sabah 6 da çıktım yola. aliağaya 10 km kala çatallıdere diye bi yerde mola verdim. hızım saatte 10 km. 47 km kaldı foçaya rahat giderim akşam 5-6 gibi foçadayım.
Mesaj tarihi:
benzinliklerde kafamı yıkıyorum. tişörtüde yıkayıp ıslakken giyiyorum. biraz başım döner gibi oldu ondan kahve gibi bi yerde mola verdim yemek yedim.

normalde gideceğim rotada hep 40 km de bir durup kamp yapacak 2-3 gece kalacak yer var. yani sabah 6 da çıksam öğle sıcağına kalmadan varırım. bi tek işte dikili foça arası düzgün bi yer yok bi seferde yaptığım en uzun yol bu olacak galiba 90 km.
Mesaj tarihi:
Liebe said:

teker meker patlasa pislete bişi olsa ağır sıç şekli.

açtım şom ağzımı da sdsfds

el pompası aldım. yolda patlarsa şişirip gittiği yere kadar sonra tekrar şişirmece. zaten asfaltta patlama ihtimali çok düşük anca cam batcak. oda küçük delik olduğundan şişirince 20 dakka felan götürür.
Mesaj tarihi:
BalisticGel said:

Susuz bırakma kendini. Vücudun uyarı vermeden bayılırsın.

su içmekten 10 dk da bir işiyorum nerdeyse. bide kuru incir aldım 2 tane atıyorum enerji veriyor.
Mesaj tarihi:
alcaktım yama setide leğen meğen nerde bulurum uzun iş dedim.şişire şişire idare ederim dedim gitceğim yere kadar. olmadı yedek şamrel alıyım doğru.
Mesaj tarihi:
suyu nerden bulcaksın ki hiç gerek yok

önce dışarıdan bakıcaksın ne girmiş diye dışardan gireni tespit ettin mi iç lastiği hemen çıkartıp şişirip deliği elinle yada çok zor da kaldın mı tükürükle kontrol eliceksin

kolay iş ama tecrübe gerek
Mesaj tarihi:
mecbur geçcem ama içine girmem heralde. abim var bornovada ama gitmiycem yanına ev konforuna alıştırmıyım kendimi. burdan haber veririm gelişmeleri.
Mesaj tarihi:
tshirt ü ıslak giyme bence, yangın müdehalelerinde ıslak battaniye kullanmayın derler :) thermal tshirt kullanmanı tavsiye ederim.

haşlanırsın !
Mesaj tarihi:
Oyle yol kenarinda mi sabahliyorsun? Kedi kopek issirmiyor mu? Diger ihtimalleri dusunmek istemiyorum. Uyuyacagin yeri nasil seciyorsun?
Ben olsam disarda sabahlamamak icin asilirdim pedala. Geberiri giderdim bi yerlerde herhalde.
  • Yeni Oluştur...