Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bisiklet

Killer

Öne çıkan mesajlar

Mal said:

ekipman hazır. nereye gidiyim?

http://i.hizliresim.com/6YRrz9.jpg

ayvalıktaydım dikiliye geçtim. 4 saat felan sürdü. 2 gece kaldım. bu sabah 6 da çıktım yola. aliağaya 10 km kala çatallıdere diye bi yerde mola verdim. hızım saatte 10 km. 47 km kaldı foçaya rahat giderim akşam 5-6 gibi foçadayım.
Sosyal ağlarda paylaş

benzinliklerde kafamı yıkıyorum. tişörtüde yıkayıp ıslakken giyiyorum. biraz başım döner gibi oldu ondan kahve gibi bi yerde mola verdim yemek yedim.

normalde gideceğim rotada hep 40 km de bir durup kamp yapacak 2-3 gece kalacak yer var. yani sabah 6 da çıksam öğle sıcağına kalmadan varırım. bi tek işte dikili foça arası düzgün bi yer yok bi seferde yaptığım en uzun yol bu olacak galiba 90 km.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

teker meker patlasa pislete bişi olsa ağır sıç şekli.

açtım şom ağzımı da sdsfds

el pompası aldım. yolda patlarsa şişirip gittiği yere kadar sonra tekrar şişirmece. zaten asfaltta patlama ihtimali çok düşük anca cam batcak. oda küçük delik olduğundan şişirince 20 dakka felan götürür.
Sosyal ağlarda paylaş

suyu nerden bulcaksın ki hiç gerek yok

önce dışarıdan bakıcaksın ne girmiş diye dışardan gireni tespit ettin mi iç lastiği hemen çıkartıp şişirip deliği elinle yada çok zor da kaldın mı tükürükle kontrol eliceksin

kolay iş ama tecrübe gerek
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...