inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Son sahnenin değerini liselier bilmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Evet iyiydi, taşlar yerine oturdu. No pun intended. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 KenshinHimura said: meelo yaramaz sevimli veletten ağzına ıstakayla vurmalık pre-ergen olmuş ben meelo'yu böyle daha çok sevdim. bayağı eğlendirdi beni bu bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 En iyi sezon bu sezon. Kanıtlandı iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Meelo gene eglendirdi :). Fart bending haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 4 tontişlikten gıcıklığa evrilen meelo (:D harika bi bölüm diildi ne yalan söyliim. meelo şakaları + haydi hop problemi çözdük = minimal win ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 çok çabuk iyileşti meh güzel bi katabasis olarak başlamıştı halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 diğer yandan daha bu girizgah hikayeciği, öyle düşünmek lazım. asıl konu kuviracılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 gayet güzeldi. ufaklıklar gelince aangli serideki aynı yerde geçen bölümü hatırlattı: http://avatar.wikia.com/wiki/The_Swamp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Bence henüz görülmemiş bir villan daha çıkacak. Umudum o yönde. Kuvirayı sevmedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 kuvira Pek sürükleyici gelmedi bu sezon bana. Kuvira sadece toprak ulusuna hükmetmek istiyo. Ayrica sehirleri haydutlardan koruyup destek de oluyo. Bence korra hic karismasa daha iyi. Eski earth queen cok daha beterti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 o muhtemelen işi ilerletip dünyayı fethetmeye kalkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20140215111604/avatar/images/6/6f/Chin_the_Great.png bunun gibi olmasin da sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Kyoshi earth bender avatar 10 numara ya. Aang'den sonraki favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 arcane said: ufaklıklar gelince aangli serideki aynı yerde geçen bölümü hatırlattı: http://avatar.wikia.com/wiki/The_Swamp of evet. gayet nefis mini mini bağlantılar oldukça pek keyifli oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 bu olmayabilir gecen sezonkı kötü kel ucan adam ölmedi hapiste ve o adam anarşist. kuviranın derdı belkı "bakın tiranlık çok fena bişey bu adama muhtaç olcanız heee arıcanız mumla" dedirtip amon tarzı milleti o adamın arkasında bırlestırmek olabilir. bakarsın korra eskı vıllaınları haklı cıkartır Ayfon said: kuvira Pek sürükleyici gelmedi bu sezon bana. Kuvira sadece toprak ulusuna hükmetmek istiyo. Ayrica sehirleri haydutlardan koruyup destek de oluyo. Bence korra hic karismasa daha iyi. Eski earth queen cok daha beterti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Balance muhabbeti onun üzerine kurulu zaten. Bu bölüm Toph da bahsetti işte, düşmanlarından da öğrenmen lazım muhabbeti onunla alakalı. Zehir tamamen anarşistti Kuvira faşist, ikisi zıt kutuplar. Unalaq spiritçiydi Amon supernatural karşıtıydı, bir açıdan onlar da birbirinin zıt kutbu gibi mesela. Korranın görevi de bunların ortasında bi denge oluşturmak olucak herhalde. Yoksa evet, radikal noktalara çekilmediği sürece villainların talepleri gayet makul şeyler aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Bu arada hep Amonun öldüğünü varsayıyoruz. Gemi patladı ama Amon gerçekten öldümü? Ölmüştür herhalde :P Zehir gelmez artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Emaleth said: diğer yandan daha bu girizgah hikayeciği, öyle düşünmek lazım. asıl konu kuviracılık. olmaz banane o korra köppek gibi sürünecekti hata ettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 kızcağız kaç yıl süründü işte yetmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 ohoo, aang 100 yil buzun icinde kalmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 bitkisel hayat değil ya, bildiğin uyumuş uyuyan güzel gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 sürünmesin de zerre karakter gelişimi olmadan, haa dur ağacı elledim ha tamam yaa diye geçtiler bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 balkon konuşması mı yapaydı "ben hepinizin avatarıyım artık hepinizi dinlicem, amon da unalak da zehir de benim vatandaşım" mı diyeydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Katara'nin bilgeligi Korra'yi kurtarsaydi cok daha memnun olurdum. Yani gelmis gecmis en yetenekli sifacilardan olmasi sebebiyle cok daha fazla yardimi dokunabilirdi. Topf aksin dünyayi ikiye filan bölsün biraksin bu bataklik triplerini. Hic yakismiyo. Ayrica Zuko nerde? Yeter artik. Hic de iyi gitmiyo suan 4. sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar