Harvey Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 epic bölümlerdi ya bundan sonra nolacak acaba çok merak ediyorum. sonraki bölüm isimlerinden az çok anlaşılıyor ne olabileceği. 9 "The Guide'' November 8, 2013 10 "A New Spiritual Age" November 15, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Abi efsane iki bölümdü bu kadar şahane bağlanamaz konu. Bize böyle bölümler lazım ya... Mükemmel ötesi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Sparkcaster said: şöyle bişey olcak sonda bence ilk avatar harmony bilmemne döneminde oluştu, sonuncusu da sıradaki harmony bilmemne sırasında ölecek veya görevini tamamlayacak ve avatar döngüsü tamamlanacak. muhtemelen dünyaya denge gelince raava ile vaatu'nun güçler eşitlenicek bir sonraki harmonic convergenca'ta, avatar'a ihtiyaç da kalmayacak takılcak raava ile vaatu eskisi gibi avatar gg no re Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Bütün bunlar olacağı kadar arada Zuko'yu da görelim bana yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 inyormaynd said: Bütün bunlar olacağı kadar arada Zuko'yu da görelim bana yeter. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 2 sezondur izlediğim en iyi bölümlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Orası tartışılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 skimtrak spirit tasarımları haricinde beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Of of offff çok güzeldi bölümler korrasız daha güzel avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 geçmişi göstermediği sürece bu lezzette bölümler çıkmayacak olması üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 of ne kadar iyiydi (tu)(tu) Wan süpermiş. Aang'i de gördük :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 şurada dursun http://www.youtube.com/watch?v=rxL9tNW6BVg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 iyi hos guzelde hiç butce planlamadı yok adamlarda. şimdi 10 bölüm tırı vırı izliycez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Sparkcaster said: bide hep merak ederdim niye avatar heykelleri angut gibi spiral şekilde ortaya doğru gidip bitiyor diye. SO THATS WHY. yeni adam gleince ittiriyolar abi digerlerini kenara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 şu noktada bitse bilmem üzülür müyüm. bundan daha güzel bi bölüm korrayla imkansız görünüyor. ha ama vaatu serbest kalıp o da bi insanla falan birleşir belki. anti-avatar durumu gibi. o zaman heyecanlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 giderek güzelleşir belki bölümler avatar bu arada, insanlar aralarında didişmesinler, sprit vörlde ben söz verdim modunda; vaatu ele geçirilme durumu olmaz o yüzden yani umarım olmaz. oda bi insana girse,hatta belki unalaqın planı bu olsa hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 vaatu'nun sesi tyrael amca galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 çok epic bölümler gelecek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Sparkcaster said: bide hep merak ederdim niye avatar heykelleri angut gibi spiral şekilde ortaya doğru gidip bitiyor diye. SO THATS WHY. ben kaçırdım ne alakaymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 mükemmel 2 bölümdü. korradan beri en iyi iki. arka sayfalardan mistik hava denmiş. katılıyorum. özlemişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 1.16 korra büyük ihtimal vaatu ile kapışıyor çünkü aynı mekan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Yokluktan bu bölümleri de begeniyoruz iste. O cizimler ne öyle yahu. Cok eski anilari hatirliyo ama bu kadar da kötü olmasa keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 ilk avatarin islendigi son 2 bolum mukemmeldi ya. korrayi falan cope atip direk o cizim tarziyla onun hikayesini anlatsalar cok cok daha iyi olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Koca ilk avatar diablo2 marius çıktı ya. Neyse ikinci bölümde gene epicliğe bağlamışlar karakteri 180 derece çevirip. Korra legend işini bundan sonra başlatacak artık herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 korrada o beden oldukça ben sevmicem güreşçi gibi mubarek su kabilesinn kızları böyle değil! kesin toprak krallığından çıkma bu ama tartışmasız ateş impartorluğu kızları ımmhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar