Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
epic bölümlerdi ya bundan sonra nolacak acaba çok merak ediyorum. sonraki bölüm isimlerinden az çok anlaşılıyor ne olabileceği.

9 "The Guide'' November 8, 2013
10 "A New Spiritual Age" November 15, 2013
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

şöyle bişey olcak sonda bence

ilk avatar harmony bilmemne döneminde oluştu, sonuncusu da sıradaki harmony bilmemne sırasında ölecek veya görevini tamamlayacak ve avatar döngüsü tamamlanacak.

muhtemelen dünyaya denge gelince raava ile vaatu'nun güçler eşitlenicek bir sonraki harmonic convergenca'ta, avatar'a ihtiyaç da kalmayacak takılcak raava ile vaatu eskisi gibi avatar gg no re

Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

bide hep merak ederdim niye avatar heykelleri angut gibi spiral şekilde ortaya doğru gidip bitiyor diye. SO THATS WHY.

yeni adam gleince ittiriyolar abi digerlerini kenara
Mesaj tarihi:
şu noktada bitse bilmem üzülür müyüm. bundan daha güzel bi bölüm korrayla imkansız görünüyor. ha ama

vaatu serbest kalıp o da bi insanla falan birleşir belki. anti-avatar durumu gibi. o zaman heyecanlanır

Mesaj tarihi:
giderek güzelleşir belki bölümler

avatar bu arada, insanlar aralarında didişmesinler, sprit vörlde ben söz verdim modunda;
vaatu ele geçirilme durumu olmaz o yüzden
yani umarım olmaz.

oda bi insana girse,hatta belki unalaqın planı bu olsa
hmm
Mesaj tarihi:
Koca ilk avatar diablo2 marius çıktı ya. Neyse ikinci bölümde gene epicliğe bağlamışlar karakteri 180 derece çevirip. Korra legend işini bundan sonra başlatacak artık herhalde.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...