Fin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 leave pink in the middle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Jim_E_Rustler said: Worst girl. Rin best grill. no fug yu lilly <33 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Cuce said: abı koskoca fire nation amöiral prens adını bile hatıalrmıyorum ncanavar gibi karakterdi harcadılar millet korrayla o otpcu cocuk sevgili olsun diye http://media.tumblr.com/tumblr_m65jq79dBK1r8zu6q.gif irohman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 iroh dedenin ismi değilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Ya arkadaş Uncle Bumi'nin Aang'in statue'ye konuşması ve o fotoğraf duygulandırdı lan resmen. Koskoca bölümü izleten tek iki sahne idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 HarveyQuinn said: Bu ss nereden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Remus said: iroh dedenin ismi değilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum. onun onuruna vermişler buna da adını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 ya bu arada aang de aslında ilk başta avatar olmak istemiodu korradaki trip ondada vardı yani, sonra kaçıp fırtınada kendini buza hapsedip onun üzerine bütün air benderlar öldürülünce suçluluktan o yola girio. bide, iroh adını verdilerse herife daha rol alır, zuko hayattaydı dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Sonu çok iyiydi ya :D ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 gerçek şu ki bir ulusun içinden avatar çıkması, sapıtması için yeterliymiş. kyoshi zamanda toprak krallığından birisi etrafı kasıp kavuruyordu. roku zamanında sozin yoldan çıktı. ang'a sıra geldiğinde, o barışçı keşişlerden bazılarının, ihanet ettiğini duyduk. şimdide su kabilesi karıştı. sozin veya ozai'nin avatar döngüsünü kırma çalışmaları, o kadarda kötü görünmüyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Evet bu sezon gözükecek zuko yaşıyor hala üstteki resimde sadece bi teoriydi dizide gözükmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 cık o mantık ters işliyor, avatarın belli birine gelmesinin sebebi aslında olucak olanı bilip onu durdurabilecek birine girmesi. kyoshi o adamı durduruyor, hani avatar o adamın kabilesinden çıkssa mesela belki olmıcak. aynı şekilde roku da souzinin önündeki tek engel, yanardag muabbetine öldüğünden saldırıyor çakal. Yoksa roku hayatta olsa asla öle bi işe kalkışamaz. korrada unalakı durdurucak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Suark said: zuko hayattaydı dimi Bu soruyu ben de merak ediyorum. Kızı çıkacak bu sezon ama kendisi idk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 İkinci sezon tamamen fail. En kötüsü falan herhalde. İlk sezonda korra'nin ergenlikleri falan güzel geliyordu, ortamlar da onun karakterine benzer çizilmişti, steampunk falan. şimdi lame sadece. Ben airbendingi iyi kotu çözüp belli bi' mental seviyeye ulaşmasını bekliyodum. Bok ettin korra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 cık çok geride kalmış topik hadi konspirasiler dönsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 unalok aslinda amon herkese ultimate bloodbend cekip koranin babasini retconlamis aksi yonde kanit varsa alayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 bloodbendi soulbend yaparsak olabilir aslında SPRITBENDER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/av0OKZM_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 OOOOOOOFFFFF ooooooooooooooofffffffffffffffffffffffff ooooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffff aq ergeni ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 nereye gitti korra acaba ? ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Abi çok net ergen stayla ya oooof Sasuke'den sonra en kötü karakter Bi tek son saniyeler biraz heyecanlıydı, geri kalanı çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 spo Mako'daki karizmada hani=) adam Avatar'ı terk etti ;) Befong çok iyiydi ama " ucuz atlatmışsın" diyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ya kim ortaya attıysa şu "ergen avatar yapalım seriyi devam ettirelim" fikrini cehennem-i şeriflerde yansın.efsane seriyi bok ettiler. savaş çıkartmaya çalışan avatar.gerçekten priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 aaa yeni bölüm çıkmış. ben de durduk yere niye ragee girdi insanlar diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Ben bu kadar beceriksiz avatar ve bu kadar kötü avatar state görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar