Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cuce said:

abı koskoca fire nation amöiral prens adını bile hatıalrmıyorum ncanavar gibi karakterdi harcadılar millet korrayla o otpcu cocuk sevgili olsun diye

http://media.tumblr.com/tumblr_m65jq79dBK1r8zu6q.gif
irohman?
Mesaj tarihi:
ya bu arada
aang de aslında ilk başta avatar olmak istemiodu korradaki trip ondada vardı yani,
sonra kaçıp fırtınada kendini buza hapsedip onun üzerine bütün air benderlar öldürülünce suçluluktan o yola girio.

bide,
iroh adını verdilerse herife daha rol alır, zuko hayattaydı dimi
Mesaj tarihi:
gerçek şu ki bir ulusun içinden avatar çıkması, sapıtması için yeterliymiş. kyoshi zamanda toprak krallığından birisi etrafı kasıp kavuruyordu. roku zamanında sozin yoldan çıktı. ang'a sıra geldiğinde, o barışçı keşişlerden bazılarının, ihanet ettiğini duyduk. şimdide su kabilesi karıştı. sozin veya ozai'nin avatar döngüsünü kırma çalışmaları, o kadarda kötü görünmüyormuş.
Mesaj tarihi:
cık o mantık ters işliyor,
avatarın belli birine gelmesinin sebebi aslında olucak olanı bilip onu durdurabilecek birine girmesi.

kyoshi o adamı durduruyor, hani avatar o adamın kabilesinden çıkssa mesela belki olmıcak.

aynı şekilde roku da souzinin önündeki tek engel, yanardag muabbetine öldüğünden saldırıyor çakal. Yoksa roku hayatta olsa asla öle bi işe kalkışamaz.

korrada unalakı durdurucak işte
Mesaj tarihi:
İkinci sezon tamamen fail. En kötüsü falan herhalde. İlk sezonda korra'nin ergenlikleri falan güzel geliyordu, ortamlar da onun karakterine benzer çizilmişti, steampunk falan. şimdi lame sadece. Ben airbendingi iyi kotu çözüp belli bi' mental seviyeye ulaşmasını bekliyodum.

Bok ettin korra.
Mesaj tarihi:
ya kim ortaya attıysa şu "ergen avatar yapalım seriyi devam ettirelim" fikrini cehennem-i şeriflerde yansın.efsane seriyi bok ettiler.

savaş çıkartmaya çalışan avatar.gerçekten priceless
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...