Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Herke$ bostanciyi ovuyo lan, bizim ev iyi prim yapacak demek ki, yurtdisi iltica planim icin gizli sermaye olarak degerlensin bari sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 ya benim eski evde yakınım oturuyor, çıksalar 1600'a oturuyorlar şu an adamın 10 yıllık kiracısıydık bize 1400'e bırakır. tam benlikti olduğu gibi yeşillik / gece kondu manzarası vardı açıklıktı önü kilometrelerce, deli gibi eserdi, oturma odasına atardım benim setup'ı yeşile karşı çalışırdım off aklıma sıçayım almadık orayı zamanında. 400 bin demişti, şimdi sorsan 600 binden aşağı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Get a room!!! imam and bıngıldak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Biraz daha bekleyin derim, sıcak para kaçınca inşaattaki balon da söner, fiyatlar normale iner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 ben 2 yıldır bekliyorum istanbuldaki emlak balonun sönmesini, fiyatlar saçma sapan yüksek ama sönmüyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 başakşehir'de oturulmaz diye bir cevap vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 üsküdar da otur karsıya gecmesi 10 dk hemde hergun deniz yolculugu yaparsın Esh said: Herke$ bostanciyi ovuyo lan, bizim ev iyi prim yapacak demek ki, yurtdisi iltica planim icin gizli sermaye olarak degerlensin bari sdf bostancı istanbulun en guzel yeri olabilir benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 araban varsa, işyeri maslak'ta ise göktürk veya zekeriyaköy. deniz manzarası istiyorum ama ev döküntü de olur diyorsan istinye'nin arka taraflarında bulabilirsin. işyeri levent'te ise fulya, nişantaşı amerikan hastanesi civarı, deniz görmek istiyorsan yine döküntü ev var ortaköy'de. anadolu yakasını bilmiyorum ama ataşehir çok ucuz, dumankaya icon falan var deniz falan görüyrosun residence olmasına rağmen relatively çok daha ucuz. araban yoksa, şişli-ortaklar, bomonti, beşiktaş, acıbadem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Atasehirden denizi goren son insanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 isyeri garipcedeyse ve arabami her gun kullanmak istemiyorsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 hadi ya haha, ben karşının yabancısıyım ama ataşehir'de arkadaşımın evine gittiğimde görünüyordu valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Çevrende iki tur atıp, sonra geriye doğru bir burguyla parande attığında, ufuk çizgisinde... Deniz göründü!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 kozyatağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 kadıköy-bostancı arası sahile 10dk yürüme mesafeli herhangi biyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 kozyatağında ucuz ev bulsanıza bana deno 1+1 falan temiz 1k dan az faln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Sparkcaster said: kozyatağında ucuz ev bulsanıza bana deno 1+1 falan temiz 1k dan az faln http://www.youtube.com/watch?v=fwItNhDVj6E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar