Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Abi linke tıkladım, Price: $59.99 Bir de how to? Note: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 us'de adres vermen lazım, ben new york kütüphanesini vermiştim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 amazon hq kayıtlı bende amazonda fdghjklş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 g2a'da 22 dolara var unity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Dungeon of the Endless oynayan var mı lan, steamde daily deal olmuş bugün, baya iyi duruyor. http://www.youtube.com/watch?v=K2aQYDmsocQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Dworgian said: Abi linke tıkladım, Price: $59.99 Bir de how to? Note: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address. E linke 2 gün sonra tıklarsan tabi 60 dolara çıkar :) 24 saatlik miydi neydi o kampanya. Herhangi amerikan adresi ile de satın alınıyor sorunsuz. Daha önce defalarca aldım yani eminim ona... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 günlere bakmamış olabiliriz ne var !!11!11 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 square enix christmas paketimden cikanlar: Thief - The Master Thief Edition The Last Remnant Murdered: Soul Suspect Lara Croft and The Guardian of Light Deus Ex - The Fall Nosgoth Founders - Warlord Pack 5.99 euro. The Last Remnant i isteyene veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Oha baya iyiymiş. Remnantı değil de larayı ver bana be :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 ben alabilirim onu hiç jrpg oynamadım. merak ediyorum. ya da almiyim bir şeye benzetemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Oski said: square enix christmas paketimden cikanlar: Thief - The Master Thief Edition The Last Remnant Murdered: Soul Suspect Lara Croft and The Guardian of Light Deus Ex - The Fall Nosgoth Founders - Warlord Pack 5.99 euro. The Last Remnant i isteyene veririm nosgoth warlord pack'i trade edek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 asd sadece Remnant'i veriyorum. digerlerini oynarim. Nosgoth u da trade edebilirim. Remnant da bela gibi bi oyun. daha once de bundle dan cikinca vermistim birine. ertesi gun steamgifts ten kazanmistim tekrar o zaman ekledim listeye. hic oynamadim bilmiyorum nasi oyun ama rezil duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Steam bugün başlamıyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 20.00 de baslaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 fff çok kötü rüyamda gabe i gördüm resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 ilk gün berbat gerçekten.. %25 - %30 civarı hep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 gittim bundle stardan simulator bundle aldım. 1 tanesini çalıştıramadım. oyunlar o kadar eski kalmışki xp mode yüklemek zorundayım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 dark souls 2 75 gorurmu acaba yoksa alsammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 black flag 75 görsün artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Lan eskiden ne güzel flash sale falan görülürdü, ne neredeydi kaç saati kalmış anlaşılırdı. Şu yeni arayüz çok kötü oldu steam'de, bi türlü alışamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Hakkaten yeni arayuzden bisi anlasilmiyor. Birde adamina gore customize olayi yalan olmus. Bir tane fps oyunun oynanmisligi yok steam de(account ta var bisiler ama sira gelmedi:)) bana sniper elite tavsiye ediyor. Square Enix paketi bayagi iyiymis, guzel surpriz oldu. Galiba fazladan Lara Croft and the Guardian of Light la Last Remnant var elimde(humble dan daha once almistim). Takas edicek bisi buluruz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Bi de misal şu günlük hazırladığı liste var ya senin wishlistindeki ve kütüphanendeki oyunlara göre derlediği, işte orda bazıları için "oops this title senin memlekette satılmıyo" gibisinden uyarı veriyor. Yani ne kadar zor olabilir ki Türkiyeye satmadığı oyunu o listenin dışında tutmak? Pis Gaben baklavayı haketmiyodu zaten oldum olası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Bu square pack nerede satiliyor ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 This festive deal is available from 8th December – 18th December 2014, only at the Square Enix Store. https://store.eu.square-enix.com/emea_europe/games/pc-windows-download/The-Square-Enix-Christmas-Surprise.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Niye be adam fıstık gibi TL ye dönü her oyuna pahalı der hale geldik :) ben memnunum şahsen, kazık fiyatları 1-2 firmanın oyunlarınıda adam gibi fiyata inerse alırız ne olacak :D Dolar artıyor iniyor dert değil (şimdilik tabi) TL ye yansıtmıyorlar ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar