Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İndirimler başlığı! #2

Sam

Öne çıkan mesajlar

Dworgian said:

Abi linke tıkladım, Price: $59.99

Bir de how to?

Note: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address.

E linke 2 gün sonra tıklarsan tabi 60 dolara çıkar :) 24 saatlik miydi neydi o kampanya. Herhangi amerikan adresi ile de satın alınıyor sorunsuz. Daha önce defalarca aldım yani eminim ona...
Sosyal ağlarda paylaş

asd sadece Remnant'i veriyorum. digerlerini oynarim.

Nosgoth u da trade edebilirim.

Remnant da bela gibi bi oyun. daha once de bundle dan cikinca vermistim birine. ertesi gun steamgifts ten kazanmistim tekrar o zaman ekledim listeye. hic oynamadim bilmiyorum nasi oyun ama rezil duruyo
Sosyal ağlarda paylaş

Hakkaten yeni arayuzden bisi anlasilmiyor. Birde adamina gore customize olayi yalan olmus. Bir tane fps oyunun oynanmisligi yok steam de(account ta var bisiler ama sira gelmedi:)) bana sniper elite tavsiye ediyor.

Square Enix paketi bayagi iyiymis, guzel surpriz oldu.

Galiba fazladan Lara Croft and the Guardian of Light la Last Remnant var elimde(humble dan daha once almistim). Takas edicek bisi buluruz:)
Sosyal ağlarda paylaş

Bi de misal şu günlük hazırladığı liste var ya senin wishlistindeki ve kütüphanendeki oyunlara göre derlediği, işte orda bazıları için "oops this title senin memlekette satılmıyo" gibisinden uyarı veriyor. Yani ne kadar zor olabilir ki Türkiyeye satmadığı oyunu o listenin dışında tutmak?

Pis Gaben baklavayı haketmiyodu zaten oldum olası...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...