Grego Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 civilization 5 bnw de var sitede, ama yeni oyun öncesi bir complete edition indirimi gelir diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Alcest said: Monaco,the bridge ve race the sun humble indie bundle yeni eklenen oyunlar oha şaka gibi. bunların da hepsi güzel. gelmiş geçmiş en iyi bundle falan olabilir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 oyunların youtube linklerine basıp basıp duruyorum neyi güzel ya bu oyunların :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 hakkaten, prison arc., papers please ve hammerwatch dışındakiler mobil oyun bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 oyunların hepsi iyi 10 dolara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Monacoyu almamış olan Dünya üzerindeki son insandım. Bu bundle şahane oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Steam'de Warner Bros oyunları indirimi var. Batman Arkham Origins 7 dolares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 sid meier's pirates 2.49 green man gaming'de http://www.greenmangaming.com/s/tr/en/pc/games/strategy/sid-meiers-pirates/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 humblebundle indirimin son günü encore yapmışlar tropico 3 de beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 https://www.humblebundle.com/ Prison architect li bundle son 10 saat =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Valve complete pack 24.99 dolar oyunların yarısı var bende bu paketi alırsam bende olan oyunlar bana gift olarak mı geliyor yoksa vermiyolar mı onları var diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Alcest said: Valve complete pack 24.99 dolar oyunların yarısı var bende bu paketi alırsam bende olan oyunlar bana gift olarak mı geliyor yoksa vermiyolar mı onları var diye ? aldıktan sonra, humble bundle sayfanda neyin gift neyin library e gideceğini sen seçiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Steam de indirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 sanırım özellikle ekstra kopya veriyoruz diye yazmıyorsa safyada, vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 valve oyunlari zaten sadece ekstra kopy veriyor galiba alirken yaziyor gerci. 25 dolar mi sizde. ben 17.5 dolara birakirim. bulun beni steamden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 hepsiburada da samsung tv ler için %20 indirim kodu yollamışlar. ilgilenen bana ses edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 bilgisayar oyunlarindayiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 o zaman bilgisayar oyunlarını bağlamak için tv diye düşün sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 keine spammung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 tıtıtı respektung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Rome2 şuandan itibaren haftasonu boyunca free-to-play steamde, pazartesi 8de bitiyor. 35 gb ama, ayın 25inde adil kullanım kotasında yer kalan varsa beri gelsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 şu an dlye bıraksam sanırım 1 gün oynayabiliyorum. tabi interneti hiç kullanmazsam. sene 2014 ya abv. Tori said: Rome2 şuandan itibaren haftasonu boyunca free-to-play steamde, pazartesi 8de bitiyor. 35 gb ama, ayın 25inde adil kullanım kotasında yer kalan varsa beri gelsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Steamde daily indirimde binding of isaac'in eski versiyonu %85le 0.74 $. 1-2 ay sonra çıkıcak remake'ini bekleyen/alacak olan varsa, librarysinde eski versiyon olanlara releasede direk %33 indirim yapıyor 5 dolara geliyor o da. 4 tane de trading card geliyor zaten, 40 cent'e falan denk geliyor oyun. That being said dünyanın en absürd oyunlarından biridir açık ara. 20klık subredditi, steamde çıktığı günden beri top100de yeri, overwhelmingly positive reviewi var. Ama millet ne buluyor hiç bir fikrim yok, nasıl bir mindfuck belli değil, sonra alıp da bana sövmeyin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Binding of Isaac dünyanın en iyi oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 6 ekime kadar steamde paradox oyunları % 70 indirimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar