Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Ben skyrim'i yapıştırdım. Şimdi indiriyore. 4.99 dolares iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 13.59 mu ne legendary edition, addonlar bayağı iyi aslında alın kurtulun derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 legendary almıstım ben ama addonlar ilacli da olsa orijinal oyunda calısıyormus. legendary almayın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 ilaçlı olduktan sonra normal oyun da çalışıyor o mantıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 ilaç lafını görünce hep gülesim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 ilaç lafı nerden çıktı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 calısıyor dedigim achievementlar falan her sey. steam'den bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 ilaçlı oyun kulllanan adamın paticikte ne işi var ya. gönderin donanımhabere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 cok iddialı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 humble square $1 for: Thief Gold Daikatana Mini Ninjas Anachronox Hitman: Codename 47 Hitman 2: Silent Assassin BTA (6.13$ şuan) for: Deus Ex: Invisible War Deus Ex: The Fall Hitman: Absolution Nosgoth Veteran Pack Battlestations: Midway More games coming soon! $14,99 for: Deus Ex: Human Revolution Director's Cut Just Cause 2 Lara Croft and the Guardian of Light Deus Ex: Game of the Year Edition Kane & Lynch 2: Dog Days https://www.humblebundle.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Biyik said: ilaç lafını görünce hep gülesim geliyor. ilaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 http://www.ruthlessreviews.com/wp-content/uploads/2014/04/daikatana_the_bitch_ad.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 daikatana yüzyılın en kötü oyunu falandı di mi level zamanında öyle diodu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 hahaha ben de hatırlıyorum, sakız gibi çiğniyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 yuh humble ne yapmış öyle yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 en sevdiğim oyunu vermişler (hitman 2) ama mac için uygun değil diyorlar. lan elimde çiçek bak postacı geliyor diye bi oynasaydım keşke şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Xenus said: humble square $1 for: Thief Gold Daikatana Mini Ninjas Anachronox Hitman: Codename 47 Hitman 2: Silent Assassin BTA (6.13$ şuan) for: Deus Ex: Invisible War Deus Ex: The Fall Hitman: Absolution Nosgoth Veteran Pack Battlestations: Midway More games coming soon! $14,99 for: Deus Ex: Human Revolution Director's Cut Just Cause 2 Lara Croft and the Guardian of Light Deus Ex: Game of the Year Edition Kane & Lynch 2: Dog Days https://www.humblebundle.com/ notbad.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Xenus said: humble square $1 for: Thief Gold Daikatana Mini Ninjas Anachronox Hitman: Codename 47 Hitman 2: Silent Assassin BTA (6.13$ şuan) for: Deus Ex: Invisible War Deus Ex: The Fall Hitman: Absolution Nosgoth Veteran Pack Battlestations: Midway More games coming soon! $14,99 for: Deus Ex: Human Revolution Director's Cut Just Cause 2 Lara Croft and the Guardian of Light Deus Ex: Game of the Year Edition Kane & Lynch 2: Dog Days https://www.humblebundle.com/ gençler mini ninjas korsan oynamıştım, baya güzel, kıyın 1 dolarınıza alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Cd oyun alıp demosunu oynamıştım daikatana bir an nostalji yaşadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 sabonis said: gençler mini ninjas korsan oynamıştım, baya güzel, kıyın 1 dolarınıza alın. o oyun baya tatlıydı cidden ya, bandılda görünce gülümsedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Anachronox ve Daikatana alacaktım lan geçen salede, iyiki almamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 o bundle da bende olan anca 3 oyun var ahah biride mini ninjas zamanında gazla bayağı para bayılıp oynamadıklarımdan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 bende genelde bundleda 5 oyun varsa 4'ü olrudu bu sefer ilk tierda 6 oyundan sadece 2'si var, hooah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 bta geçmeye değer mi karar veremedim. tekrar bakınca 1 olarak şuan oynanacak tek mini ninjas var gibi onu da oynadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Thief Gold harici yok. Bonus oyunlara gore cuzdani firlaticam sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar