Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İndirimler başlığı! #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Grego said:

~ kaç gün oldu, sırf şu soru işareti için bekletiyorum. ama zannetmiyorum ki, dlc leri koysunlar. ilk alanlara hayvanlık olur resmen.

Alinmis bundle lara sonradan ekleniyor soru isaretiyle gelenler.

Bioshock 1-2-3 15 dolar i gormustu. Xcom + dlc de 15 i gordu. Bakalim hayirlisi. Civ5 filan cikmaz insallah.
Mesaj tarihi:
enemy within expansion almadan xcomu oynamayın abi.

steamtradesde redditde 3-4 keye bulursunuz en kötü.

40-50 tane aşırı başarılı harita ekliyor, gökdelenin üzerine düşen ufolar, otobanda arabaların arasındaki alienlar, balıkçı köyündeki zımbırtı, progeny görevi falan, üstüne bir sürü replay getirecek özellik, askerlerin genetiğiyle oynama, meka-suitli askerler yapma hede hödö.

daha yazılır varya, pcler konsollar yıllardır böyle expansion pack görmedi

lodsuz diablo gibi düşünün enemy within olmadan
Mesaj tarihi:
XCom paketi(eski oyunlar dahil) 10 dolar i gordu. Enemy Within Expansion i haric.
Bioshock lar da 15usd yi gordu.

Alin 5 dolar kar edin, ustune 3 oyun daha veriyorum diyor bundle.

Kararsiz kaldim birden. Xcom un soyle complete edition(eski oyunlar dahil) bir paketi ciksin diye bekliyorum. Alsam mi acep.
Mesaj tarihi:
Eski oyunları vereceğini hiç tahmin etmemiştim =p Tek oyun slotunda kaç tane birden oyun açıldı hehe. Oynamayan varsa Ufo/terror from the deep oynasın hala çok güzeller, terror from the deep in maplerinin büyüklüğü bir süre sonra bayağı sıkıyor gerçi ama bayapı oyalar. Ufoda canım sıkıldığında combat a girmemek için ufo yu deniz üzerindeyken vuruyordum 2. oyunda öyle bir şans yok :) Interceptorda fena değildi onuda deneyin hehe.
Mesaj tarihi:
Büro iyi değilmiş pek evet ama x-com oyunları çok çıkmıyor. Ellerinden geldiği kadar peçlemişlerdir zaten. Hiçbir şey için olmasa bile darkness 2'niz yoksa ona 1 dolar verebilirsiniz. Minibüsle 10 dakika mesafeye gitmek için bile 1 dolardan fazla veriyoruz zaten.
Mesaj tarihi:
Euro Truck Bundle

http://www.bundlestars.com/all-bundles/euro-truck-simulator-2-collectors-bundle/?utm_source=Bundle+Stars+Newsletter&utm_campaign=f041e2ceff-EuroTruck2_14_0714&utm_medium=email&utm_term=0_3437eaaeba-f041e2ceff-420386173&mc_cid=f041e2ceff&mc_eid=5a3705201f
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...