Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Codemasters bundle gelmiş yine geçen aylarda gelenin aynısı https://www.humblebundle.com/flash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Humble 2k ye xcom un expansionlari gelirse, baliklama atlayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 ~ kaç gün oldu, sırf şu soru işareti için bekletiyorum. ama zannetmiyorum ki, dlc leri koysunlar. ilk alanlara hayvanlık olur resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 borderlands goty olacak o =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Borderlands çıktı zaten bundle'a ya. Steam hesabımda duruyor benim. İşe yarar bir şey koysunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Grego said: ~ kaç gün oldu, sırf şu soru işareti için bekletiyorum. ama zannetmiyorum ki, dlc leri koysunlar. ilk alanlara hayvanlık olur resmen. Alinmis bundle lara sonradan ekleniyor soru isaretiyle gelenler. Bioshock 1-2-3 15 dolar i gormustu. Xcom + dlc de 15 i gordu. Bakalim hayirlisi. Civ5 filan cikmaz insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 ~ yani ben şimdi 20 dolar ı basınca, soru işaretini de almış mı oluyorum otomatik olarak. hilmi bunu anlamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 evet daha sonra eklenecek oyunları da satın almış oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 average geçmek yetiyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 evet ben 20 doları örnek olarak verdi sanmıştım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 ~ konuşurken açıldı yalnız. xcom culara yaradı bu iş. düzeltiyorum. kimseye yaramadı. o nasıl bir gereksizliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 enemy within expansion almadan xcomu oynamayın abi. steamtradesde redditde 3-4 keye bulursunuz en kötü. 40-50 tane aşırı başarılı harita ekliyor, gökdelenin üzerine düşen ufolar, otobanda arabaların arasındaki alienlar, balıkçı köyündeki zımbırtı, progeny görevi falan, üstüne bir sürü replay getirecek özellik, askerlerin genetiğiyle oynama, meka-suitli askerler yapma hede hödö. daha yazılır varya, pcler konsollar yıllardır böyle expansion pack görmedi lodsuz diablo gibi düşünün enemy within olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 XCom paketi(eski oyunlar dahil) 10 dolar i gordu. Enemy Within Expansion i haric. Bioshock lar da 15usd yi gordu. Alin 5 dolar kar edin, ustune 3 oyun daha veriyorum diyor bundle. Kararsiz kaldim birden. Xcom un soyle complete edition(eski oyunlar dahil) bir paketi ciksin diye bekliyorum. Alsam mi acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Fazladan bioshock 2si olan varsa çok makbule geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Öeh hiç beklemeseydik keşke. 1 doları verip büroyu alayım yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Borderlands GOTY dedik, ters köşe yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Redeagle said: Öeh hiç beklemeseydik keşke. 1 doları verip büroyu alayım yeter. büro da leşo diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Eski oyunları vereceğini hiç tahmin etmemiştim =p Tek oyun slotunda kaç tane birden oyun açıldı hehe. Oynamayan varsa Ufo/terror from the deep oynasın hala çok güzeller, terror from the deep in maplerinin büyüklüğü bir süre sonra bayağı sıkıyor gerçi ama bayapı oyalar. Ufoda canım sıkıldığında combat a girmemek için ufo yu deniz üzerindeyken vuruyordum 2. oyunda öyle bir şans yok :) Interceptorda fena değildi onuda deneyin hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 2 $'a iyi oyun geldi hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Büro iyi değilmiş pek evet ama x-com oyunları çok çıkmıyor. Ellerinden geldiği kadar peçlemişlerdir zaten. Hiçbir şey için olmasa bile darkness 2'niz yoksa ona 1 dolar verebilirsiniz. Minibüsle 10 dakika mesafeye gitmek için bile 1 dolardan fazla veriyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 http://www.nuuvem.com.br/?utm_source=mailing&utm_medium=email&utm_campaign=ferias-nuuvem-dia17-07-14 Rome Totalwar 2 : 15$ Company of Heroes 2 : 7.5$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 şu son steam summmerdan indirimli bundleları alıp alıp bize tekrar geri satıyor sanki humble :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Euro Truck Bundle http://www.bundlestars.com/all-bundles/euro-truck-simulator-2-collectors-bundle/?utm_source=Bundle+Stars+Newsletter&utm_campaign=f041e2ceff-EuroTruck2_14_0714&utm_medium=email&utm_term=0_3437eaaeba-f041e2ceff-420386173&mc_cid=f041e2ceff&mc_eid=5a3705201f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 humble da vermiş eurotruck birde boya dlc si =p ama 10 dolar istiyor. https://www.humblebundle.com/weekly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 skyrim 5 dolares alsam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar