GM-Newbie Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 "Deneyecekler için imkansız diye birşey yoktur " - Büyük İskender .Yıl milattan önce 330 , ve elinizdeki 3000 asker sizin komutanızda onbinlerce korkunç askerle , binlerce orduyla yüzleşecek .Kaynaklarınızı toplayıp bunlarla binalar , ordularınıza malzemeler yapıyorsunuz . Ve ordunuzu daha da güçlendiriyorsunuz . Ama unutmayın ... Düşmanınızda daha fazla var.Savaş sırasında Cesaret ve onurunuz sınanacak , çok kan dökülecek ve kurnaz olan , taktiği iyi olan kazanacak .İskender' in ordularını ve kahramanlarını ( İskender'in kendisi dahil ) yöneteceksiniz . Savaş sırasındaki formasyon seçenekleri , askerlerinizin morali ve taktiklerinizle savaşın galibini belirleyeceksiniz .Oyun Hakkında Daha Fazla Bilgi Ve REsimler için[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||[Bu mesaj GM-Newbie tarafından 04 Aralık 2004 14:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 sevmedim..[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Alexander insanın üstüne yakışanı giymesidir.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 kolpalama olan bir hikayeyi tutupta oyun yaoarsan bok gibi bisey olur. bu arada no0b gm cim hisar oyunun reklamini artik yapmasan diyorum. zaten altinda baska bir sitenin reklami olan ss'i kendi sitesine koyan siteden ne gibi bir hayir gelebilir ki?[signature][hline]john the insane fork. [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 04 Aralık 2004 14:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ya git rome da makedonlarla oyna yalan gerisi[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: lord_elvyn, 04 Aralık 2004 14:49 tarihinde demiş ki: bu arada no0b gm cim hisar oyunun reklamini artik yapmasan diyorum. zaten altinda baska bir sitenin reklami olan ss'i kendi sitesine koyan siteden ne gibi bir hayir gelebilir ki? neyi yapıp , neyi yapmayacağımı sana soracak değilim.Bu arada benim oyunları takip ettiğim yer orası ve gayet memnunum ben buraya siteden aldıgım için adresini yazmak zorundayım isteyen girer bakar zorla değil.Girmek istemiyorsan sen girme. alla alla..![signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 *!sam etrafta mı diye bakar* film kadar kötü olmasında :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ya niye tek bi ülke üzerine strateji oyunu yapılırki...Rome Total var dan sonra bi de bu paso İskender üzerine bi kerede Osmanlı üzerine oyun yapsınlar e tabi yapmazlar bizansın çocukları...[signature][hline]Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Umarım filmdekinin aksine savaş da görürüz oyunda 1-2 taneden fazla.. Oyunun da yarısından fazlası iskenderin değişik cinsel tercihlerine ayrılacaksa pek bir şey beklemesinler oyundan yapımcılar ;)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Ardeth, 04 Aralık 2004 15:07 tarihinde demiş ki: *!sam etrafta mı diye bakar* film kadar kötü olmasında :p açık vermenizi bekliyordum ehe sırf film yüzünden oyunu merak ettim doğrusu ama incelemeleri bekliyorum halen deneyip deneme kararım için..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 oyun güzel beğendim iskenderin savaşlarını yaşamakgerçekten güzel arkadaş iyi tanıtmış aslında yapımcı firmayı gördüüğümde biraz şüphe etmiştim(cossacks-ew,stalker pek şüphe edilccek gibi de deil)) ama beni idare etti . bu arada hisarın reklama ihtiyacı yok.siteden alıntı yaptığı için linkini veriyor hemen ters ters cevap vermeyin. ne gibi hayır geleceğini de 3900 üyemize ve üye olmayan binlerce kullanıcımıza sorun . siteden bir çok arkadaş paticikte takılıyoruz bilgisini buradakilerlede paylaştığı için gm nin üzerine gidilmesi hoş olmuyor sizin için emek sarf ediyorlar kötü niyetli olmayan bu çabalara böle cevaplar vermeyin[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Oyunda güçlü kasları olan askerlere yazabiliyormuyuz iskender olarak?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 off böyle oyunlara bayılırım 2k 3k lık ordularla saldırcan arkada okçular izleyeceksin off off knights and merchants dan sonra öyle oyun oynamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 tam film üstüne ama inşallah iyi bişi olur[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Valla filmede total war roma daki gibi ydi çogu şey Ama valla ben öle harem dairesine girince öle durmam harem dairsine ordu ile girmem girecen tek 3-4 ay kalacan böle şeylerde varmı? Bencede grafiklerden güzele benzemiyor ilk görünüş[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Hmn, perspektif var goruntulerde, ilk defa goruyorum bi strateji oyununda perspektifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar