calimero Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 "Trt Haber" said: "Doğum kontrolü oyununu artık bozuyoruz" "Aile Olmak Projesi" tanıtım toplantısına katılan Başbakan,önemli mesajlar verdi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Doğum kontrolü oyununu bozun" çağrısı yaptı. Başbakan , "Dert, bu milletin nüfusu azalsın ve milletler yarışında geri kalsın. Ama bu oyunu artık bozuyoruz, bozmamız lazım" dedi. Türk aile yapısının korunmasına yönelik çalışmalar devam ediyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, yapının bozulmaması için "Aile Olmak" konulu proje hazırladı. Güçlü ailenin korunması için bazı bakanlık ve kurumlarla işbirliği protokolü imzalandı. "ADETA VATANDAŞLARIMIZI KISIRLAŞTIRDILAR" Projenin tanıtım toplantısına katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, nüfus artış hızının önemine vurgu yaptı . Başbakan, "Bu ülkede yıllarca doğum kontrolü mekanizmalarını çalıştırdılar. Adeta vatandaşlarımızı halkımızı kısırlaştırdılar. Bununla ilgili tıbbi müdahalelere varıncaya kadar her şeyi yaptılar. 'Sezaryen' denilen olay budur, 'kürtaj' denilen olay budur. Hep bunları yaptılar. Bunları yaparken de adeta cinayet işlediler, 'ölüyorsun seni ölümden kurtaracağız' dediler. Onun için 'sezaryen' dediler. Halbuki dert başka idi" diye konuştu. "DOĞUM KONTROLÜ OYUNUNU BOZUN" Anne ve babalara "doğum kontrolü oyununu bozun" çağrısı yapan Başbakan Erdoğan, şunları söyledi: "Dert, bu milletin nüfusu azalsın ve bu millet, milletler yarışında geri kalsın. Ama bu oyunu artık bozuyoruz bozmamız lazım. Onun için ailelere çok büyük iş düşüyor. Özellikle annelere sesleniyorum. Özellikle kadınımıza sesleniyorum. Bu oyunu birinci derece bozacak olanlar sizlersiniz. Burada tavrınızı koymak durumundasınız. Bir Türk annesi olarak bir Türk kadını olarak bunu bozacak olan birinci derecede sizsiniz. İkinci derecede de babalara sesleniyorum. Sizler de bu oyunun bir tarafı olmamalısınız. Sizler de eşleriniz ile dayanışma içinde bunu çözmek durumundasınız." Başbakan Erdoğan, konuşmasının ardından, bakanlık tarafından oluşturulan 'Aile Fotoğraf Albümü'ne kendisi ve eşinin fotoğrafını yerleştirdi. http://www.trthaber.com/haber/gundem/dogum-kontrolu-oyununu-artik-bozuyoruz-89956.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 oynuna sv_cheats koydugumun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 hadi yatağa büyük oyunu bozmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 gerçek bir popo veren ya bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 amk enellektüel karılar hiç vermez artık, sıçtın azımıza tayyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 hamsilipilav said: hadi yatağa büyük oyunu bozmaya Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 yazık lan. koskoca başbakan oturmuş elelamin seksiyle uğraşıyor. ayrıca bu gündem değiştirmeden ziyade milleti yine sinirlendirme taktiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 işte buralar hep sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 bi zkimi kontrol etmedikleri kalmisti, onuda etsinler onlarda rahatlasin ben de rahatliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 et ete değecek diyor adam kızmayın hemen. ben destekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Abi içkiye yasaklama koy. Doğum kontrole yasaklama koy. Sonra millet niye isyan ediyor niye sokaklarda yürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 ağzım açık izliyorum ya, sene 2013. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 az seks yapın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 BEYLER BURAYA YAZIYORUM. BUNDAN SONRAKİ YASAKLAMA PREZOLARA GELECEK. YASAK GELİNCE UPLAR, ELİMİ ETEĞİMİ ÖPERSİNİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Aptal lan bu herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 abi bütün bir ülke 'babanne' mi düşünecez ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 hepinizi damizlik hayvan olarak görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 isci basiyor, expansion cikicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 pontipati919 said: BEYLER BURAYA YAZIYORUM. BUNDAN SONRAKİ YASAKLAMA PREZOLARA GELECEK. YASAK GELİNCE UPLAR, ELİMİ ETEĞİMİ ÖPERSİNİZ yalnız bu mantıklı bu herifler hakkaten prezolara kısıtlama getirebilir, 18 yaş altı yasak, işte belli saatlerde yasak sadece eczanelrde falan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 yakında kıyakçılığa da başlar bu başbagan... biz iyi doğrultamıyoruz çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 KHaRoN said: isci basiyor, expansion cikicak as dasd dsasdasd asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Soris said: Aptal lan bu herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 beyler şimdiden stoklamaya başlayabiliriz sonradan sıkıntı yaşamak istemiyosak lovecraft0Z said: pontipati919 said: BEYLER BURAYA YAZIYORUM. BUNDAN SONRAKİ YASAKLAMA PREZOLARA GELECEK. YASAK GELİNCE UPLAR, ELİMİ ETEĞİMİ ÖPERSİNİZ yalnız bu mantıklı bu herifler hakkaten prezolara kısıtlama getirebilir, 18 yaş altı yasak, işte belli saatlerde yasak sadece eczanelrde falan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Sene 2013 hala liseli gibi condom muhabbeti amk. Sanki kizin biri "düt beni" diyince akliniza ilk condom gelecek. Her gece ayri bir galaksiye isinlanmiyosaniz condom dunyanin en gereksiz seyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Yakında makina mühendisliği bölümlerini de yasaklar bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar