Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Certhas said: ama skol-tuborg ikilisi hala iyi. aa fakir. skol övdü adam. hem de guiness'e kötü diyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 bira hamallik yeaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 LathspeLL said: Hala kutulu satışı yok değil mi? Geçen gün kutulu servis ettiler, ümitlendim satışa başlayacaklar diye. trump migrosda var şu an kutu guinness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 pet şişe skol hala var 1 litre, 7.5 mu 8 mi ne yaz başında almıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Aluriel said: efes içmeye devam go go 7 yıldır tuborg goldcuuum. 4 beş aydır neyin nesidir carlsberg içmekteyim. (Efes demişsin üstüme alındım direk, hiç hoşlanmam kendisinden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Anadolu Efes şu sıralar epeyi yabancı biralar ithal etmeye başladı. Migros'larda Samuel Adams'dan Duvel'e kadar bayağı çeşit var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 pontipati said: pet şişe skol hala var 1 litre, 7.5 mu 8 mi ne yaz başında almıştım :D Abi ben 2 defa içtim ondan, sonra nalet ettim içilmez bu diye... Marmara gold bile dah iyi yeşil şişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 skol iyidir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 favori biralarım: şişe marmara, efes extra ve carlsberg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 aquila said: bira hamallik yeaaa. aynen adam gibi viski içseler keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Fistan said: 10 dan fazla ülkede guinness içtim uzakdoğudakiler harici farklı gelmedi zaten turkiye kıtalararası shipping değil bilmem farkında mısın izmir limanına tuborg çekiyor guinnessi direk st james gate'den Tuborg izmirde bi abimin arkadaşı Gökhan Bey var, yamulmuyorsam satın almada. Görüşmemde senin tezini doğruladı, kesinlikle tr de üretilmiyor ancak direk dublin den geldiğinden emin olmadığını, shipping in mesafe açısından daha kolay olması için farklı bir ülke üzerinden getirildiğini(bu bilgiden de kesin emin değildi gerçi) söyledi. Yalnız halen iddia ediyorum; irlandada içtiğim guinnessler ile buradakiler ciddi farkediyor. hatta burada 2 farklı barda içtiğim guinness bile farkedebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Bi sorsana eleman alacaklar mıymış? Bize oradan iş ayarlasana hacu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Benim UK'de içtiğim fıçı Guinness'ler sanki daha yoğun kıvamlıydı diye hatırlıyorum burdakilere nazaran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 o uyuşturucunun ilkinde yaşanan kafayı arama olayı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 keş ya sattığımının sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 geçen bodrumdayken bir tobacco shopta kutularına denk gelip aldım bi tane. yolda giderken içiyorum böyle nasıl leş bir biraysa yarısında çöp tenekesine salladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Abi kutu olanı güzel değil pek.Gerçek tap tan çektiricen o zaman çok iyi oluyo.Fıçı içicen. Ayrıca bu guinness şerbet gibi bişey, 6-7 derken kelle olursun hiç hissetmezsin.Şişkinlik de yapmıor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mayhem said: geçen bodrumdayken bir tobacco shopta kutularına denk gelip aldım bi tane. yolda giderken içiyorum böyle nasıl leş bir biraysa yarısında çöp tenekesine salladım olm yolda kutudan guiness mi içilir lan, bari önceki postlara bi göz atsaydın. cahil cahil iş yapıyorsunuz, sonra "GİNES KÖTÜ YAO" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 bunu eve bağlatabiliyoz mu yoksa fistanın ordan kaçak boru hattı çekicem ( şişşşş fistanın haberi yok ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 abi köylü müsünüz? kutudan içilmez o. bardağa koyarken köpürmesi az bi dinlenmesi lazım. http://www.youtube.com/watch?v=kFpK4fj5tRs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 doğalgaz mı bağlatıyorsun hacım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 rak gibi bi şey bu bira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 kutudan kim bahsetti boru hattı döşiycem eve musluktan gines aksın laaaannn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 burdan dubline boru hattı kaça mal olur ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar