Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 en son dişim ağrıyodu devamlı çektirdim kurtuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 imamizer said: hiç olmadı kameralı sensörlü mensörlü robotik bi parmak yaparsın onu sokarsın. neden bu parmak inadı. Cunku prostatin buyuklugunu oyle hissediyolar da ondan. Dikkat et de bosalma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 özelde falan artık kalmadı parmak. adam gibi spektroskopik mr la ölçüyorlar prostatı. fakirsen yada zevk alıyorsan o başka tabi, söylersin parmaklarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 aramızda gerekliliğine inanmış arkadaşların olması üzücü tabi asdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 beklenti oluşuyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Lan ha canli parmagi yemisin ha robotik parmak. Gote biseyin kacacagi gercegi degisiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Aynı şey değil hocam. Aynı şey değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 ısı farkı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 o parmağın sıcaklığı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 robot akşam mesai çıkışında arkadaşlarıyla rakı masasına oturup filancayı bugün şöyle parmakladım diye anlatacaksa benim için bir farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 gecmis olsun tanıdık doktora gitme de gerisi muhim degil sonra orda burda XxXXxX i gecen bi parmakladim ashjdgahsdg die anlatir valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 et ete değecek aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Su parmaklama hala tabu olarak goruluyosa yazik abi. 40 tan sonra her erkek yilda bir o parmagi tadacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Jim_E_Rustler said: %100 dogru, annem cocukken öyle alıştırdı, her zaman oturarak işerim dışarıda değilsem. tertemiz. Ve çok daha rahat, niye ayakta işiyosunuz abi geçin oturun şöyle. gözümle gördüm bu herifle sinemaya gittik 45 dakika işeme molası verdi. napıyorsun dedik oturarak işiyorum dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 hertürlü xunn'a sallama fırsatını kaçırmazdım ama tek başımayken ben de oturarak işiyorum. bi kere hepsi çıkıyor lan. dona düşme hedesi son buluyor büyük ölçüde. üstelik yararlı. neden evde tekken şeklinde soru işaretleri için yok kapı kapat kitle kim uğraşacak evde biri varken. basarım ayakta affetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Nası yani neyine üşeniosun ki oturduğun koltuktan tuvalete kadar işiyormusun yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 et ete değecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 itiraf edeyim ben de oturarak işiyorum kendi evimde vs, bidefa rahat oturuyorsun, sabah kalkınca uyukluyorum falan orada ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 scorch said: Nası yani neyine üşeniosun ki oturduğun koltuktan tuvalete kadar işiyormusun yoksa abi bi çiş işlemi için kapıyı kapamak, kitlemek zor geliyor işte. ne bilem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Esh said: imamizer said: hiç olmadı kameralı sensörlü mensörlü robotik bi parmak yaparsın onu sokarsın. neden bu parmak inadı. Cunku prostatin buyuklugunu oyle hissediyolar da ondan. Dikkat et de bosalma. götten orgazm olunuyo mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 imamizer said: insan kopyalama, implantlar, sentetik gıdalar, kök hücre vs. aştık ilimde bilimde ama 21. yüzyılda hala götü parmaklatıyoruz. bence bunda bi iş var abi. doktorlar kendi ararlarında "bi attım parmaaaa vaak dedi! ıtıtıtı" diye gülüyorlar bence. Hehe. Ultrason veya mr ilede prostatın büyüyüp büymediği anlaşılabilir gibime geliyor (doktor değilim tamamen atmasyon konuşuyorum). Parmak çok daha hızlı sonuca yönelik birşey diye uygulanıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Nigger_of_the_sand said: Esh said: imamizer said: hiç olmadı kameralı sensörlü mensörlü robotik bi parmak yaparsın onu sokarsın. neden bu parmak inadı. Cunku prostatin buyuklugunu oyle hissediyolar da ondan. Dikkat et de bosalma. götten orgazm olunuyo mu ya Dunyada bu kadar ibne varsa bi sebebi olmali oyle degil mi? Bkz:prostate milking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Ne biliyim ya birbirlerine sırayla giriyolardır ya da arkadan yerken önden sıvazlıyodur falan sanıyodum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 sıçarken neden rahatlıyorsun sanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar