cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ben bu btc türkten aldığım bitcoinleri https://btc-e.com/ bu siteye aktarabiliyor muyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 evet. btc-e de deposit btc kısmına gel sana btc adresi oluşturacak. sonra o adresi götür btctürkte çekme kısmında btc çek dediğin yerde adres kısmına yapıştır yollat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ltc-nmc fırladılar yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Ya olm ne kadar para varsa yatırıp, bi daha da yüzüne bakmamak lazım. 800 oluo LAN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 800 dolara dayandi, vay anasini sayin emenike severler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Yilbasina kadar 1k dolar, 10.yilinda da 1m$ a tekabul eden bir degere ulasacak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 1 BTC yi köşeye atsaydım şimdi yat-kat alırdım dicek dedeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 hadi ltc 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 btc-e ye aktardım bitcoinlerimi şimdi buradan bitcoinlerimi dolara çevirip, tekrar litecoin alabiliyorum değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 direkt btc ile ltc alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ya beyler litecoin ucuz galba alayım köşeye atayım dursun gibi bir fantezi yaptım nolcak şeklinde. tuto muto yok mu HİÇBİŞEY bilmiyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ahaha bi vallaha yuh ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ahaha rotweiler dalacak birine şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 noldu lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 abi son 40 sayfadir hep ayni muhabbet yani , ilgisini ceken gelip BILMIOM YARDIM diyor. sayfalarca konusuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Ya beyler evet 100 sayfadır hep şöyle trade ettim böyle para kazandım, insan bi tuto bi guide bişey hazırlar bize de faydalı olur. Sıfır paylaşım var yazık... Hep bize hep bize nereye kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 asdhahda 3kere yazıp yazıp sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Direk litecoin satin alma tutosu diye bir topik olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 olum ne bilim lan şimdi ben de bi hayırsever ayrı topic açsa newbieler için görürüz bin sayfa topikten bişey anlamıyo ki insan. siz topiği sürekli takip ediyosunuz her bişeyi görüyosunuz diye yeni gelen birinin de bilmesini mi bekliyosunuz olan biteni anlamadım ki. daha önce konuşuldu topicte diye bişey sorunca kızdı adamlar. ne bileyim lan ben 20 sayfa önce olan muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 axedice said: Ya beyler evet 100 sayfadır hep şöyle trade ettim böyle para kazandım, insan bi tuto bi guide bişey hazırlar bize de faydalı olur. Sıfır paylaşım var yazık... Hep bize hep bize nereye kadar? Ai boş ver yaş iş bunlar. Emek olmadan kazanç olmaz o ter akacak. Sen uyma onlara, batar gidersin sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 BTC Crash olsun pls !!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 axedice said: Ya beyler evet 100 sayfadır hep şöyle trade ettim böyle para kazandım, insan bi tuto bi guide bişey hazırlar bize de faydalı olur. Sıfır paylaşım var yazık... Hep bize hep bize nereye kadar? dalgami gecionuz , bolum acalim dedigimde alayiniz trolledi lan burasi oyun forumu diye ?? sen basta olmak uzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Litecoin ne ara 14 dolar oldu ya yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar