imamizer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Flameoffear said: Peki bu render işleri için gpu lar var. Onlarda durum nedir. Kurtarır mı. http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/pny-vcqk4000-pb-nvidia-quadro-k4000-3gb-gddr5-192bit-768-cuda-profesyonel-grafik-karti/productdetails.aspx?I_ID=65562 Şöyle bişiler mesila. 300-350 ye bendeki kartı satıcam ben. 5970. 600 küsür mhs la kazıyor default ayarlarla, stok fanıyla. overclockla 700 ü geçer ama gereksiz ısı problemi çıkartır. gpu farm yapacaksan bu kartı tavsiye ederim 2. el bulabilirsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 arastirdigima gore gpu farm falan hikaye artik isterse 9 tane 6990 in olsun(modeli salladim en iyisini dusunun) uretmek cok zorlasmis elektrikten zarara giriyorsun elektrik beles olsa bile ayda 0.0356 btc falan yaparsiniz diyolar vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 grafik okumaktan ekonomiden anlamam ama şöyle bir grafiğe bakınca birşeylerin ters gittiğini anlıyabiliyorum http://bitcoincharts.com/charts/mtgoxUSD#rg360ztgSzm1g10zm2g25zv bir sene önce 10dolarken şimdi nasıl 300 oluyor hemde en büyük exc. firması hacklenmesinin ardından köpek gibi artmaya devam ediyor. Herhalde yakında patlar düşer fiyatlar o zaman alıp kenarda köşede tutarım şu an alınmaz yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 barbu said: nereden aldınız btc leri patiler. link verebilir misiniz? Ben şurdan aldım; https://www.btcturk.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 bmde 5000 10000 tane btc alıp satılıyor birader ne paraar dönüyor belli degil ya kur farkından fln bi bug bulmak lazım aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 lan 5 gün evel alsak 300 dolarda 100 dolar kar etmişiz boşuna çalışıoz biz alsak patlatırlar 20 dolara düşer kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Csgo oynayanlar belki bilirler, esea diye bir lig var, kendi anti-cheat sistemleri falan var. Bu anti-cheat sisteminin içine miner entegre ediyorlar ve oyunculara farkettirmeden idle durumdaki makinelerden bitcoin kasıyorlar. Zannediyorsam 1 hafta gibi bir sürede 50btc yapıyorlar. Sonra anlaşılıyor tabi, hatta bazı kullanıcıların ekran kartları zarar falan görüyor. O zamanlar gpu ile yapılabiliyordu ama artık yapılamıyor. Yüksek fiyata satılan miner kartları falan var. Benimde zamanında 3 ayda kastığım 1btc vardı. Öyle duruyor kenarda. Ben mine yaptığım zaman 1btc $60 falandı. Şimdi $300 olmuş. Ah keşke biraz daha yapsaymışım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 olm NOLUYOR LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 oha yarım saat önce 570 idi şimdi 593 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Zamanında 10 dolardan kapatmak vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 300 dolar su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 yastık altı 0,3 btc koymuştum farmla zamanında 50 sene sonra zenginim laaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Ulan 10 saat önceye göre yüzde 10 artmış. Artışın sebebi Çin diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 625 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Sert bi düşüş olacak diye bekliyorum ben. Daha önce olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Yav Çin filan olayını duyanlar alıyor gibi geliyor. Hani bir süre düşmeyebilir sanki ama alsam mı, ne zaman alsam konusunda kararsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 DoruK said: biz alsak patlatırlar 20 dolara düşer kesin aynen gazı alıp 2 3 tane alsam kesin düşer dibe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Valla ben alacam heralde ya. Bu arada mtgox daha güvenilir geliyor da, onda da para yatırıp para çekme sıkıntı sanırım heh? Paypal filan geçmiyor değil mi? Alanlar btcturkten mi aldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 temmuzda 78 dolarmış be peh http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/ShowNew.aspx?id=23701318 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Yani şimdi inputs.io 1btc den az hiçbir balance'ı ödemeyecek doğru mu anlamışım? Hahaha vurguna bak... Holy shit dude. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 sene 1968 buralar hep dutluk, bi tarla kapataydık o vakit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Pampalar 3 gündür çok yakından endeksi takip ediyorum. Olay şöyle ilerliyor. Mtgox fiyatı 300 dolar iken BTCturk'te fiyat 560 TL civarında seyrediyor. yani MTgox fiyatının TL karşılığı 600 TL ama arada 40 lira gibi bi fark var. Eğer endeks aynı şekilde devam ederse BTCTurk Fiyatları bu rakama kesin yaklaşıyor. Mesela şu anda MTgox fiyatı 338 yani bizde olması gereken fiyat 676 TL ama BTCTurkteki fiyatı 625 arada yine 50 TL var. aslında BTCTurkten şu anda almak ve yarın sabahı beklemek mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Öyle bir ilişki olacağını sanmıyorum yav. Sorularıma cevap verebilecek varsa sevinirim arka sayfadaki. Bir de merak ettiğim şu var. Ya ben bu bitcoini btcturk'ten aldım diyelim. Bunu başka yerde nası kullanacağım? Global bir btc hesabım mı oluşacak. Misal bir yerden bu bitcoin ile alışveriş yapmak istedim. Veya mtgox'a geçmek istedim bu btc ile filan. Nasıl oluyor bu işler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 btc-wallet yazılımları mevcut, aldıgın bitcoinleri böylece kendi walletına gönderebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Ya kullanmadığım için tam kavrayamadım. Ben bir BTC aldığımda misal btcturk'ten hesabıma aktarıyor onu. Sonra ben btcturk'ten çekmek istediğimde bana bir codemu veriyor ne yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar