Editor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Abi eğer Criminal activity i btc den kaldırırsan hiç bir zaman bu tarz artış ve düşüler göremezsiniz.... o yüzden şuan yüksekken satın diyorum sonra ağlamayın bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 BTC yok bende hele komple çıkmıştım. ÇARE LTC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Komiksin. Sanki gökten giriyor oraya para. Nası takip edilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 litecoin satin aliyorum bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Rotweiler said: Komiksin. Sanki gökten giriyor oraya para. Nası takip edilemez. takip edilmeye baslandigi zaman cekiciligi kalmicak, talep azalinca fiyatlari dusucek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Peff geçmeyecek bu para bugün heralde. İşin kötüsü para arafta kaldı. Götümüzde patlamasa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Rotweiler said: Komiksin. Sanki gökten giriyor oraya para. Nası takip edilemez. benim btc ye para yatırdıgım görünüyor evet ama onun nereye gittigi, kime gönderdiysen kimden geldigini öğrenmenin bir yolu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Rotweiler said: Komiksin. Sanki gökten giriyor oraya para. Nası takip edilemez. yahu saçmalama biraz daha iyi düşün ... ben sana elden para veriyorum ve sen bana 1btc yolluyorsun 100 kişi senin gibi para veriyorum bana para yolluyorlar... bu yollanan parayı zaten izleyemezler... BU 1... O para nası geldi onuda izleyemezler 1 btc nolcak ? şimdi o parayı hüp tetikçime yolladım ... adamda okadar para olduğunu bilmiyorlar ve kime gönderdiğimide bilemezler... Olay bitti... İyi düşün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Türkiye'de bununla ilgili bir yasa hedehödö var mı şu an? yani düşününce internet kumar bile sadece belirli şirketlerle ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 haberleri oldugunu sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 devletin bu ülkedeki herhangi bir şeyden haberi olmayacagını dusunmek de güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 OHA kapatmayı bile dile aldı adamlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 vergilendirebildiği şeyi destekler devlet. vergi mevzusu işin içine girince de bu işin illegal kullanımı biter. o zaman da değeri baya düşer. bir kere düşmeye başladı mı da zaten tutunamaz kolay kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 nasıl vergilendirecekler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 görünüşe göre çin hükümeti vergilendirmezse birşey olmaz gibi duruyor. keza hisdistan belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 bankalardaki para alış verişlerini nasıl vergilendiriyorlarsa. normal bir paradan kaç çeşit vergi kesiliyorsa alış verişte veya başka mevzularda bunda da vergi almak ister devlet. alması da lazım zaten. mesela bitcoin'le aldığın ürün için kdv ödüyor musun? veya bitcoin takası yapan bu siteler bir tüzel kişi mi? gelirlerini vergilendiriyorlar mı vs. mevzu bu kadar büyürse eninde sonunda patlar bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 kaçırdığın mevzu bunların hiçbiri tc içinde olmuyor adam neyin vergisini alacak? trye tek baglantılı firma btcturk o da kıbrıstaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 banka kullanmayınca nerden alacak vergiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 abi siz bitcoin i çok yanlış anlamışsınız :) neyi vergiliyorlar... Bitcoin dediğin şey benim sana burdan forumdan öm atip şu programı yaz sana 1000BTC vercem dedim bunu nasıl vergilendirecekler ? zaten btc de duruyor kime gönderdiğimde belli değil ?belki mining ten kazandım para... yaniii biraz araştırın bitcoin nedir i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 vergilel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 ben olayı tam bilmediğimden soruyorum, bir site üzerinden aldım bir miktar. bir süre sonra sattım yine bir site üzerinden. bu site hesabıma geçerken random kullanıcı mı kullanıyor yoksa ortalıkta bir kurum var mı (btcturk diyosunuz mesela)? kurum varsa sıçma ihtimali de olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 e tamam işte vergilendiremezlerse bir şekilde kayıt altına alamazlarsa devletler buna her türlü karşı çıkar engel olmaya çalışır. para mevzusu şaka değil dünya düzeni her şeyiyle ekonomiye dayanıyor. böyle kara paranın rahatça akabileceği ve aklanabileceği bir sistemi devletler rahat bırakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 bitcoin alışverişlerinin herhangi bir kaydı yoksa güvenilirliği nerede? paranın A'dan B'ye gittiğini nasıl biliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Editor said: abi siz bitcoin i çok yanlış anlamışsınız :) neyi vergiliyorlar... Bitcoin dediğin şey benim sana burdan forumdan öm atip şu programı yaz sana 1000BTC vercem dedim bunu nasıl vergilendirecekler ? zaten btc de duruyor kime gönderdiğimde belli değil ?belki mining ten kazandım para... yaniii biraz araştırın bitcoin nedir i e ne fark var şu programıo yaz 1000 lira vericem demekten? adama elden de verebilirsin parayı kimse bilmez. hatta btc den daha güvenli elden alışveriş. ama o parayı o adam bir şekilde harcayacak sisteme girecek bankaya girecek kdvsi olacak şu olacak bu olacak. btc de bunların hiç birisi yok. + arkasında bir devlet vea merkez bankası güvencesi yok. mesela bitcoin mevzusunda hiç bir şekilde sahtecilik yapılamıyor mu konuya tam hakim olmadığımdan soruyorum. bugün olmasa bile ileride olamaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar