Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Kahve yahu bu. Ne aristokratlığı. Kahve yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 okuduğum en eşcinsel topiklerden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 starbucks ve aristokrasi mi =( hayır =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Espresso için ne önerirsiniz beyler. Bende starbucksdan alıyordum çekirdekleri. Var mı farklı güzel tavsiyeler. Makine DeLonghi'nin Espresso makinesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 kahve içmekten eşcinselliğe nasıl geldiniz lan, helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 gerge dün çıkarttı masaya vurdu, bugün eşcinsel topiği oldu. Neler olacak bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Metro'dan aliyorum ben. cok cesit var,espresso olarak da melitta guzel fiyat&perf. Son olaylardan sonra starbucks ve yandaslardan hic birsey icip,almadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Türkiyede yaşayıp aristokrat olmaktan bahseden var. Haklarınız bile yok olm sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 metroda gerçekten çok ekonomik oluyor imkanınız varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 http://www.sinanterek.com/images/cofee/filtrecofee.jpg Şeyi merak ediyorum 1-2 cup kahve için şu kullanılır mı. Yoksa her içişte (atıyorum) min 5-6 cup'lık kahve cekirdeği mi harcaman lzm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Masticore said: http://www.sinanterek.com/images/cofee/filtrecofee.jpg Şeyi merak ediyorum 1-2 cup kahve için şu kullanılır mı. Yoksa her içişte (atıyorum) min 5-6 cup'lık kahve cekirdeği mi harcaman lzm. 1 tanelik yapmanın anlamı yok pek de, 3 fincanlık falan yapıyorum ben bununla. sıkıntı olmaz. ilk 5-10 sefer ne kadar suya ne kadar kahve tozu (çekirdeği yani) koyman gerek onu bulmaya çalışıyorsun, sonra oturtuyorsun olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 bingildak said: kahve içmekten eşcinselliğe nasıl geldiniz lan, helal olsun. Herşey ibnelik hakkında. Herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 http://www.tchibo.com.tr/feine-milde-vakum-2x250g-p200007968.html Bundan aliyorum evdeki kutu bitince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 deneyince paylaş düşüncelerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Tchibonun kahvesi asiri siradan degil mi? Starbuxtan bile daha kotu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 ben starbucks ile arasında çok fark hissetmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Hic icmedim ben Tchibo kahvesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Esh said: Tchibonun kahvesi asiri siradan degil mi? Starbuxtan bile daha kotu olabilir. nasil bir siradanlik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Cok kotu olmadigi surece alinir bu arada bu fiyata. Starbucks'in filan ozel harmanlarini almaya devam edecegim zaten, canim daha guzel birsey istediginde onlardan yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Yani boyle sebil kahvesi iciyomus hissi, hani aromatik olmayan, ictikce agzinin icini kaplayan bi tabaka varmiscasina su icme hissiyati yaratan bir kahve gibi. Ama belki de bana oyle geliyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 ben bu konuda pek iddialı değilim ya, kıvamı bozuk olmadığı süreceü "ıyyyy bu ne biçim kahve, rezalet" dediğim hiçbir şey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Denemek sart abi zaten. Tad herkese gore degisken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Adam gibi Türk kahvesi için ya, bunlar ne kıvır zıvır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Esh said: Tchibonun kahvesi asiri siradan degil mi? Starbuxtan bile daha kotu olabilir. kahve içmenin kendisi sıradan bir eylem iken kahvenin özel olması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 SERT hafif aromalı tavsiyelerinizi bekliyorum. Sert derken gerçekten sert kodu mu sincap gibi koşturacan sağa sola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar