DoruK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 isimler güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 stormraidan - eu west Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 me0v - tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Arkadaşlarla TR server' ına geçtik beleş olunca. Beni West' ten silip TR' ye yazarsanız sevinirim. Ayrıca TR' de pati kanalı yok mu ya? Ranked filan oynucak insan aranıyor. İyi support oynarım. Stormraidan - TR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 straight fate - eu west Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 westteki hesabı türkiyeye geçirdim ben geçen, listedeki Frondieyi Tr kısmına atabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 maeltrachath TR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Nefruhm EU-west Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Croswell1 - Eu West Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 VajinaSıvısı - tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 tr çok tırt değil mi? niye millet hep tr de? hatta niye millet transfer ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 valla ben sırf 20 euro vermiyimde 20 liraya riot point alabiliyim diye tr geçtim. büyük bok yediğimin farkındayım. o gün bu gündür oynamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 valla ben westte oynuyomda,trde noob kankiler var bi tane açtım öyle inceden lvl kasıom onlarla arada askfoaskof 35 euro yerine 65 lira verip rp almak mı , yoksa daha az stresli oyunmu derseniz tabiki west derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 noobların lol oynaması güzel pro olunca dota 2 ye bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Dota 2 iyi hoşda. Rusu çok. Birde moba da 4 skillin yarısı pasif olunca insan soğuyor. Invoker oyna demeyin, her oyun invoker bayıyor :D. Tr de açtığım hesaba para yatırdım. 25-30 tl kullanmadan west de yeni hesap açmıştım :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Sequo said: noobların lol oynaması güzel pro olunca dota 2 ye bekleriz. Dota 2 yokken biz dota oynuyoduk neyin kafasındasın arap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 dota2de lvl4 adam ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 GONDARCENGIZ said: Sequo said: noobların lol oynaması güzel pro olunca dota 2 ye bekleriz. Dota 2 yokken biz dota oynuyoduk neyin kafasındasın arap FIGHT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ha aferin bi bu başlık kalmıştı bok etmediğiniz. Densiz, o soruyu soracağın yer burası değil abi. son 9 mesaj shift+del. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 sequo burayı da trollemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 sequyla vs atalım kazanana 50 bin dolar aksoksafokfsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 tr - rendell main support Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Bende TR serverda olan accountumu EUW'e geçirmiştim. Güncelleyen olursa sevinirim. Nick aynı. EUW - BoDDyNoCK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Tr - Xakata resmen çile çekiyorum tr serverında yakında west'e geçebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 geçme orası daha boktan Tr- Dadask Gold 1 falanım şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar