BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Regalya said: Saldırın gençlik :> iste bu bacaklari gozuken, peace sign yapan da yeni champ :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 leonamı direk kaptım ya oy oy bi de 2 haftadır rengar açmaya niyetleniyorum üstüste free yaptılar ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 vi nin ablası mı kardeşi mi ne gelicekti. odur kesin bad girl havası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 @bio yeni şampiyon dragon olacak,ayağı bacağı olacağını sanmıyorum :) belki form değiştiriyor olabilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bir sonraki degil tabiki ao shin zaten reveal edildi ama gelecek sampiyonlardan biri. ao shin de mesela udyr skin comicinde vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 aa hiç dikkat etmedim gerçekten,neredeydi tam olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 http://forums.na.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=775886&d=1378621014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Gold promo lobisinde giden internete teşekkür ederim. Teşekkürler TTnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Kardeşim telefonun internetinden oynuyor şimdi lag falan yok hiç. Ttnetten iyidir heralde. Geç superonline a rahatla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 16 champ tamamladım bi 10 oyun atim dedim unrank falandım. 10 maçta 8 galibiyet alınca direk gold atıyomuş ne güzel fkgodfkgo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 GONDARCENGIZ said: 16 champ tamamladım bi 10 oyun atim dedim unrank falandım. 10 maçta 8 galibiyet alınca direk gold atıyomuş ne güzel fkgodfkgo hayırlı olsun ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 yok oyle bisey ya ben de 10da 8 aldim silver 2ye atti :P karsindaki adamlarin rankine bagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Fizz gücü abi. Her fırsatta ilk banım, saçmalık zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Jim_E_Rustler said: Gold promo lobisinde giden internete teşekkür ederim. Teşekkürler TTnet. l2p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 BioHazarD said: yok oyle bisey ya ben de 10da 8 aldim silver 2ye atti :P karsindaki adamlarin rankine bagli. valla bende 7 win 3 lose almıştım s1 girmiştim bi kere bunu ilk defa gördüm ama ilaç gibi geldi. şimdi bi direnişe çıkim bunun gazıyla 2 molotof atarım edit : zaten smurf acc challengerlık adamım ayıptır söylemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Jim_E_Rustler said: Fizz gücü abi. Her fırsatta ilk banım, saçmalık zira. nie la morde,ryze,diana,morgana,viktor,kennen veya annie vs bile shit on fizz yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 olay lane kazanmak değil ki lvl 6 olduğu gibi istediğin kadar wardla came from nowhere atlıyor bot lane top lane kazandırıyor ağır dmglı gankleriyle, öldürmese kill aldırıyor. mesela zedi de istediğin kadar ez laneinde mid game sonrası split pushu ile büyük avantaj sağlıyor 2 item tamamladı mı 1v1de de çok güçlü hale geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 iyide hc aldığın adamlarda untility getiriyor bi şekilde her türlü sadece lane değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 eskiden aldığım bir kaç karakter görünmüyor refundlayıp değiştirmek istiyorum napsam? darius mesela 2 kere oynadım bugün fark ettim bende olduğunu iade edemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Maedhros said: eskiden aldığım bir kaç karakter görünmüyor refundlayıp değiştirmek istiyorum napsam? darius mesela 2 kere oynadım bugün fark ettim bende olduğunu iade edemiyorum :D o iş yattı faruk , yattı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 DoruK said: olay lane kazanmak değil ki lvl 6 olduğu gibi istediğin kadar wardla came from nowhere atlıyor bot lane top lane kazandırıyor ağır dmglı gankleriyle, öldürmese kill aldırıyor. mesela zedi de istediğin kadar ez laneinde mid game sonrası split pushu ile büyük avantaj sağlıyor 2 item tamamladı mı 1v1de de çok güçlü hale geliyor zed o kadar güçlü değil yani stunlandıgım zaman eriyip gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Maedhros said: eskiden aldığım bir kaç karakter görünmüyor refundlayıp değiştirmek istiyorum napsam? darius mesela 2 kere oynadım bugün fark ettim bende olduğunu iade edemiyorum :D 3 ay süre sınırı olması lazım aldıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Zed iyi baya, ben de zed fizz diana kass kha falan banlıyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 abim benim, suikast heroları zaten zayıf. 1 tane kaçma opsiyonu var oda becerebilirsen.Yani sen fizz aldın diye oyunu kazanıcan diye bişey yok, biraz pratik değişik mastery ve run kafaları deniyip hangi oyunda hangi itemlerle oyun başı baskı kurarım kafasına gitmek lazım biraz, bu tarz karakterlerle zed olsun khazix fizz olsun,mid alıyosun farma tutulmıcan gezicen sonuçta herifler bi challenger bi diamond değil, başarılı gank yiyince zaten moral bozuluyo hani tecrübeli değillerse toplamaları çok zor oyunu, bunları kovalarsanız sizde şirinleri görebilirsiniz kasodskao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 benim vayne ve kassadin değişmez banlarım ya ikisiyle de uğraşılmıyor. 3. değişiyor duruma göre ama o da belli birkaç tanenin arasından zaten tryndamere, zac, thresh veya elise'ten biri oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar