Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Aranıyor] Sphere Developer


Pausanias

Öne çıkan mesajlar

Yıl 2013, halen bu işlerle uğraşıyor musunuz diyenleriniz çıkabilir, yadırgayabilir. Fakat alanında çok yetenekli geliştiricilerin bir araya gelmesi sonucu dünü ve bugünü bilen insanlar olarak yıllar boyu biriktirdiğimiz bilgi ve tecrübeleri hayata geçirmek gibi bir eylemde bulunuyoruz.

Aşağıda vereceğim ilan içeriğini şu an popüler olan bir Ultima Online platformunda zaten yayınladım, ama atladığım bir konu varmış ki; Bu işlere vakit ayıran yeni nesil öz işleri yapılandırmayı becermekten çok pack editor olarak geliştirmiş kendini. Şu yazı dizisini okuyup gerçek anlamda bir şeyler yapmak isteyen arkadaşlarımız, bize ulaşabilirlerse çok sevinirim.

Atlantic; Türkiye'de MMORPG türünün başlangıcı olan Ultima Online'nın eşsiz sunumu adına, yapılanma süreci boyunca binlerce liralık yatırımda bulunmuş olup, aşırı beğeni toplayan sunucuların teknik yaratıcılarının da içinde bulunduğu, birbirinden farklı alanlarda faaliyet gösteren 6 kişilik geliştirici ekibiyle beraber gelişim sürecine 180+ gün önce girmiş bir projedir.

Atlantic, Andrea'dan sonra istemci, konsept, yapı, ara birim, obje ve grafik gelişimi bakımından ciddi çalışmalara yer vermiştir. Bu husus kapsamında geliştirici grup içerisinde görev alabilecek;

Scripting alanında, varolan ileri düzey protokol, dinamik ve fikirleri kodlayabilecek Sphere Developer,
Mul alanında, Ultima Online dosyaları ile ilgili bilgi sahibi Client Editor,

aranmaktadır. Projede yer almak isteyen arkadaşlarımız;

[email protected] mail adresine, kendisiyle iletişime geçebileceğimiz bir kanal belirtebilir,
[email protected] mail adresine, proje hakkında bilgi metni talebi gönderebilirler.

İyi forumlar, saygılar.

http://forum.atlantic.gen.tr/titan.png

http://forum.atlantic.gen.tr/britainport.png

http://forum.atlantic.gen.tr/ship.png

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Proje umut verici. Nacizane birkaç sorum olacak:

Barracuda kimdir? Projenin asıl sorumluları kimler? Sanıyorum eski isimler ama yeni nicklerle karşımıza çıkmış, biraz kendileri hakkında bilgi verebilirlerse insanların kafalarındaki bulutu daha iyi kaldırmış olacaklar. ÖM'de atabilirsiniz. Saygılar...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba Paticik,

Sphere Server development grubu kendileri gibi müsvette bir emulator sundukları için, altyapıda halen hardcoded & softcoded güncelleme çalışmaları son sürat devam etmektedir. Yapılanma süreci boyunca emulatorun yeni nesil clientlar üzerindeki olumsuz etkilerinin başını çeken packet filtering, non-disconnecting, framerate ve frame skipping konularını başarıyla çözmüş bulunmaktayız.

Merhaba Argos,

Önyargılı yaklaşmışsınız. Barracuda, Ultima Online ile 99 Pre-T2A 1.25 sürümünden beri ilgilenmiş ve çeşitli entertainment firmalarının Türkiye pazarındaki MMORPG projelerinde gamemaster olarak görev almıştır. Kendisi projedeki tek sorumludur ve kendisi hariç bütün ekip Revolution & Nebula sunucusundan projeye katılmıştır. Bende dahil olmak üzere projede bulunan 14 kişi, ortalama 15 senelik oyun geçmişinde hiçbir yüz kızartıcı olay yaşamamış ve proje çalışmaları başlatıp oyuncuları yarı yolda bıraktığı görülmemiştir.

Bunlar göz önünde bulundurulduğunda eskiler yeni nickleriyle karışımıza çıkmış cümlesi etik değildir. 15 sene boyunca bilgili bilgisiz bütün şahısların bu işe girip, bu işi eline yüzüne bulaştırması sonucu kullanıcı kafansında oluşan kara bulutları, bizim nicknamelerimiz veya sanal özgeçmişlerimiz malesef ki kıramaz. Ancak yaptığımız işler ve projeye verdiğimiz değer bir nebze kırabilir.

Bununda yegane göstergesi 40 günlük bir zaman zarfında sadece mul, uop ve uo dosyalarıyla ilgili çalışma yürütmüş olmamızdır. Normal şartlarda alternatif bir sunucu 40 günden daha aşağı bir sürede tamamen hazırlanıp kullanıcı beğenisine çıkartılır.



Saygılar.
Rebel

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...