Masticore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Çok kral mind game,ters psikoloji yaptı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Laorx said: 2dk gemili aksiyon için 45dk peruklu adamların tartışmalarını izliyoruz ya. neresi güzel Bende bunu sevmiyorum, entrika dizisi, sadece dönem ve konsept farklı burada fonda korsanlar var. Birde dizide acaip rahatsız edici bir yapaylık var, atmosfer olmamış çok steril duruyor herşey kaptırıp izlenmiyor. 2.5 bölüm izledim çok sçamsapan karikatürize edilmiş tipler var. Halbuki ver gemiyi ver yelkeni, o gemi yaşamını sunsa mis gibi olacak. Fonda korsanların olması sadece göz boyama, aynı hikayeyi al mafya dizisi yap aynı halt. 2. sezonda devam edeyim bakalım değişme gelişme var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=BgMdZSbH6TQ ep 3 ahaha ned low. Bu sezonun kötüsü olacak diye beklerken ne güzel iki dakkada halletti Charles başkan. dizide mary reed'i hiç eklemeyip Max'i onun yerine koydular heralde. Rackham'da arada 3some'a girdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 güzel dizi güzel, şu ortamda hele ilaç gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Dizi çok yavaş ilerliyor ep3 leşti. Anlasılan bu hızla giderlerse sezon finalinde anca altınlara ulaşıcaklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 3 güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 2. sezon fena baslamadi. Gerci yine soyledigimi soyluyorum, adamlarin elinde acaip potansiyel var ama degerlendirmiyorlar. Sanirim maliyetten korkuyorlar. Halbuki 2 episode ta bir gemi aksiyonu olsa, omg omg diye diye izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 ben 2. sezona yeni başladım ilk 2 bölüm MUHTEŞEM seviorm abi bu diziyi, laylay korsancılık oynamıolar adamlar kirli adamlar pis adamlar kötü korsan abi herifler hissediosn bu arada o kadar aksıyon bayar bı yerden sonra ya, biraz strateji biraz akıl oyunu ııdır. flint reyizi seviorm ya bide dizide dogru adam olmaması super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 4 bolum guzel bitti yine. Flint'i cok iyi oynuyor ,adamin ne yapacagi kestiremiyor. Yanliz o adam denizdrn nasil cikti gunler sonra oyle anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Masticore said: Yanliz o adam denizdrn nasil cikti gunler sonra oyle anlamadim. ispanyollar bulup kurtarmış işte geçen sezon düştüğünde sonra işte işkence edip beynini mi yıkadılar naaptılarsa geri Nasau'nun kıyısan atmışlar sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 captain flint Hocam karizma filan kalmadi, hic beklenmeyen yerden vurdu. Butun o maco imaj toz oldu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 http://bloggar.nwt.se/genusbooden/files/2014/06/wait-what.jpg 5. bölüm neydi öyle ya. Lan böyle son yapılır mı, Allahsızlar 6. nasıl bekliycez simdi ? asdasfasfgas hiç beklemiyodum abi. Nasıl bir karakter bu. Güzel yanı bu flashback'ler bitti galiba. 1 Sezon bununla geçicek sanıyordum umarım bitmiştir bitersi bu bölümde , tadında bırakmış olurlar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 ben tahmin etmiştim, artık çok göze göze sokmaya başlamışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Açma Açma! Son sakın açma!!! GAY! Adamlar aslında amsterdamı inşaa etmek istiyorlarmış da haberleri yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 flashbacklerdens sıkılmaya başlamıştım, şimdi oturdu. Ama gene de genel olarak sıkıcı ya. Korsanlık izleyelim biraz, hep entrika hep entrika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Cok iyi bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 abi üşenmedim 10 sayfa okudum ve hiç okumamış olsam daha iyiydi. KAFAM KARIŞTI ALLAH BELANIZI VERSİN biri diyo abi çok iyi, 1-2 post öyle gidiyor, sonra aniden leş dizi ya çok yavaş of sıkılıyorum gidiyor 2 post. aniden hype yine UF ACABA Bİ SONRAKİ BÖLÜM NOLCAK, sonra bi bakıyosun hiç meraklandırmadı ya diyor biri. tutarsızlıklar silsilesi. fu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Game of thrones gibi yapmaya çalışmışlar. Ayak kaydırmalar, kuyusunu kazmalar, sinsilikler var. Ama game of thrones gibi heyecanlı değil. Korsanlık izlemek istiyorsun ama ama etrika döndürcez diye korsanlığı zayıf bırakmışlar. Yemek yerken filan izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 evet çünkü dünya tarihinde entrikayı kullanan tek dizi Game of Trones. Kesin ordan kopyalamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 hehehe, biraz tutarsiz bolumlerin temposu:) Ozellikle korsanlik beklentisi olanlar icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 dizi iyi ya, beğenmedim diyen gitsin atsın kendisini aşağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 ben de beğeniyorum, en kötü bölümde bile eğleniyorsun ve bir sonrakini izlemek istiyorsun. Mesela The Last Ship diye bir dizi vardı. O da boktan bir diziydi, murica goygoyuydu ama garip bir albenisi vardı. İlk sezonu komple izledim. 4/10 falan bu arada last ship asfsd Black Sails bu albeni olayını zirve yapıyor, üstüne çok kalite bir dönem yapımı. Direkt 7.5/10 en ölü haline çalışır. Gerisi işte bölümlük tempo dediğiniz olaydan artıyor. Bazen 9/10 oluyor falan, ben tam not. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Last ship baya kotuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 4/10 dedik işte daha ne, leşti ama garip bir albenisi vardı işte izlettirdi. İkinci sezonu hiç izlemem ama, klişelerden klişeli bir hale büründü iyice aptallaştı daha da 4/10 idare ediyordu da 2/10 çekemem asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 ahaha ben de akşamları yemek yerken izliyorum yoklukta iyi gidiyor.. masa said: Game of thrones gibi yapmaya çalışmışlar. Ayak kaydırmalar, kuyusunu kazmalar, sinsilikler var. Ama game of thrones gibi heyecanlı değil. Korsanlık izlemek istiyorsun ama ama etrika döndürcez diye korsanlığı zayıf bırakmışlar. Yemek yerken filan izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar